Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    05. Siječanj 2021. 19:38

Radila sam trakicu i naravno ništa, crtica je vidljiva ali daaaaaleko od pika...ali ne mogu učitati sliku, opet onaj link steka...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

freya_444
    05. Siječanj 2021. 20:13

Ja sam sad išla popiškiti jednog kineza iz znatiželje i snješko je 😪😔😕

Lucija 16.12.2021.💗

Mokosh
    05. Siječanj 2021. 20:18

Sarita_00

Žene moje, koliko mene boli… Gore neg M! Samo se želim sklupčati na krevet i umotati i dekicu.
    A curka je pokazala interes da skine pelenu, pa ju stalno ganjam i podsjećam…

Jedan od najgorih djelova roditeljatva je sto nema ne mogu, necu, ne zelim...moras, pa makar se raspadale od bolova. 😩 Mene danas takav umor hvata, jos me i zub poceo bolit...a cure traze svoje. Mene isto ceka odvikavanje pelena kod mlade cure. Moramo to rijesiti do ljeta. Koliko je tvoja stara? 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    05. Siječanj 2021. 20:20

freya_444

Zao mi je. 😔 A kad trebas dobiti?

➕ 01.01.2021. 💙🤰

freya_444
    05. Siječanj 2021. 20:29

Mokosh

freya_444

Zao mi je. 😔 A kad trebas dobiti?

U četvrtak...

Lucija 16.12.2021.💗

Sarita_00
    05. Siječanj 2021. 20:31

Mokosh

Sarita_00

Žene moje, koliko mene boli… Gore neg M! Samo se želim sklupčati na krevet i umotati i dekicu.
    A curka je pokazala interes da skine pelenu, pa ju stalno ganjam i podsjećam…

Jedan od najgorih djelova roditeljatva je sto nema ne mogu, necu, ne zelim…moras, pa makar se raspadale od bolova. 😩 Mene danas takav umor hvata, jos me i zub poceo bolit…a cure traze svoje. Mene isto ceka odvikavanje pelena kod mlade cure. Moramo to rijesiti do ljeta. Koliko je tvoja stara?

2 godine i 7 mjeseci. Do ljeta se nadam da ćemo se riješiti 🙈 
    Nekad funkcioniram bez obzira na bolove. Ali zadnje vrijeme sam baš nikakva i nemam snage ni volje za ništa. Još sam počela i poprilično kašljati 😔😔

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Mokosh
    05. Siječanj 2021. 20:42

zuzuzujalica

Hej drage!

Mokosh cestitam od srca!! Bas mi je drago zbog tebe, zelim ti svu srecu ❤️

Ancio bas mi je zao zbog lose sredine na poslu.. jesi razmisljala o promjeni posla?

Traveller nadam se da uzivas, sipaj nam baby prasine ❤️❤️❤️ Jao, trebam dobiti 5.2., poslat cu ti opis cica pa ti procjeni jel da radim test 😂😂😂😂😂😂

Masa zao mi je zbog M 💔 ali iduce piskenje se ti i ja pratmo, razmak nam je 3 dana, mozda jedna drugoj donesemo srecu ❤️

Ivana svakako nek bude jutarnji urin, jos nije nista izgubljeno 🥰

Monstera drzim fige na najjace ❤️❤️

Sanjarka radila sam Clearblue lh test. Osjetila sam grceve kao O, pisnula i bio je pozitivan. Ipak, mislim da nisam ovulirala jer sam ostala bez stapica i dala mi je frendica svoje koji su stajali 2 godine (ona rodila u meduvremenu), pa mozda nije bio bas ispravan.

Kod mene je sigurno bio anovulatorni ciklus, znaju mi se hormoni poremetiti od stresa (velik stres u obitelji + potres + 12h rada od kuce svaki dan). A bas mi je zao, da sam bar izgurala cijeli ciklus i da je bio negativan test, ovako mi se trud i sve silno hopsanje cini jos uzaludnije. Muz mi je rekao da sam ga “poderala” tih dana 😂😂😂

Meni se to prije znalo desavati, tipa, za vrijeme prvog lockdowna je bio ogroman stres raditi od doma i dobivala sam M svaka 2 tjedna. Na pregledu mi ginic vidio cistu, pila duphastone i sve bilo ok. 5 mjeseci poslije opet bila na ultrazvuku, rekla mi ginekologica da mi maternica izgleda “kao iz kataloga”, zdrava i uredna… samo eto, izgleda sam fakat podlozna stresu koji mi poremeti hormone… ne znam..

Prvo, hvala na lijepim zeljama. 😊
    Sto se stresa tice, jesi probala yogu i meditaciju? Mozda da probas s tibetancima. U svakom slucaju, drzim fige da sto prije ugledas zeljeni plusic. ❤

➕ 01.01.2021. 💙🤰

curka93
    05. Siječanj 2021. 21:18

Mokosh

zuzuzujalica

Hej drage!

Mokosh cestitam od srca!! Bas mi je drago zbog tebe, zelim ti svu srecu ❤️

Ancio bas mi je zao zbog lose sredine na poslu.. jesi razmisljala o promjeni posla?

Traveller nadam se da uzivas, sipaj nam baby prasine ❤️❤️❤️ Jao, trebam dobiti 5.2., poslat cu ti opis cica pa ti procjeni jel da radim test 😂😂😂😂😂😂

Masa zao mi je zbog M 💔 ali iduce piskenje se ti i ja pratmo, razmak nam je 3 dana, mozda jedna drugoj donesemo srecu ❤️

Ivana svakako nek bude jutarnji urin, jos nije nista izgubljeno 🥰

Monstera drzim fige na najjace ❤️❤️

Sanjarka radila sam Clearblue lh test. Osjetila sam grceve kao O, pisnula i bio je pozitivan. Ipak, mislim da nisam ovulirala jer sam ostala bez stapica i dala mi je frendica svoje koji su stajali 2 godine (ona rodila u meduvremenu), pa mozda nije bio bas ispravan.

Kod mene je sigurno bio anovulatorni ciklus, znaju mi se hormoni poremetiti od stresa (velik stres u obitelji + potres + 12h rada od kuce svaki dan). A bas mi je zao, da sam bar izgurala cijeli ciklus i da je bio negativan test, ovako mi se trud i sve silno hopsanje cini jos uzaludnije. Muz mi je rekao da sam ga “poderala” tih dana 😂😂😂

Meni se to prije znalo desavati, tipa, za vrijeme prvog lockdowna je bio ogroman stres raditi od doma i dobivala sam M svaka 2 tjedna. Na pregledu mi ginic vidio cistu, pila duphastone i sve bilo ok. 5 mjeseci poslije opet bila na ultrazvuku, rekla mi ginekologica da mi maternica izgleda “kao iz kataloga”, zdrava i uredna… samo eto, izgleda sam fakat podlozna stresu koji mi poremeti hormone… ne znam..

Prvo, hvala na lijepim zeljama. 😊
    Sto se stresa tice, jesi probala yogu i meditaciju? Mozda da probas s tibetancima. U svakom slucaju, drzim fige da sto prije ugledas zeljeni plusic. ❤

Mokosh cestitam od ❤️ ne mogu vam opisati koliko jedva cekam 2 mj da krenemo na 👶nekako bas imam dobar filing da Ce uspjeti....u 2 mj nam je i godisnjica (4god veze) tako da bi bilo super🤗🤗🤗

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

SAYURI
    05. Siječanj 2021. 21:20

Curke, malo nezgodno pitanje...
    Pik na trakicama je krenuo lagano nedjelju navece, jucer cijeli dan i evo tek maloprije druga linija opet svijetli..sad vjerovatno je O danas, i sinoc i jutros smo hopsali...😊 Sada me zanima da li je bolje jos jednom veceras ili ujutru....🤔 Muz se dao na raspolaganje da biram ...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

05. Siječanj 2021. 21:24

Mokosh nisam probala, ali morat cu nesto poduzeti.. hvala ti  na savjetu ❤️
    Curka tako mi je drago da si pozitivna ❤️ Tako i treba! To je, doslovno, pola uspjeha ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.