Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    18. Siječanj 2021. 13:57

ohoo Lisa ovo s iscjetkom jako zanimljivo zvuci ;) ima da je kinez sa sjenicom sutra 🤞🏻🤞🏻
    prati i dalje i javljaj.. kod mene nema neuobicajenog iscjetka, ali kao da dolje u predjelu maternice osjecam kao bol prije m, ali puno blaze.. kao da me maalo steze, ali gle sad mi je samo u glavi kad ce vikend i kaj bude s toga, bude plus ili opet m, pa koliko mogu iskljuciti da opet umisljam? nikako. iako takav "simptom" jos nisam imala...

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Tommyfame
    18. Siječanj 2021. 13:58

Lisa27 👶🧸🎀

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

maco jako mi je žao, samo da prođe čim prije i da možeš krenuti dalje ❤
    anci jesi piskila lh ili mi je promaklo? nisam pohvatala
    meni je krenuo ko neki vodenkasti iscjedak, totalno cudno za ovo doba ciklusa i sad zadnji put kad sam isla na wc bilo je opet to vodenkasno ali ko u nekoj svijetlo smeđoj boji, sad moram pratiti kako će to ići dalje 🤔 mozda je stvarno bila impl. Pišem vam ovo jer mi se to još nikada nije dogodilo

bomeee njušim neko veselje kod tebe :) mogla bi ti nešto piškit.. a? a? a?

Ici ce kinez hahah 😀 a za 24.1. Kupujem neki pošteni test haha

ma toooo!!! mislim da nam je vrijeme da nam krene saga plušića :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    18. Siječanj 2021. 14:07

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

Tommyfame 🔜🤰

Lisa27 👶🧸🎀

maco jako mi je žao, samo da prođe čim prije i da možeš krenuti dalje ❤
    anci jesi piskila lh ili mi je promaklo? nisam pohvatala
    meni je krenuo ko neki vodenkasti iscjedak, totalno cudno za ovo doba ciklusa i sad zadnji put kad sam isla na wc bilo je opet to vodenkasno ali ko u nekoj svijetlo smeđoj boji, sad moram pratiti kako će to ići dalje 🤔 mozda je stvarno bila impl. Pišem vam ovo jer mi se to još nikada nije dogodilo

bomeee njušim neko veselje kod tebe :) mogla bi ti nešto piškit.. a? a? a?

Ici ce kinez hahah 😀 a za 24.1. Kupujem neki pošteni test haha

ma toooo!!! mislim da nam je vrijeme da nam krene saga plušića :)

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

18. Siječanj 2021. 14:31

Mene grudi bole već 5 dana, a trebala bi dobiti tek za nekih 9-10 dana(kraj ovog mjeseca). Sigurno ide piskenje  ovaj mjesec 😁🤩

Ginny
    18. Siječanj 2021. 15:11

drzim vam fige svima, otvorila sam jutros forum i odnio me zivot na drugu stranu a tila sam prominit i potpis i sad nemam pojma sta sam vise procitala 
    tommy ahahahha ma nisam bas sretna sa tako kratkim ciklusima, isla sam bas brojat, 15i nakon kiretaze, 16i ce pocet sutra prikostura, malo me to nervira , al ok, bolje kraci nego duzi, za cas mi dođu plodni dani nakon menge al zato ono cekanje poslin O nikad proc....

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Tommyfame
    18. Siječanj 2021. 15:17

Crookshanks

drzim vam fige svima, otvorila sam jutros forum i odnio me zivot na drugu stranu a tila sam prominit i potpis i sad nemam pojma sta sam vise procitala
    tommy ahahahha ma nisam bas sretna sa tako kratkim ciklusima, isla sam bas brojat, 15i nakon kiretaze, 16i ce pocet sutra prikostura, malo me to nervira , al ok, bolje kraci nego duzi, za cas mi dođu plodni dani nakon menge al zato ono cekanje poslin O nikad proc….

maa nemoj to gledat tako negativno..i nemoj brojat cikluse pobogu. gledaj to ovako: kraci ciklus više šansi..jedna će se uloviti jebemu <3
    ma meni je vječnost do plodnih dana.. al baš onooo otegne ga..sad sam pišnula LH ma da je nijansu mrdnula, ništaaa

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Ginny
    18. Siječanj 2021. 15:32

ma nisam uopce negativna, realna sam ;-.) sricom sam tvrdoglava oFca pa se ne predajem nikad pa ni onda :P 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Hope_1990
    18. Siječanj 2021. 16:19

Je li itko tu bio nakon vanmaternične na HSGu, propuhivanju jajovoda? Pliz ako imate kakva saznanja o tome, pišite. Hvala ❤️🙏

Sarita_00
    18. Siječanj 2021. 16:53

Hej cure! 
    Posao nakon sto godina 😭😭
    Lisa dobro to sve zvuči. Nadam se da će i pokazat ➕ 🤞🤞
    Maca baš koma ispalo sve. Zagrljaj da izdržiš sve ❤️ Malo pauza da sve opet dođe na svoje i u nove pobjede. 
    Garava žao mi što je minus ☹️
    Kod mene jučer apsolutno ništa, nit ono peckanje bradavica. I danas me cice boluckaju, grudnjak užasno smeta... I nestrpljiva, pišem. Bolje da nisam. Ima još dana, ima još fore da dođe, tak da nada nije nestala. Ali nisam toliko više optimistična 🙈 
    E da, jutros sam zaspala s toplomjerom u ustima 🤣🤣 Probudila sam se i visio mi iz usta 😂😂😂 Pa sad koliko je točna temp, ne znam. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Lindsay
    18. Siječanj 2021. 16:55

Stormy ⚡

Dobar dan cure, evo ja vikend iskoristila za prirodu i serije 😊
    Draga Marty hvala što pitaš, evo nekako sam ok, pokušavam ne previše razmišljat o tom lijevom jajniku 😂 Vidim ti i dalje opušteno, ma zakon 🥰
    Maca zao mi je zbog biokemijske, budi jaka 💪
    Lyra duphaston sam dobila prvi puta sad, tek nakon sto je vidio da je bila O.
    Sanjarka vidim da nas velika vecina nije zadovoljna tim lijevim jajnikom haha
    Anci sad u odbrojavanje draga 🥰
    Lisa pad pa uspon tempice, kuha se tu nešto 🤞❤
    Lavanya popijes li barem nesto za glavu?
    Anabela javljaj situaciju kada krenete u sve 🤞❤
    Tommyfame vidjet ces cim potamni lh, doci ce neki adrenalin pa ces hopsat kao i svaki mjesec 😉
    Watsonica nadam se da si dobro, javi se 😘
    Traveller ako kojim slucajem citas, sretno sutra na pregledu ❤

Draga Stormy , Traveller ti se zahvaljuje salje poljupce i zagrljaje. Hvala sto si se sjetila. Volimo te ❤
    Kako si?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.