Jutro ❤❤❤
Ja se pomalo ustajem 😀
Anci sta ima kod tebe?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutro ❤❤❤
Ja se pomalo ustajem 😀
Ancista ima kod tebe?
Evo me na poslu a najradije bi se u krevet vratila
Kako si ti? ima li kakvih simpotoma? vidim tempica stoji dobro
Ma ništa posebno, svašta nešto osjećam i ne osjećam haha znaš već kako ide haha jeste vi zabetonirali sve dobro?
Da li netko zna možda što znači kad su ove crvene crte na grafu pune ili isprekidane ? 😀
Ma da kuzim zasto su crte, nego ne kužim zašto su do jučer bile pune a danas isprekidane haha a mozda to i ništa ne znači 😀😀😀
Evo pao je i prvi kinez ovaj ciklus https://ibb.co/dBF7Z4Z
Ma da kuzim zasto su crte, nego ne kužim zašto su do jučer bile pune a danas isprekidane haha a mozda to i ništa ne znači 😀😀😀
Evo pao je i prvi kinez ovaj ciklushttps://ibb.co/dBF7Z4Z
Isprekidne liniije je jer ni on nije siguran tacno kad je bila ovulacija😁....pa tacno ne mozee oznaciti presjek.To je zbog temp koje nisu mjerene u nekom razmaku do pola sata...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Isprekidne liniije je jer ni on nije siguran tacno kad je bila ovulacija😁….pa tacno ne mozee oznaciti presjek.To je zbog temp koje nisu mjerene u nekom razmaku do pola sata…
Ahaaa mozda sam krivo vrijeme i stavila danas jer nisam odmah nakon mjerenja ubacila 🤒
Isprekidne liniije je jer ni on nije siguran tacno kad je bila ovulacija😁….pa tacno ne mozee oznaciti presjek.To je zbog temp koje nisu mjerene u nekom razmaku do pola sata…
AHAAAAA e sad sam nesto naucilahvala ti
Lisa kraljice samo ti piski
Prosvjetlila nas je hahaha ja još gledam pa kako je jučer bila puna danas isprekidana haha
Jutro zene ☕🥰
Kod mene nista novo, ne pratim nista, morala sam uci na kalendar da vidim koji sam dc 😄 5dpo, malo grudi narasle i bol u kukovima, kao probadajuca, vjerovatno od ruznog sjedenja 😂
Anci, vidim da je bio pik, drzim fige da je dobro pokriveno 🤞🤞, sad ona dosadna faza
Anabela, tako mi je drago da ste dobili besplatno, bice to iz prvog pokusaja 🤞🤞🤗🤗
Traveller, sretno na pregledu, uhodim vas na jesenskim 😄🤞🥰
Vidim da tamo sve nase cure dobro napreduju i da su se bebice smjestile. Dobro nam odrzavajte grupu i pisite sve sto ste prosle da nam mozete reci kad dodjemo 😁
Zao mi je zbog cura sto su dobile, bas vas razumijem, nije neka utjeha, ali niste same, zajedno se sve borimo💪💪
Piskilice, sretno 🤞🤞🤩🤩
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Mokosh ➕❤️
Valentina_23 ➕❤️
ODBROJAVANJE 1. MJESEC ➕ idemo svi po novogodisnje čudo 🎆🎆✨✨✨🎉🎊🎀:
Gumbica - 17.01. - 2 dana kasni ❤️
LazyO - 20.01. - 1 dan ❤️
Inna_ 22.01. - 3 dana ❤️
Marty - 23.01. - 4 dana ❤️
Lyra 23.01. - 4 dana ❤️
Sarita_00 - 24.01. - 5 dana ❤️
Lisa27 - 25 01. - 6 dana ❤️
Avocado13 - 25.01. 6 dana ❤️
Lovely - 26.01. - 7 dana ❤️
Tloza55 - 26.01. - 7 dana ❤️
Divna_Sa 28.01. - 9 dana ❤️
ODBROJAVANJE 2. MJESEC ➕:
Amy_94 01.02. - 13 dana ❤️
Ancioo 01.02. - 13 dana ❤️
Belinda - 02.02. - 14 dana ❤️
Tina25 - 04.02. - 16 dana ❤️
Zuzuzujalica 05.02. - 17 dana ❤️
Freya_444 - 05. 02. - 17 dana ❤️
Tommyfame 06.02. - 18 dana ❤️
Garava123 - 09.02. - 21 dan❤️
Monstera - 10.02. - 22 dana ❤️
Sanjarka88 - 11.02. - 23 dana ❤️
Buhtlica23 - 16.02. - 28 dana ❤️
Lavanya - 16.02. - 28 dana ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutroo curke! kako ste danas? vikend-piškilice kaj ima?
Lisa dobro je, ovo je bilo malo za zagrijavanje, ima još vremena ohoho do plusića ❤
Lavanya sestro po migrenama, grlim te zbog m, žao mi je... samo jako dalje, u razvijanje novih strategijica. kako god okreneš, svakim danom sve bliže si t ;) ❤ evo mene isto jučer počela glava rasturati, a najgori dio ciklusa za tablete, da barem znam dal smijem ili ne.. sad sam uzela šugavi lupocet ajde dobro funkcioniram al nije to to, inače neurolog mi pripisao maxalt i to mi je odlično. ali se nikako ne smije uzimati već i kod sumnje na t. kako si danas, jel ti bolje?
Stormy ma pusti te naše šugave lijeve jajnike, baš jesu lijevi :D doći će to sve na svoje sigurna sam, vidjet ćeš. malo se sakrio :) evo mene i ovaj ciklus bocka taj lijevi kojeg osjećam skroz jer je jako blizu maternice, a ovulacija bila iz desnog (potvrdila gin) i njega nisam ni čula. tako da ja nikako ne mogu procijeniti iz kojeg jajnika ide ovulacija.
Watson ❤
Lovely ❤
Anabela ❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji