Tommyfame"topla sam osoba al hladnog tijela " hahahahahahahha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kako divno rečeno 😁
Nego copypaste u temperaturi, ima li kod tebe kakvih simptoma? 😁🤞
hahahhaa pa kad jesaaaam :D
apsolutno ništa, danas kao počeli neki grčvi.. no jela sam toplu hranu pa bi mogla reći da sam već porodila bebu
kod tebe? očekujem neki porast temparature sutra🤞
Hahahahah 🤣🤣🤣
Ima vremena, polako 😁🤞
Pa ja se nadam da ce biti nesto i od tempice sutra 😁😁
Onaj baby roza iscjedak je prestao( hvala bogu) srackao je 2 ipol-3 dana 🙄
Cicke me nekak bole sastrane, kao peckaju 🤷♀️
Danas me 2 puta zasarafilo s ljeve strane di je bila O.
I st arno se ne mogu napit dovoljno vode ( to je mozda i od danasnjih čufti, nisam bas neka vrsna kuharica 🙈🤭)
Iiiiiii danas sam kupila svoj prvi TEST!!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Vec se previse nadam pa se bojim da nista od tog 🥺🤣 al veseli me bambus navecer ako ujutro 31.bude - 😎
Wooohooo cestitam na prvom test!!! Nek je i zadnji za jedno vrijeme 💪🤞💪 koji su kupila?
Neznam meni ovo tvoje bas obecavajuce 😍😍 tak da mislim da ce ti od bambusa ostat samo cola hahah
Rijeci ti se pozlatile! Ja bi ga vec i sutra pisnila al necu. 😅
Cekam i tvoju temp sutra 🥰
E da, i kupila sam First Sign 25 osjetljivost. Testirat cu se dan prije nego trebam dobit pa cemo vidjet 😁😁😁
Freya tako i ja. Ovulaciju iz lijevog osjetim iz desnog ne 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure odakle naručujete lh trakice i koje?
Možda mi je promaknuo odgovor, već se vrtilo, znam
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Hello cure,
Ajme vremena vani, pa koma. Mogla bi me glava uhvatiti 🙄
Krenula mi je egg sluz danas ali jos nema pika, pa ga lovim i dalje 🤞🏻😁
LazyO uh, pa kud bas crijevna za blagdane 😒 trakica na netu : njuskalo, ebay, wish, ali, Amazon....
Apple_Sa welcome. Zao mi je zbog biokemijske 😔
Anabelaaaa joj pa ti si stvarno izgleda ovulirala 8dc, bas cudno 🤔 jel ti ikad ciklus tragao 22/23 dana?
Taya dobro nam dosla, zao mi je zbog spontanog 😔 zelim ti cim prije odlazak na jesenske bebe ❤️
Sanjalica5 gdje ti je nick nestao? 😁 Ne treba ti pauza nakon tako rane biokemijske
Jana nek ti prvi test donese srecu ❤️🙏
Freya i ja osjetim samo lijevi jajnik, desni ne 🤪
Anci hvala 🥰 imam jos nekoliko trakica kojima sam pratila zadnjih dana pa cu nastavit s njima, no ako zafali nastavljam s tvojima pa cisto da znam kako se ponasaju
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
pozdrav cure, samo da vam mahnem 👋👋 držim 🤞curama koje piške ovih dana. pokrenite trudnički val pa da se i mi ostale pridružimo :D
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav svima htjela bih cuti vase misljenje... znam da je rano ali sam jako nestrpljiva. Naime ovako zadnju menstruaciju sam imala 07.12. Ciklusi u trajanju od 28 dana... znaci ovulacija je bila 21.12. I sljedecu menstruaciju bih trebala dobiti 04.01.
Jutros sam napravila test i pokazalo mi je ovako... sto mislite
https://ibb.co/C60V5HJ
Pozdrav svima htjela bih cuti vase misljenje… znam da je rano ali sam jako nestrpljiva. Naime ovako zadnju menstruaciju sam imala 07.12. Ciklusi u trajanju od 28 dana… znaci ovulacija je bila 21.12. I sljedecu menstruaciju bih trebala dobiti 04.01.
Jutros sam napravila test i pokazalo mi je ovako… sto mislite
Hej hej koliko vidim negativan je, znam predobro tu jednu crticu 😑. Ali mozda je i prerano jer ti nije toliko osjetljiv.
Hello cure,
Ajme vremena vani, pa koma. Mogla bi me glava uhvatiti 🙄
Krenula mi je egg sluz danas ali jos nema pika, pa ga lovim i dalje 🤞🏻😁
LazyO uh, pa kud bas crijevna za blagdane 😒 trakica na netu : njuskalo, ebay, wish, ali, Amazon….
Apple_Sa welcome. Zao mi je zbog biokemijske 😔
Anabelaaaa joj pa ti si stvarno izgleda ovulirala 8dc, bas cudno 🤔 jel ti ikad ciklus tragao 22/23 dana?
Taya dobro nam dosla, zao mi je zbog spontanog 😔 zelim ti cim prije odlazak na jesenske bebe ❤️
Sanjalica5 gdje ti je nick nestao? 😁 Ne treba ti pauza nakon tako rane biokemijske
Jana nek ti prvi test donese srecu ❤️🙏
Freya i ja osjetim samo lijevi jajnik, desni ne 🤪
Anci hvala 🥰 imam jos nekoliko trakica kojima sam pratila zadnjih dana pa cu nastavit s njima, no ako zafali nastavljam s tvojima pa cisto da znam kako se ponasaju
Prosli ciklus sam dobila pik 9 Dan...ali to kontam po temp da.je O bila ipak kasnije ..Do sad je bila najranije 10 ,a ovako nikad🤷♀️
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav svima htjela bih cuti vase misljenje… znam da je rano ali sam jako nestrpljiva. Naime ovako zadnju menstruaciju sam imala 07.12. Ciklusi u trajanju od 28 dana… znaci ovulacija je bila 21.12. I sljedecu menstruaciju bih trebala dobiti 04.01.
Jutros sam napravila test i pokazalo mi je ovako… sto mislite
Ja vidim neku sjenicu...Ne znam jesu li lazne,a vidi se .ponovo testic najbolje dva dana....Tebi je oko 9 dana proslo od O,tako da moze biti I full rano.Nekima pokaze oko tog dana I jako crtu,a nekima tek kasnije...Sretno 🤞🤞
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jana identicne simptome sam imala kad sam bila trudna , daj pisni jednu lh baremmm 🙈🙈🙈🥰
Angeleyes hm neznam koji ti je to urin ali meni se cini da je dosta svijetla :/
Evo ti jednu sliku mojih zelenih : https://ibb.co/R30yKLs
A ako je trudnoca one ti budu kao kad je pik ako je rana trudnoca onda budu malo svijetlije ali blizu pika 🤞🤞🤞🤞🤞
Onka ja vidim sjenicu moglo bi to nesto bit, nakon koliko vremena se pojavila?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro curee! 🤗
Meni danas pala tempica malo, ali pretpostavljam da to nije razlog za brigu. Inače spavala sam katastrofa, stalno sam se budila pa možda je i od toga takva tempica. Danas sam 3dpo tek. 🤞🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji