Pozdrav zenice
Ancioo🥰 Uzivas li?
Ako nekome treba Lh trakica, imam ja dovoljno, mogu poslati , one su One step nisu kineske😂
Ja maloprije bila kod ginice, dala nam je zeleno svjetlo, sada ocekujem O oko 01.01🤭
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Si piskila danas?
Ima li pomaka?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav zenice
Ancioo🥰 Uzivas li?
Ako nekome treba Lh trakica, imam ja dovoljno, mogu poslati , one su One step nisu kineske😂
Ja maloprije bila kod ginice, dala nam je zeleno svjetlo, sada ocekujem O oko 01.01🤭
Već sam krenula pisati da bi ja, a onda se sjetila da sam sinoć odlučila da neću trakice 😅😅
Nek bude uspješna ova O 🙏
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bok ženske! Malo sam vas popratila ovih dana, al nisam se javila- sretan Božić svima! 😊🎄
Na Badnjak procurila, pa cijela ta blagdanska strka, i onda ova dva dana vikenda povraćanje+proljev viroza. Užas, al evo prošlo je.
Vama piškilicama sretno! Bilo bi vrijeme za pluseve 😁🤞🏻
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Ancioo tvoj opis simptoma je meni genijalan 😂👆
Divna si sto dajes dalje vitamine, bas si andeo ove grupe ❤😇
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ahahhahhaha jel te hormoni vec peru ? 😂❤
Ali kad jesi i tocka!
Andela nas zaboravila 😭
Nadam se samo da joj se nista nije dogodilo nego da je trebala predah.
Meni takoder fali ali cuti ce me kad se jednom vrati na forum 👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hello, novi kolacic, upravo sa finalnog pregleda poslije spontanog. Dobro prosla, ocistilo se samo. Dosla sam da peglam dame sa trombofilijom jer gin ne preporucuje trudnocu zbog velikog rizika od tromboembolijskih dogadjaja.
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Hello, novi kolacic, upravo sa finalnog pregleda poslije spontanog. Dobro prosla, ocistilo se samo. Dosla sam da peglam dame sa trombofilijom jer gin ne preporucuje trudnocu zbog velikog rizika od tromboembolijskih dogadjaja.
Heeeeeej dobrodosla :)
E ja nisam isla na test za trombofiliju. No imam ju u familiji,nazalost pa si preventivno pijem Andol 75..jos ti je dobra i cikla pa i to papam :)
E daj pliz u potpis stavi ovak kak mi imamo,osnovne informacije..
Bas mi je drago da je sve ok ❤ jesu se smirili bolovi?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hahahhaha i upravo vidjela da sj stavila 🤣 i cek znaci imas trombofiliji i to je to..nemos biti trudna aj bok? Wtf? Stvarno ti je gin evo za pozelit
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hej, taman sam ti odgovorila i na temi Spontani, ali evo: Ako i imaš trombofiliju, samo se pikaš heparinom, pa ako se ponovi pobačaj onda ideš na daljnje pretrage. Nadam se da će ti drugo mišljenje biti bolje..sad svakako kod hematologa pa vidjeti za dalje. Sretno!
Generalno, živcira me što ne rade pretrage na trombofiliju i ranije, odmah nakon prvog spontanog (ja isto imam trombofilije u obitelji i jedan spontani). Tako da je dobro da odmah znaš što je pa znaš dalje reagirati. Ali mislim da ti je ginekologinja dala jako jako glup odgovor- pa ne odustaje se zbog toga od djeteta.
Svakako se nadam da si se malo oporavila, da će brzo proći bolovi i krvarenje i da možete brzo u nove pokušaje..😊
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Sortiraj odgovore
Najstariji