Jutro, cure, kako ste? Još malo odbrojavamo do kraja ove sugi sugi godine.
Tina, kako si ti? Watson, jesi još žedna?
Anci, kako naša trudnica? 😍
Jana, meni isto to zvuči kao trudnoća, držim fige.
Sanjarko, kad piskis trakicu danas?
Bella, jesu prošli bolovi?
Super ti se drži tempica 🤞🤗🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Piškila sam i nakon ma ni minute mi je tako pokazalo
https://ibb.co/NrNygvq
Jutro, cure, kako ste? Još malo odbrojavamo do kraja ove sugi sugi godine.
Tina, kako si ti? Watson, jesi još žedna?
Anci, kako naša trudnica? 😍
Jana, meni isto to zvuči kao trudnoća, držim fige.
Sanjarko, kad piskis trakicu danas?
Bella, jesu prošli bolovi?
Ja sam dobro...od O svaki dan imam glavobolje i bol u leđima...sada jel to dobar znak ili ne ne znam...i pisala sam na temi lh trakice za one točkice po bradavicama(ne znam kako se zovu haahah) inače su iste boje kao i bradavice pa sr ne primjete, a sada su crvene i bas ih primjetim
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Traveller jeeeej naravno nadam se da je to to 🥰 i drzim fige da svi koji piske tak dan ugledaju pozitivne testice
Hvala Bella i Tommyfame 🥰
I ja se nadam da ćemo uskoro sve dobiti svoje bebice..
Meni se sve nekako čini da mi se sve pobrkalo poslje spontanog.. Ostala sam trudna nakon godinu i 3mj. pokušavanja.. Već kad sam digla ruke i planirala raditi dodatne preglede za umjetnu.. Na godišnjem kad nisam ni pratila bazalnu ni ovulaciju.. Ali nažalost nije dobro završilo..sad nebih htjela toliko čekati na drugu bebu.. Pa krećem nadobudno s mjerenjem bazalne, LH trakice, folnom kiselinom i vrkutom.. 😅 Čitala sam da koristite i andol 75.. Pije se svaki dan, za što ga pijete? Ja sam čak razmišljala o gynositolu.. Jel ga pije koja?
Imam puno pitanja.. 🤣
Ja sam pila gynositol po preporuci ginice ali meni je samo napravio nered u ciklusu..prvi ciklus kada dam ga pila dobila sam 4 dana prije, dugi 2 dana prije…a inace su mi bili točni skoro u sat…tako sam ja reagirala nekome drugome možda pomogne…a i nije bas jeftin
Ja također pijem gynositol...i primjetila sam da mi je vjestica zakasnila i bila cudna znaci ipak je moguce da je od tog??
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Curka ne znam, sve je moguće..ja dok sam ga pila meni je došla 4 dana ranije prvi ciklus...idući ciklus 2 dana ranije...i evo sada prošli ciklus mi se unormalilo tek nakon 4 ciklusa
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Onka ma ja mislim da je to onda to, probaj piskit sutra ili prekosutra digitalni i onda ce ti lijepo napisat pregnant 1-2 i onda cemo ti cestitat 😍😍❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Curka ne znam, sve je moguće..ja dok sam ga pila meni je došla 4 dana ranije prvi ciklus…idući ciklus 2 dana ranije…i evo sada prošli ciklus mi se unormalilo tek nakon 4 ciklusa
Mislim da mi je najpametnije da prestanem s tim...meni je dao ginic zbog navodnih policisticni jajnika...a privatnik mi kaze da nemam policisticne 😑😑pa ti sad znaj...al do sad mi je bila 34 dana i sad kak sam pocela pit to kasnila 6 dana
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Jutro curice 😁 mi o vuku koza na vrata 🤣🤣🤣 temperatura mi pala hahahahah.
Imam test koji mogu sad pisnit pa ak bude negativan mogu kupit drugi za 31. Slusam savjete 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jedan sam piskila sad i ovako mi je ispalo iako sam pisala vec puno puta od jutra
https://ibb.co/5kf36k1
Budem ponovila za dva dana...
Sortiraj odgovore
Najstariji