Tina i Tommy, kad ste mislile napraviti test?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
kad budem bila 16dpo hahahah neznam koji mjesec će to biti
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ako ne dođe onda u četvrtak...ali mislim da stiže...kasnije cu jednu LH pisnuti čisto da vidim stanje, ali mislim da ni ovaj ciklus nista
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ako ne dođe onda u četvrtak…ali mislim da stiže…kasnije cu jednu LH pisnuti čisto da vidim stanje, ali mislim da ni ovaj ciklus nista
šta je i tebe glava ubijala ovih dana? ja zadnjih par dana umirem od glavobolje..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommy želim ti da ti to bude baš ovaj mjesec i da piškiš za 3 dana.
Tina25 držim fige da ne dođe
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Da li neka ima zavaljenu maternicu? Koje poze su se pokazale kao ucinkovite? 😂
Ako ne dođe onda u četvrtak…ali mislim da stiže…kasnije cu jednu LH pisnuti čisto da vidim stanje, ali mislim da ni ovaj ciklus nista
šta je i tebe glava ubijala ovih dana? ja zadnjih par dana umirem od glavobolje..
Znaci glava me boli od dana O, uopce nije prestajala...mislila sam ajde možda je to neki znak, ali kako mi se čini nije...kad krene M valjda ce u glava proći..a kod nas je i vrijeme baš užas, jedan dan vani možeš biti u majici drugi dan u zimskoj jakni i tako već neka 2 tjedna...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Žene moje, koliko mene boli... Gore neg M! Samo se želim sklupčati na krevet i umotati i dekicu.
A curka je pokazala interes da skine pelenu, pa ju stalno ganjam i podsjećam...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hej drage!
Mokosh cestitam od srca!! Bas mi je drago zbog tebe, zelim ti svu srecu ❤️
Ancio bas mi je zao zbog lose sredine na poslu.. jesi razmisljala o promjeni posla?
Traveller nadam se da uzivas, sipaj nam baby prasine ❤️❤️❤️ Jao, trebam dobiti 5.2., poslat cu ti opis cica pa ti procjeni jel da radim test 😂😂😂😂😂😂
Masa zao mi je zbog M 💔 ali iduce piskenje se ti i ja pratmo, razmak nam je 3 dana, mozda jedna drugoj donesemo srecu ❤️
Ivana svakako nek bude jutarnji urin, jos nije nista izgubljeno 🥰
Monstera drzim fige na najjace ❤️❤️
Sanjarka radila sam Clearblue lh test. Osjetila sam grceve kao O, pisnula i bio je pozitivan. Ipak, mislim da nisam ovulirala jer sam ostala bez stapica i dala mi je frendica svoje koji su stajali 2 godine (ona rodila u meduvremenu), pa mozda nije bio bas ispravan.
Kod mene je sigurno bio anovulatorni ciklus, znaju mi se hormoni poremetiti od stresa (velik stres u obitelji + potres + 12h rada od kuce svaki dan). A bas mi je zao, da sam bar izgurala cijeli ciklus i da je bio negativan test, ovako mi se trud i sve silno hopsanje cini jos uzaludnije. Muz mi je rekao da sam ga “poderala” tih dana 😂😂😂
Meni se to prije znalo desavati, tipa, za vrijeme prvog lockdowna je bio ogroman stres raditi od doma i dobivala sam M svaka 2 tjedna. Na pregledu mi ginic vidio cistu, pila duphastone i sve bilo ok. 5 mjeseci poslije opet bila na ultrazvuku, rekla mi ginekologica da mi maternica izgleda “kao iz kataloga”, zdrava i uredna... samo eto, izgleda sam fakat podlozna stresu koji mi poremeti hormone... ne znam..
Bajdvej! Kupila sam Femisan A i Folat. Religiozno ih krkam ovaj mjesec i drzim si fige. 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji