Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana85
    28. Prosinac 2020. 17:55

Bokic svima! Glede ovulacije😁 jedno pitanje:

u subotu su mi bile dvije crtice jednake vidljive na ovulacijskom testu, jucer takodjer, oba dana smo imali odnose. Danas reda radi jos jednom idem napraviti ovulacijski test i ponovo su dvije crtice jednako vidljive.

Znaci li to da ovulacija jos nije bila?

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

watson009
    28. Prosinac 2020. 18:06

Tommy najezila sam se 😭😭😭😭😭
    Zeno vristim i navijam iz dubine duse da zajedno slavimo plusice nase❤
    Doista se ne sjecam da si to vec pisala ili mi je promaknulo.... 
    Ti si dozivjela jedno cudo i brzo ces opet to dozivjeti 👆❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    28. Prosinac 2020. 18:08

Meni je doktorica direktno rekla da je u svom stazu imala samo dva slucaja da su zene ostale trudne a u pripremi za MPO pa sumnjam da sam u toj maloj  veseloj brojcici ali vidjeti cemo 😂😂😂😂👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Tommyfame
    28. Prosinac 2020. 18:37

🔜🤰

Tommyfame vidim da si i ti nazalost imala biohemijsku…nisi ni ti pravila pauzuu?? Odma krenula u akciju ili?? Meni menga upravo prolazi i ne znam sta da radim…da li praviti tu oauzu od 3 mjeseca ili ipak ne…jer je kod mene bila veoma rana trudnoca ( 4+3)….

ma kakvi pauza.. ja sam to gledala kao zakašnjelu tužnu mengu.. sa sljedećom ultra ovulacijom..
    tako da..ako si psihički spremna udri, stvarno jako dosta cura nakon biokemijske ostane odmah trudno. Držim fige da to budeš ti <3

watsonoo9 u tom periodu nisam baš bila toliko aktivna tu, imala sam tu neku fazu di mi se nije dalo..tak da sam sve to nekak tiho prolazila hahha
    no eto što je najbolje super zdravi smo oboje,samo nikako da nam se zvijezde poklope. Ili moram maternici najaviti mpo pa se možda opet uplaši haha

jaaao dao Bog da tako ispadnee <3 ma stvarno je na forumu dosta bilo takvih slučajeva.. valjda je to neki mindset, ono okej sad ću se opustiti, od sljedećeg mjeseca sam u rukama doktora i bit će to sve super brzo i uspješno..i onda se desi taj 'opusti se' koji svi govore :)

belinda09 pa i ne baš, ja sam uvijek nekak ista sa temp. al sam primjetila da su mi nego manje hladne 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    28. Prosinac 2020. 18:42

Tommyfame 🔜🤰

🔜🤰

Tommyfame vidim da si i ti nazalost imala biohemijsku…nisi ni ti pravila pauzuu?? Odma krenula u akciju ili?? Meni menga upravo prolazi i ne znam sta da radim…da li praviti tu oauzu od 3 mjeseca ili ipak ne…jer je kod mene bila veoma rana trudnoca ( 4+3)….

ma kakvi pauza.. ja sam to gledala kao zakašnjelu tužnu mengu.. sa sljedećom ultra ovulacijom..
    tako da..ako si psihički spremna udri, stvarno jako dosta cura nakon biokemijske ostane odmah trudno. Držim fige da to budeš ti &lt;3

watsonoo9u tom periodu nisam baš bila toliko aktivna tu, imala sam tu neku fazu di mi se nije dalo..tak da sam sve to nekak tiho prolazila hahha
    no eto što je najbolje super zdravi smo oboje,samo nikako da nam se zvijezde poklope. Ili moram maternici najaviti mpo pa se možda opet uplaši haha

jaaao dao Bog da tako ispadnee &lt;3 ma stvarno je na forumu dosta bilo takvih slučajeva.. valjda je to neki mindset, ono okej sad ću se opustiti, od sljedećeg mjeseca sam u rukama doktora i bit će to sve super brzo i uspješno..i onda se desi taj 'opusti se' koji svi govore :)

belinda09pa i ne baš, ja sam uvijek nekak ista sa temp. al sam primjetila da su mi nego manje hladne

noge, jebemu forum koji nema editiranje xD

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    28. Prosinac 2020. 18:44

Znaciii od veceras akcija 😜😜🙈 hvala vam na savjetima...i ja to sad gledam kao 2 dana zakasnjelu mengu...iako je prva 2 dana bilo uzasno tesko ali moramo dalje....
    Nadan se da cemo sve uskoro ugledati nase plusice...grlim sve 💗💋💗💋💗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tommyfame
    28. Prosinac 2020. 18:50

🔜🤰

Znaciii od veceras akcija 😜😜🙈 hvala vam na savjetima…i ja to sad gledam kao 2 dana zakasnjelu mengu…iako je prva 2 dana bilo uzasno tesko ali moramo dalje….
    Nadan se da cemo sve uskoro ugledati nase plusice…grlim sve 💗💋💗💋💗

ooo da, prvi dan je stanje šoka, drugi dan stanje realnosti. meni je termin bio na rođendan, rekla bi da sam nekako obilježena do kraja života sa ovim, no jbg idemo dalje :)

samo nabaci ti muža na sebe a mi ćemo držati fige 

belinda09 prošla ti je ovulacija ili? moja je takva dnevna nakon ovulacije.. topla sam osoba al mi je tijelo hladno hahah

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    28. Prosinac 2020. 19:18

Mjerite li cijeli ciklus tempicu?? Ja poslije soka sa biohemijskom nisam mjerila evo 5. dan ciklusa... Da li da pocnem od sutra? 🤔🤗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tommyfame
    28. Prosinac 2020. 19:35

🔜🤰

Mjerite li cijeli ciklus tempicu?? Ja poslije soka sa biohemijskom nisam mjerila evo 5. dan ciklusa… Da li da pocnem od sutra? 🤔🤗

naravno :) i stavi u potpis pa da se pratimo 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Jana25
    28. Prosinac 2020. 19:39

Tommyfame  "topla sam osoba al hladnog tijela " hahahahahahahha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Kako divno rečeno 😁
    Nego copypaste u temperaturi, ima li kod tebe kakvih simptoma? 😁🤞

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.