Radila sam trakicu i naravno ništa, crtica je vidljiva ali daaaaaleko od pika...ali ne mogu učitati sliku, opet onaj link steka...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ja sam sad išla popiškiti jednog kineza iz znatiželje i snješko je 😪😔😕
Lucija 16.12.2021.💗
Žene moje, koliko mene boli… Gore neg M! Samo se želim sklupčati na krevet i umotati i dekicu.
A curka je pokazala interes da skine pelenu, pa ju stalno ganjam i podsjećam…
Jedan od najgorih djelova roditeljatva je sto nema ne mogu, necu, ne zelim...moras, pa makar se raspadale od bolova. 😩 Mene danas takav umor hvata, jos me i zub poceo bolit...a cure traze svoje. Mene isto ceka odvikavanje pelena kod mlade cure. Moramo to rijesiti do ljeta. Koliko je tvoja stara?
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Zao mi je. 😔 A kad trebas dobiti?
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Zao mi je. 😔 A kad trebas dobiti?
U četvrtak...
Lucija 16.12.2021.💗
Žene moje, koliko mene boli… Gore neg M! Samo se želim sklupčati na krevet i umotati i dekicu.
A curka je pokazala interes da skine pelenu, pa ju stalno ganjam i podsjećam…
Jedan od najgorih djelova roditeljatva je sto nema ne mogu, necu, ne zelim…moras, pa makar se raspadale od bolova. 😩 Mene danas takav umor hvata, jos me i zub poceo bolit…a cure traze svoje. Mene isto ceka odvikavanje pelena kod mlade cure. Moramo to rijesiti do ljeta. Koliko je tvoja stara?
2 godine i 7 mjeseci. Do ljeta se nadam da ćemo se riješiti 🙈
Nekad funkcioniram bez obzira na bolove. Ali zadnje vrijeme sam baš nikakva i nemam snage ni volje za ništa. Još sam počela i poprilično kašljati 😔😔
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hej drage!
Mokosh cestitam od srca!! Bas mi je drago zbog tebe, zelim ti svu srecu ❤️
Ancio bas mi je zao zbog lose sredine na poslu.. jesi razmisljala o promjeni posla?
Traveller nadam se da uzivas, sipaj nam baby prasine ❤️❤️❤️ Jao, trebam dobiti 5.2., poslat cu ti opis cica pa ti procjeni jel da radim test 😂😂😂😂😂😂
Masa zao mi je zbog M 💔 ali iduce piskenje se ti i ja pratmo, razmak nam je 3 dana, mozda jedna drugoj donesemo srecu ❤️
Ivana svakako nek bude jutarnji urin, jos nije nista izgubljeno 🥰
Monstera drzim fige na najjace ❤️❤️
Sanjarka radila sam Clearblue lh test. Osjetila sam grceve kao O, pisnula i bio je pozitivan. Ipak, mislim da nisam ovulirala jer sam ostala bez stapica i dala mi je frendica svoje koji su stajali 2 godine (ona rodila u meduvremenu), pa mozda nije bio bas ispravan.
Kod mene je sigurno bio anovulatorni ciklus, znaju mi se hormoni poremetiti od stresa (velik stres u obitelji + potres + 12h rada od kuce svaki dan). A bas mi je zao, da sam bar izgurala cijeli ciklus i da je bio negativan test, ovako mi se trud i sve silno hopsanje cini jos uzaludnije. Muz mi je rekao da sam ga “poderala” tih dana 😂😂😂
Meni se to prije znalo desavati, tipa, za vrijeme prvog lockdowna je bio ogroman stres raditi od doma i dobivala sam M svaka 2 tjedna. Na pregledu mi ginic vidio cistu, pila duphastone i sve bilo ok. 5 mjeseci poslije opet bila na ultrazvuku, rekla mi ginekologica da mi maternica izgleda “kao iz kataloga”, zdrava i uredna… samo eto, izgleda sam fakat podlozna stresu koji mi poremeti hormone… ne znam..
Prvo, hvala na lijepim zeljama. 😊
Sto se stresa tice, jesi probala yogu i meditaciju? Mozda da probas s tibetancima. U svakom slucaju, drzim fige da sto prije ugledas zeljeni plusic. ❤
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Hej drage!
Mokosh cestitam od srca!! Bas mi je drago zbog tebe, zelim ti svu srecu ❤️
Ancio bas mi je zao zbog lose sredine na poslu.. jesi razmisljala o promjeni posla?
Traveller nadam se da uzivas, sipaj nam baby prasine ❤️❤️❤️ Jao, trebam dobiti 5.2., poslat cu ti opis cica pa ti procjeni jel da radim test 😂😂😂😂😂😂
Masa zao mi je zbog M 💔 ali iduce piskenje se ti i ja pratmo, razmak nam je 3 dana, mozda jedna drugoj donesemo srecu ❤️
Ivana svakako nek bude jutarnji urin, jos nije nista izgubljeno 🥰
Monstera drzim fige na najjace ❤️❤️
Sanjarka radila sam Clearblue lh test. Osjetila sam grceve kao O, pisnula i bio je pozitivan. Ipak, mislim da nisam ovulirala jer sam ostala bez stapica i dala mi je frendica svoje koji su stajali 2 godine (ona rodila u meduvremenu), pa mozda nije bio bas ispravan.
Kod mene je sigurno bio anovulatorni ciklus, znaju mi se hormoni poremetiti od stresa (velik stres u obitelji + potres + 12h rada od kuce svaki dan). A bas mi je zao, da sam bar izgurala cijeli ciklus i da je bio negativan test, ovako mi se trud i sve silno hopsanje cini jos uzaludnije. Muz mi je rekao da sam ga “poderala” tih dana 😂😂😂
Meni se to prije znalo desavati, tipa, za vrijeme prvog lockdowna je bio ogroman stres raditi od doma i dobivala sam M svaka 2 tjedna. Na pregledu mi ginic vidio cistu, pila duphastone i sve bilo ok. 5 mjeseci poslije opet bila na ultrazvuku, rekla mi ginekologica da mi maternica izgleda “kao iz kataloga”, zdrava i uredna… samo eto, izgleda sam fakat podlozna stresu koji mi poremeti hormone… ne znam..
Prvo, hvala na lijepim zeljama. 😊
Sto se stresa tice, jesi probala yogu i meditaciju? Mozda da probas s tibetancima. U svakom slucaju, drzim fige da sto prije ugledas zeljeni plusic. ❤
Mokosh cestitam od ❤️ ne mogu vam opisati koliko jedva cekam 2 mj da krenemo na 👶nekako bas imam dobar filing da Ce uspjeti....u 2 mj nam je i godisnjica (4god veze) tako da bi bilo super🤗🤗🤗
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Curke, malo nezgodno pitanje...
Pik na trakicama je krenuo lagano nedjelju navece, jucer cijeli dan i evo tek maloprije druga linija opet svijetli..sad vjerovatno je O danas, i sinoc i jutros smo hopsali...😊 Sada me zanima da li je bolje jos jednom veceras ili ujutru....🤔 Muz se dao na raspolaganje da biram ...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Mokosh nisam probala, ali morat cu nesto poduzeti.. hvala ti na savjetu ❤️
Curka tako mi je drago da si pozitivna ❤️ Tako i treba! To je, doslovno, pola uspjeha ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji