Hvala Bella i Tommyfame 🥰
I ja se nadam da ćemo uskoro sve dobiti svoje bebice..
Meni se sve nekako čini da mi se sve pobrkalo poslje spontanog.. Ostala sam trudna nakon godinu i 3mj. pokušavanja.. Već kad sam digla ruke i planirala raditi dodatne preglede za umjetnu.. Na godišnjem kad nisam ni pratila bazalnu ni ovulaciju.. Ali nažalost nije dobro završilo..sad nebih htjela toliko čekati na drugu bebu.. Pa krećem nadobudno s mjerenjem bazalne, LH trakice, folnom kiselinom i vrkutom.. 😅 Čitala sam da koristite i andol 75.. Pije se svaki dan, za što ga pijete? Ja sam čak razmišljala o gynositolu.. Jel ga pije koja?
Imam puno pitanja.. 🤣
Ja sam pila gynositol po preporuci ginice ali meni je samo napravio nered u ciklusu..prvi ciklus kada dam ga pila dobila sam 4 dana prije, dugi 2 dana prije...a inace su mi bili točni skoro u sat...tako sam ja reagirala nekome drugome možda pomogne...a i nije bas jeftin
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Hvala Bella i Tommyfame 🥰
I ja se nadam da ćemo uskoro sve dobiti svoje bebice..
Meni se sve nekako čini da mi se sve pobrkalo poslje spontanog.. Ostala sam trudna nakon godinu i 3mj. pokušavanja.. Već kad sam digla ruke i planirala raditi dodatne preglede za umjetnu.. Na godišnjem kad nisam ni pratila bazalnu ni ovulaciju.. Ali nažalost nije dobro završilo..sad nebih htjela toliko čekati na drugu bebu.. Pa krećem nadobudno s mjerenjem bazalne, LH trakice, folnom kiselinom i vrkutom.. 😅 Čitala sam da koristite i andol 75.. Pije se svaki dan, za što ga pijete? Ja sam čak razmišljala o gynositolu.. Jel ga pije koja?
Imam puno pitanja.. 🤣
hahahaha znaci kad sam krenula čitat reko jesi ti moj copycat hahahha
ja sam isto taman sve dog za mpo, otišla na godišnji bez i jedne trakice samo upijala sunce iii hm hm muža jel hahha i eto postala trudna nakon godinu dana pokušavanja isto slavno završilo..
ja ti pijem baby andol, a on ti je za poticanje cirkulacije. bolji je protok krvi pa samim time i bebac se lakse ugnjezdi.. bar sam ja to sebi tak protumačila :D pijem ga svaki dan, pol sata prije ručka :) budem za 10ak dana vidjela jel napravio šta
a za gynosistolu nisam čula.. ja rokam samo folnu,andom i vitamin D.. za sve ostalo sam prelijena. Pokušala sam sa Femisanom, raznim fuj čajevima..nije to za mene hahha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Bok curke...vidim da neke pisu za plave ili zelene ili crvene Lh trakice....ja koristim digitalni koji pokaze smjalic kad je pik tu i u naredna 24 do 48 sati treba u akciju 😜
Nerviram se oko pracenja tih crtica 🙃😲
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Hvala tina25.. Da, skupi je.. Možda ću ipak malo pričekati sa time.. Ovako imam nered sa ciklusima poslje spontanog.. 🤨
Haha.. Tommyfame.. Tvoj copycat.. 🤣 Mogla bi i ja pokušati sa baby andolom.. Pa da vidimo.. A tebi želim puno sreće.. Možda već i za 10ak dana.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bok curke…vidim da neke pisu za plave ili zelene ili crvene Lh trakice….ja koristim digitalni koji pokaze smjalic kad je pik tu i u naredna 24 do 48 sati treba u akciju 😜
Ei.. Gdje kupuješ taj digitalni? 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Tommy ti si vec krenula u postupak MPO i ostala trudna ? Zezas me ,pa ne sjecam se da si to ikada rekla ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Tommy ti si vec krenula u postupak MPO i ostala trudna ? Zezas me ,pa ne sjecam se da si to ikada rekla ❤
daaaa,išli u Vinogradsku na dogovore. Povadili sve što je trebalo i dogovorimo se da dođem kad dobijemo sve nalaze da se dalje dogovorimo i aj prije svega toga odemo na more da se pripremimo na sve i opustimo to iii dodemo doma i aj čekam mengu pa idemo na HSG..kad ono plus hahha tak sam im javila da odgađam sve..no jbg završilo tak kak je završilo.
pa su rekli da sad pokušavamo 6mj.prirodno pa onda sveee ispočetka..
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
tak ćeš i ti sad.. pošto neznaš ni koji si dpo rekla bi da ti je mozak na paši ahhah a i jesi skužila da ima hrpa takvih slučajeva koji su zatrudnili prije mpo-a?
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Bok curke…vidim da neke pisu za plave ili zelene ili crvene Lh trakice….ja koristim digitalni koji pokaze smjalic kad je pik tu i u naredna 24 do 48 sati treba u akciju 😜
Ei.. Gdje kupuješ taj digitalni? 😃
Ja kupim u DM-u to su Cleare Blue ( ili kako se vec pise 😂🙈🤷) ovulacioni testovi i dodje ih 10 komada 😌
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Tommyfame vidim da si i ti nazalost imala biohemijsku...nisi ni ti pravila pauzuu?? Odma krenula u akciju ili?? Meni menga upravo prolazi i ne znam sta da radim...da li praviti tu oauzu od 3 mjeseca ili ipak ne...jer je kod mene bila veoma rana trudnoca ( 4+3)....
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji