maco jako mi je žao, samo da prođe čim prije i da možeš krenuti dalje ❤
anci jesi piskila lh ili mi je promaklo? nisam pohvatala
meni je krenuo ko neki vodenkasti iscjedak, totalno cudno za ovo doba ciklusa i sad zadnji put kad sam isla na wc bilo je opet to vodenkasno ali ko u nekoj svijetlo smeđoj boji, sad moram pratiti kako će to ići dalje 🤔 mozda je stvarno bila impl. Pišem vam ovo jer mi se to još nikada nije dogodilo
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Marty sta ima kod tebe danas? Garava obavezno javi rezultate 🙂
meni je krenuo ko neki vodenkasti iscjedak, totalno cudno za ovo doba ciklusa i sad zadnji put kad sam isla na wc bilo je opet to vodenkasno ali ko u nekoj svijetlo smeđoj boji, sad moram pratiti kako će to ići dalje 🤔 mozda je stvarno bila impl. Pišem vam ovo jer mi se to još nikada nije dogodilo
Jupi! Ma kinez sutra ujutro sa sjenom 💪💪💪💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lazy hvala, nadam se iako sam neka onak ne znam kako bude bit će
Npr danas mi se hopsa al dragog nema sva sreća pa je o noćas nekak bila jer et, ne polažem neke extra nade ne znam zašto
Tommy to ti misliš na mene pa bi htjela da se pratimo al se skicamo svakako 🥰🥰
pa daaaa <3 naravno da se škicamooo ^^
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
bomeee njušim neko veselje kod tebe :) mogla bi ti nešto piškit.. a? a? a?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro trudilice…ev i mene…znate da mi je vjestica kasnila 11 dana a da gin nista nije vidjela….e pa ja pocela krvarit u subotu ujutro da bi jucer zavrsila kod hitnog doktora od bolova….i u bolnicu….na ultrazvuku ja imala spontani u 5tt..ocistile me i ev kuci lezim…moram sacekat jos mjesec ili dva do sledeceg pokusaja…sve koje trebaju piskit drzim🤞
Drzi se! Nadam se da su bolovi stali..i bolje da nisi znala, ovako je sve samo krenulo. Ali odmori malo fizicki i psihicki.
A cekaj radili su ti kiretazu? Zasto pauziranje mjesec dva?
Veci dio je izasao u subotu kad sam imala bolove kuci….kako sam razumila doktora ocistili su me da nekrvarim puno kuci a i radi bolova….zato sto mi je pronasao cvoric na desnom jajniku pa sad da trosim lijekove….pa kaze da je bolje da sacekam i fizicki da se oporavim a i psihicki da ne bi mi se ponovilo..i da moram malo smrsat malo sam nabacila preko zime…ma meni je krivo sto moja gink nistA nije rekla a dole sve nasli
Uhhh ovo bas gadno zvuci :/ bas mi je zao..
Noo opet..zao mi je sto previse znam. 5tt normalno da se na uvz-u nista ne vidi,u tom tjednu se T moze utvrditi samo betom iz krvi..tak da ja evo neznam sto su oni tebi radili. A taj čvorić po meni ide drugim rijesavanjem..
Ovo za kilice moram i ja isto srediti 🙈 iako od korone jos uvijek nista ne osjetim ja jedem ko sumamuta hahah
Nisam ni vadila betu jer ja bila privatno kod gink...u petak navece i trebala u ponedjeljak ponovo na ult...a ja u subotu pocela krvarit.. e kod nas u BiH sve naopako bgm....samo ti daju lijekove i hajd kuci....
Skoro pa ista situacija…. Ocu napraviti cu kasnije obavezno test… Pa vam se javim… Hvala vam drage moje 🥰❤️
Skoro pa ista situacija…. Ocu napraviti cu kasnije obavezno test… Pa vam se javim… Hvala vam drage moje 🥰❤️
Garava čekamoooo, sretno ti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ici ce kinez hahah 😀 a za 24.1. Kupujem neki pošteni test haha
Skoro pa ista situacija…. Ocu napraviti cu kasnije obavezno test… Pa vam se javim… Hvala vam drage moje 🥰❤️Skoro pa ista situacija…. Ocu napraviti cu kasnije obavezno test… Pa vam se javim… Hvala vam drage moje 🥰❤️
Garava čekamoooo, sretno ti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sretno Garava123
Ici ce kinez hahah 😀 a za 24.1. Kupujem neki pošteni test haha
uff za tebe imam bas neki dobar filing!
❤❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji