Moj lh poludio skroz...
https://ibb.co/pJWjRBM
14 dan ciklusa,po temp ne bih rekla da ce biti O ,a iscjedak je onako gusci,nije uobicajeno vodenast kao sto je bio do sad..Bice da tamni zbog ciste koju imam...Nadam se sa ce glupaca puci do iduceg ciklusa.Sljedeci termin mi je drugi dan menge...sporo prolaze dani kad se ceka nesto..🙄
Cure koje su procurile,zao mi je..Tacno znamo sve te osjecaje razocarenja...Ali nema predajeee..idemo dalje,I dalje, dokle god treba...❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav zenice
Ancioo🥰 Uzivas li?
Ako nekome treba Lh trakica, imam ja dovoljno, mogu poslati , one su One step nisu kineske😂
Ja maloprije bila kod ginice, dala nam je zeleno svjetlo, sada ocekujem O oko 01.01🤭
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Si piskila danas?
Ima li pomaka?
Nema 😔 lh stoji kako stoji, ocekujem za dva tri dana pravi peak.....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Hello, novi kolacic, upravo sa finalnog pregleda poslije spontanog. Dobro prosla, ocistilo se samo. Dosla sam da peglam dame sa trombofilijom jer gin ne preporucuje trudnocu zbog velikog rizika od tromboembolijskih dogadjaja.
Hej, taman sam ti odgovorila i na temi Spontani, ali evo:Ako i imaš trombofiliju, samo se pikaš heparinom, pa ako se ponovi pobačaj onda ideš na daljnje pretrage. Nadam se da će ti drugo mišljenje biti bolje..sad svakako kod hematologa pa vidjeti za dalje. Sretno!
Generalno, živcira me što ne rade pretrage na trombofiliju i ranije, odmah nakon prvog spontanog (ja isto imam trombofilije u obitelji i jedan spontani). Tako da je dobro da odmah znaš što je pa znaš dalje reagirati. Ali mislim da ti je ginekologinja dala jako jako glup odgovor- pa ne odustaje se zbog toga od djeteta.
Svakako se nadam da si se malo oporavila, da će brzo proći bolovi i krvarenje i da možete brzo u nove pokušaje..😊
Znala sam za trombofiliju, imala sam dva mozdana sa 30 pa sam tada otkrila. Nazalost, sto se tice trudnoce, saznala sam u pon, a u srijedu je pocelo krvarenje, nije se moglo nista uciniti.
Ja sa osjecam odlicno, hvala Bogu, sve je proslo bez komplikacija, bolovi nisu strasni, krvarenje onako osrednje.
U jednu ruku razumijem gin, njeno je da me upozori, da iznese misljenje, pa ako ja imam petlje da se usudim da odem kod neurologa, hematologa, eksperta ginica pa da odlucim.
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Znala sam za trombofiliju, imala sam dva mozdana sa 30 pa sam tada otkrila. Nazalost, sto se tice trudnoce, saznala sam u pon, a u srijedu je pocelo krvarenje, nije se moglo nista uciniti.
Ja sa osjecam odlicno, hvala Bogu, sve je proslo bez komplikacija, bolovi nisu strasni, krvarenje onako osrednje.
U jednu ruku razumijem gin, njeno je da me upozori, da iznese misljenje, pa ako ja imam petlje da se usudim da odem kod neurologa, hematologa, eksperta ginica pa da odlucim.
A da, onda je drugi slučaj, žao mi je za takvu priču...
Ali svejedno vjerujem da u današnje vrijeme postoje načini. Samo treba stručno mišljenje za to područje. Želim ti puno sreće, i da se nađe način
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Hello, novi kolacic, upravo sa finalnog pregleda poslije spontanog. Dobro prosla, ocistilo se samo. Dosla sam da peglam dame sa trombofilijom jer gin ne preporucuje trudnocu zbog velikog rizika od tromboembolijskih dogadjaja.
Hahahhaha i upravo vidjela da sj stavila 🤣 i cek znaci imas trombofiliji i to je to..nemos biti trudna aj bok? Wtf? Stvarno ti je gin evo za pozelit
Mi smo I bicemo dobri 🤣🤣🤣
Super sam, hvala Bogu, sve ok, nema bolova samo malo krvi, nista strasno. Jedva cekam da skocim u kadu 😇 sada kad znam da je proslo. Pred nama je sada hrpa specijalista za obici, neurolog, hematolog, nalaza hrpu...
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Pozz trudilice..🙋♀️
Pratim vas već duže vrijeme ali sad vam se želim pridružiti.. Vidim da ste divna potpora jedna drugoj.. 😃 Želim vam svima puno sreće, da što prije ugledate svoje ➕
I ja ponovo krečem u planiranje
Iza mene je trudnoća koja je završila kiretažom u 9 tj 😥
Od tad je prošlo 3mj. i konačno krečemo dalje..
Moja želja je sada samo još jača.. 😃
Ovaj ciklus prvi put nakon dužeg vremena krećem sa LH trakicama .. Prije me nisu služile.. Nikad nisam uhvatila LH pik (zelene trakice).. Sad imam ove plave.. Kako ste vi zadovolje njima?
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Hahahhaha i upravo vidjela da sj stavila 🤣 i cek znaci imas trombofiliji i to je to..nemos biti trudna aj bok? Wtf? Stvarno ti je gin evo za pozelit
Mi smo I bicemo dobri 🤣🤣🤣
Super sam, hvala Bogu, sve ok, nema bolova samo malo krvi, nista strasno. Jedva cekam da skocim u kadu 😇 sada kad znam da je proslo. Pred nama je sada hrpa specijalista za obici, neurolog, hematolog, nalaza hrpu…
kadaaa <3 počasti se sa onim bubble kuglicama.. nisam to nikad probala jer jel nemam di, al izgleda mi bas fun hahah
dva moždana sa 30? ajmeeee :/
sad imaš plan ići po doktorima? jel imate svjetlo za raditi na bebi u međuvremenu?
jel korisniš LH trakice?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Pozz trudilice..🙋♀️
Pratim vas već duže vrijeme ali sad vam se želim pridružiti.. Vidim da ste divna potpora jedna drugoj.. 😃 Želim vam svima puno sreće, da što prije ugledate svoje ➕
Ovaj ciklus prvi put nakon dužeg vremena krećem sa LH trakicama .. Prije me nisu služile.. Nikad nisam uhvatila LH pik (zelene trakice).. Sad imam ove plave.. Kako ste vi zadovolje njima?
Dobrodošla 🤗 žao mi je što si morala proći groznu situaciju i želim ti plus i školsku trudnoću što prije💕 prosli mjesec nisam uhvatila pik s tim plavim (prvi put sam ih koristila), vidjet ćemo kako će ovaj biti no neke cure su bez problema uhvatile.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pozz trudilice..🙋♀️
heeeej dobrodošla i što prije otišla..i mi skupa sa tobom :)
svako zlo za neko dobro je to što si nakon spontanog extra plodna pa držim fige da to što prije bude i tvoj slučaj :)
joj plave.. meni zadaju istu muku ko i zelene, no aj znam uloviti pik sa njima hhaha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hvala Bella i Tommyfame 🥰
I ja se nadam da ćemo uskoro sve dobiti svoje bebice..
Meni se sve nekako čini da mi se sve pobrkalo poslje spontanog.. Ostala sam trudna nakon godinu i 3mj. pokušavanja.. Već kad sam digla ruke i planirala raditi dodatne preglede za umjetnu.. Na godišnjem kad nisam ni pratila bazalnu ni ovulaciju.. Ali nažalost nije dobro završilo.. sad nebih htjela toliko čekati na drugu bebu.. Pa krećem nadobudno s mjerenjem bazalne, LH trakice, folnom kiselinom i vrkutom.. 😅 Čitala sam da koristite i andol 75.. Pije se svaki dan, za što ga pijete? Ja sam čak razmišljala o gynositolu.. Jel ga pije koja?
Imam puno pitanja.. 🤣
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji