Martyjoj znam na sta mislis i ja ponekad osjecam to nešto kao ti ali više kao neki grčić i također neznam da li umišljam ili ne, možda u nekoj normalnoj situaciji nebi ni išla za tim, a ono smeđkasto od jutros mi više nije dolazilo nakon..nemam pojma
Tommyfamebome bilo bi nam vrijeme, jedva čekam da sve ostale cure prijave neke simptome 🥰 Daj slikaj tu Lh da mi procjenimo 😀
Sunshine10ajme meni je to uzasno, svaki ciklus posle O pa do kraja bole za krepat tako da za mene to ne računam kao simptom.. tebe inače ne bole? Da li piškiš s nama 24.1. nikako da zapamtim tko sve piški 😀
Crookdraga svaka ti čast samo budi pozitivna, znaš kako sam ja svaki put kad dobijem M smišljam nešto što ću novo ubaciti ili promjeniti u novom ciklusu i stalno si govorim to će pomoć,to će pomoć i tako..i kako kažeš u svakom slučaju bolje kratki nego dugi ciklus, divim se onim ženama sta imaju ciklus po 50 ,60 dana taman bi se upucala 😅
Hoppe1990osobno nisam bila, al mi se čini da je mozda koja od cura tu bila pa se nadam da će ti odgovoriti.
Garava ❤❤❤❤❤ imaš dobar moto za idući ciklus 😍
Stormynadam se da si se ljepo odmorila za vikend 🥰 kako si nam ti?
Saritaonda ti nećemo ni gledat današnju temperaturu spavanja haha, pratim te sutra da vidim kako skače gore 😍
Lavanya ❤❤❤❤❤
Lisa27 pa ne, inače samo par dana pred kraj ciklusa. A sada je ovo 15 dana prije 🤔
Drage trudilice, previse sam stranica u zaostatku...
Oprostite,ne stignem biti trenutno u toku zbog obveza❤🙈
Sve vas grlim i drzim palceve za debele plusice!
Cim ulovim vremena ovih dana prikljucim se nazad aktivno 👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Martyjoj znam na sta mislis i ja ponekad osjecam to nešto kao ti ali više kao neki grčić i također neznam da li umišljam ili ne, možda u nekoj normalnoj situaciji nebi ni išla za tim, a ono smeđkasto od jutros mi više nije dolazilo nakon..nemam pojma
Tommyfamebome bilo bi nam vrijeme, jedva čekam da sve ostale cure prijave neke simptome 🥰 Daj slikaj tu Lh da mi procjenimo 😀
Sunshine10ajme meni je to uzasno, svaki ciklus posle O pa do kraja bole za krepat tako da za mene to ne računam kao simptom.. tebe inače ne bole? Da li piškiš s nama 24.1. nikako da zapamtim tko sve piški 😀
Crookdraga svaka ti čast samo budi pozitivna, znaš kako sam ja svaki put kad dobijem M smišljam nešto što ću novo ubaciti ili promjeniti u novom ciklusu i stalno si govorim to će pomoć,to će pomoć i tako..i kako kažeš u svakom slučaju bolje kratki nego dugi ciklus, divim se onim ženama sta imaju ciklus po 50 ,60 dana taman bi se upucala 😅
Hoppe1990osobno nisam bila, al mi se čini da je mozda koja od cura tu bila pa se nadam da će ti odgovoriti.
Garava ❤❤❤❤❤ imaš dobar moto za idući ciklus 😍
Stormynadam se da si se ljepo odmorila za vikend 🥰 kako si nam ti?
Saritaonda ti nećemo ni gledat današnju temperaturu spavanja haha, pratim te sutra da vidim kako skače gore 😍
Lavanya ❤❤❤❤❤Lisa27pa ne, inače samo par dana pred kraj ciklusa. A sada je ovo 15 dana prije 🤔
Vidjet cemo na testiranju 😍
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lavanya i Garava žao mi je cure, ali idemo sve po valentinovsko čudo ❤️
Traveller ako čitaš sretno sutra na pregledu, čitam te na jesenskim 🤗😍
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Bok cure, sutra popodne idem na sonoHSG i malo me strah jer sam čitala komentare. Imate li savjete?
Samo jako cure moje nema odustajanja ❤️❤️
Aaa mene je dragi ovako iznenadio veceras 🥰
https://ibb.co/yfLYgwN
a preslatko 🥰🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Bok cure, sutra popodne idem na sonoHSG i malo me strah jer sam čitala komentare. Imate li savjete?
Ja sam si drmnula neofen unaprijed za svaki slucaj, na kraju nije nista boljelo, jajovodi bilo prohodni. Ponesi si svakako ulozak jer ti kasnije jos izlazi taj kontrast.
👦 11/2017 👶 9/2020
Samo jako cure moje nema odustajanja ❤️❤️
Aaa mene je dragi ovako iznenadio veceras 🥰
https://ibb.co/yfLYgwN
Jako lijepo! Zao mi je za minus, al drzim fige da se sutra pretvori u plus 🤞
👦 11/2017 👶 9/2020
Cure ja procurila 😔
Sanjarkamoze na listu za NEdobit 16.2.
Stormy popijem lekadol…nastojim ne popiti dok mogu izdrzati…kad bude bas migrena onda mi ionak ne pomaze nista pa se ne trujem bzvz, cekam da prode
Zao mi je ❤️ Hrabro dalje 🤗
👦 11/2017 👶 9/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji