Sretno cure piškilice 31.12. ❤❤❤❤❤ oćemo plusićeeee ➕➕➕➕➕➕➕➕
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sorgi kakva je situacija?
Avocado?Leah gdje si nam ti nestala? Javi seee
Divna i ti nam slabo pises? Kakva je situacija?
ja ću piškiti sutra jer po app već bi mogla danas :) ali iskreno strah me hahah prošli put sam bila uvjerena da će biti, a sad nisam baš toliko plus imam neke grčeve od ovulacije još samo su danas jači :/
Cekamo onda sutrasnje jutro 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
držim sama sebi palčeve haha :) hvala :*
Sorgi kakva je situacija?
Avocado?Leah gdje si nam ti nestala? Javi seee
Divna i ti nam slabo pises? Kakva je situacija?
Kod mene vjestice nema. Ali cice su me prestale boliti tako da je moguce da ce se uskoro pojaviti. Vidjet cu, mozda napravim testic do kraja dana 😋
🎊🎊🎊🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sretnooo curama koje piskeee...drzim palceve da budu sve plusiciii 💗💗💗💗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Watson sestro, nisam ja sam samo prdila 2 dana zaredom i moram u dnevniku vidjet šta još 😬😬
E malo mi se menstrualna bol pojavi od simptoma i to je to, spavam kao top i ne znam podočnjake imam do poda
Cicke me ne bole samo su onako fine malkice dobile obujma, neka tako i ostane ohoooo žeđ je dobar simptom
Držim fige 🤞🏼🤞🏼
Sorgi ajde ti pisni makar lh trakicu pa nam daj na Uviđaj 🤣
Cure imam 2 Bočice fertil up za m i za ž
Ja i dragi smo pili i prestali, zao mi da stoji, ako ijedna želi neka mi se javi jer iskreno ne bi bacila a ne bi ni prodavala rado bi nekome poklonila
ako nam ovaj mj ne uspije stavljam se na listu djeda Mraza za FERTIL up kod tebe anci000 :)
Mi što smo danas trebale piškit smo otpale, sad se nadam da će ova bezveze godina ipak donijeti još malo sreće 🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pozdrav zenice
Ancioo🥰 Uzivas li?
Ako nekome treba Lh trakica, imam ja dovoljno, mogu poslati , one su One step nisu kineske😂
Ja maloprije bila kod ginice, dala nam je zeleno svjetlo, sada ocekujem O oko 01.01🤭
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav svima, evo ja se htjela registrirati još od prošlog mjeseca kad je test bio negativan i nikako, sad je eto od Badnjaka pozitivan pa nisam ni stigla Ako sve bude ok, naravno. Samo sam htjela reći da vas čitam svaki dan neko vrijeme i da mi je bilo lakše vidjeti tuđa iskustva. Doduše, nama je već ovaj drugi pokušaj bio uspješan, iako sam prošli mjesec imala sve moguće simptome i bila sigurna da je to to, kad ono menga na vrijeme, baš razočaranje. Tako da mogu misliti kako je onima koji se trude puno duže, ali eto, svima vam želim plusiće što prije, bome ste zaslužile i hvala što dijelite svoja iskustva, pomaže i nama koji nismo aktivni na forumu <3
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Missy88 dobro dosla na forum
Cekaj nas na jesenskim bebama ❤️🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji