Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    1kiWi
    29. Prosinac 2020. 09:19

Jutro drage trudilice , 
    Svima vama koje još imate fore držim palčeve za plusiće , stvarno se nadam da vam neće doći vještica ❤️🙏🏻 Ja čekam da mi prođe vještica , pa ponovno krecemo u akciju .. Moj M samnom polazi sve ovo, kad dobijem svaki put kaže da nije ništa izgubljeno i da idemo opet,  ali sinoć mu je bas teško bilo, mene su malo skrpale emocije i ležala sam pokraj njega, gledali smo neki film,samo sam mu rekla da nam ništa materijalno ne fali u životu, ali da bi nam ispunilo život jedno malo čudo , da leži tu kraj nas .. plakali smo oboje😔 ne odustajem , vjerujem da će nam ova nova godina donijeti to maleno čudo kojem se nadamo i koje želimo više nego išta na svijetu 🥰❤️🙏🏻 Šaljem vam najtopliji zagrljaj i more pozitivne energije 🌸

32👩🏼 AMH- 5,80
    38👨🏼
    Biok. 2021.
    5/22. uputa za IVF ,
    7/22- 1.pregled za IVF
    8/22- 2. Pregled za IVF, FSH -20, Femosan 2/10 2 mj.
    10/22 - početak postupka IVF ako FSH dođe na potrebne vrijednost
    10/22 Femara 3/2.5 mg do 6DC
    10/22 IVF KBC ST , Aspiracija-2JS, Transfer 1 JS 3.D osmostanicni , Beta 01.11. Negativna

Bella🌟
    29. Prosinac 2020. 09:23

Jutroo☕
    Traveller prosli napokon, bilo je gadno jučer i prekjučer,ali danas se sve vraća u normalu🤗 ti još sitno brojis🤞🤞🤞🤞❤
    Onka na donjem vidim crticu🤭 sretnooo, ponovi za 2 dana🤞🤞🤞
    Jana ma pišni , kaj bude bude🤞🤞🤞💕

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    29. Prosinac 2020. 09:24

Sanjarka88 🦋

Hello cure,
    Ajme vremena vani, pa koma. Mogla bi me glava uhvatiti 🙄
    Krenula mi je egg sluz danas ali jos nema pika, pa ga lovim i dalje 🤞🏻😁
    LazyO uh, pa kud bas crijevna za blagdane 😒 trakica na netu : njuskalo, ebay, wish, ali, Amazon….
    Apple_Sa welcome. Zao mi je zbog biokemijske 😔
    Anabelaaaa joj pa ti si stvarno izgleda ovulirala 8dc, bas cudno 🤔 jel ti ikad ciklus tragao 22/23 dana?
    Taya dobro nam dosla, zao mi je zbog spontanog 😔 zelim ti cim prije odlazak na jesenske bebe ❤️
    Sanjalica5 gdje ti je nick nestao? 😁 Ne treba ti pauza nakon tako rane biokemijske
    Jana nek ti prvi test donese srecu ❤️🙏
    Freya i ja osjetim samo lijevi jajnik, desni ne 🤪
    Anci hvala 🥰 imam jos nekoliko trakica kojima sam pratila zadnjih dana pa cu nastavit s njima, no ako zafali nastavljam s tvojima pa cisto da znam kako se ponasaju

(Sanjalica5) nemam pojma gdje nestade moj nick ahhaha...htjela sam da dodam te ikonice i ode moj nick pa paaaa 🤷🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Bella🌟
    29. Prosinac 2020. 09:24

1kiWi

Jutro drage trudilice ,
    Svima vama koje još imate fore držim palčeve za plusiće , stvarno se nadam da vam neće doći vještica ❤️🙏🏻 Ja čekam da mi prođe vještica , pa ponovno krecemo u akciju .. Moj M samnom polazi sve ovo, kad dobijem svaki put kaže da nije ništa izgubljeno i da idemo opet, ali sinoć mu je bas teško bilo, mene su malo skrpale emocije i ležala sam pokraj njega, gledali smo neki film,samo sam mu rekla da nam ništa materijalno ne fali u životu, ali da bi nam ispunilo život jedno malo čudo , da leži tu kraj nas .. plakali smo oboje😔 ne odustajem , vjerujem da će nam ova nova godina donijeti to maleno čudo kojem se nadamo i koje želimo više nego išta na svijetu 🥰❤️🙏🏻 Šaljem vam najtopliji zagrljaj i more pozitivne energije 🌸

❤❤❤ tesko je ta naša borba, ali isplati se, drzi se💕

Bella🌟
    29. Prosinac 2020. 09:26

🔜🤰

Sanjarka88 🦋

Hello cure,
    Ajme vremena vani, pa koma. Mogla bi me glava uhvatiti 🙄
    Krenula mi je egg sluz danas ali jos nema pika, pa ga lovim i dalje 🤞🏻😁
    LazyO uh, pa kud bas crijevna za blagdane 😒 trakica na netu : njuskalo, ebay, wish, ali, Amazon….
    Apple_Sa welcome. Zao mi je zbog biokemijske 😔
    Anabelaaaa joj pa ti si stvarno izgleda ovulirala 8dc, bas cudno 🤔 jel ti ikad ciklus tragao 22/23 dana?
    Taya dobro nam dosla, zao mi je zbog spontanog 😔 zelim ti cim prije odlazak na jesenske bebe ❤️
    Sanjalica5 gdje ti je nick nestao? 😁 Ne treba ti pauza nakon tako rane biokemijske
    Jana nek ti prvi test donese srecu ❤️🙏
    Freya i ja osjetim samo lijevi jajnik, desni ne 🤪
    Anci hvala 🥰 imam jos nekoliko trakica kojima sam pratila zadnjih dana pa cu nastavit s njima, no ako zafali nastavljam s tvojima pa cisto da znam kako se ponasaju

(Sanjalica5) nemam pojma gdje nestade moj nick ahhaha…htjela sam da dodam te ikonice i ode moj nick pa paaaa 🤷🤷

Stavi nick dolje u potpis čisto da znamo jer ga ne možeš mijenjati mjesec dana sad🤗

Jana25
    29. Prosinac 2020. 09:32

E cure evo dobila sam svog prvog snjegovića  🤣 živile vi meni 🍷🍷🍷 
    Izdala sam piškilice u 31.12. Grupi, grozna sam. Ak mi se temp kojim cudom digne 🤣 piskim s vama i 31. Zabavno je hahahaz

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

anabelaaaa
    29. Prosinac 2020. 09:33

Jana25

Jutro curice 😁 mi o vuku koza na vrata 🤣🤣🤣 temperatura mi pala hahahahah.
    Imam test koji mogu sad pisnit pa ak bude negativan mogu kupit drugi za 31. Slusam savjete 😁

Ja mislim da je rano da temp padne po tvom gradu,mogla bi se ona vratiti natrag.Drzim fige da bude implatacijski pad  🤞🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

tina25
    29. Prosinac 2020. 09:36

curka93

tina25

Curka ne znam, sve je moguće..ja dok sam ga pila meni je došla 4 dana ranije prvi ciklus…idući ciklus 2 dana ranije…i evo sada prošli ciklus mi se unormalilo tek nakon 4 ciklusa

Mislim da mi je najpametnije da prestanem s tim…meni je dao ginic zbog navodnih policisticni jajnika…a privatnik mi kaze da nemam policisticne 😑😑pa ti sad znaj…al do sad mi je bila 34 dana i sad kak sam pocela pit to kasnila 6 dana

Ja nemam policistične nego mi je dala kad za poticanje i bolju O jer ja nisam bila sigurna da je imam..ali eto pomogao mi nije

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Bella🌟

Jana25

E cure evo dobila sam svog prvog snjegovića 🤣 živile vi meni 🍷🍷🍷
    Izdala sam piškilice u 31.12. Grupi, grozna sam. Ak mi se temp kojim cudom digne 🤣 piskim s vama i 31. Zabavno je hahahaz

Neka si ti to obavila pa sad možeš za ozbiljno😁 pišni ti svejedno s njima 31. Jer si tek 10 dpo sad.tak da još ima nada svakako 😁🤞🤞

anabelaaaa

Onka

Jedan sam piskila sad i ovako mi je ispalo iako sam pisala vec puno puta od jutra
    https://ibb.co/5kf36k1
    Budem ponovila za dva dana…

Na ovom drugom se bolje vidi...😍 Ja mislim da cemo mi tebi vec sutra cestitati    🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.