Evo mene nazad k vama :( mojoj bebi je prestalo kucati srce ( vj prije 2 dana) tako da za 3 mj krecem u nove pobjede…. danas bi nam bilo tocno 9 tjedana.:(
Citamo se ❤ sretno svima ❤
Zao mi je jako, isplacite se, tugujte i kad se osjetite spremni krenite u akciju. Znam kakav je osjecaj nazalost, jer sam prosle godine imala kiretazu zbog miss ab u 9 tj. blizanacka trudnoca. Ovaj ciklus biokemijska al nema predaje. Zene smo, sto nas ne ubije, ojaca nas 💪. Drzite se 😍
Malina, jako mi je žao. Na žalost znam kako se osjećaš, daj si vremena da to prihvatis, tesko je, ali kako vrijeme prolazi nekako to prihvatis da je tako moralo biti. Pricekaj ta 3 mjeseca, obavi neke osnovne pretrage i onda probajte ponovno
Evo mene nazad k vama :( mojoj bebi je prestalo kucati srce ( vj prije 2 dana) tako da za 3 mj krecem u nove pobjede…. danas bi nam bilo tocno 9 tjedana.:(
Citamo se ❤ sretno svima ❤
Zao mi je jako.. drzi se i hrabro dalje 💓
Ja sam takodjer bila ovdje na raznim temama i ja sam ovih dana prolazila pobacaj. Sa 8+4 missed ab. Imala sam medikamentozni pobacaj . Ni sada nisam dosla sebi . Ali treba sad dat vremena sebi i fizicki i psihicki i u nove borbe. Nema nam druge. Malina zao mi je. Mi smo skupa bile na temi ljetnih beba. Svim curama zelim svako dobro i da svaka od nas ubrzo ostvari trudnocu.
Benny nakon spontanog slijedeca m obicno dodje u roku 30-40 dana ako preodje vise preporuka je da se javis gin da ti da duphastone i izazove M.
Malina jako mi je zao sto si nam se vratila tako brzo i sa tako losim vijestima. Zao mi je, drzi se, jesu te slali na kakve pretrage?
Babylove to sto opisujes ko da sebe slusam. Sad si mislim da sve cool a kad dodje ciklus u kojem ide postupak budem van sebe iako sam se vec naucila skulirati, al ne mozes nase srce luduje! Drzi se i hrabro i da ovaj put bude pozitivma ooogromna beta... Pratit cu ja tebe i na mpo temi 🤞🤞🤞
Katja ja sam isto heterozigot pai1 i ja sam mislila piti andol 100 kad saznam da sam T, pa nazalost prekasno krenula sa time i onda su mi savjetovali da pijem stalno, osim prva dva dana ciklusa da ne krvarim previse. Tako da toplo ti preporucam andol 100 ne utjece stetno na O mi na implantaciju a jako je vazna dobra prokrvljenost, poseno bitno ako puno sjedis na poslu.
Malagarava drago mi je da si se javila. Kako si?
Grizli,puno hvala na info.Od tih drugih nabrojanih simptoma ima samo velik problem sa aknama,drugo nista,pa se i ja iskreno nadam da nije nista.Nadam se da ste uspesno pokrili O i da se nesto slatko zakacilo.Prvi mesec se svakako opasno blizi 😊
Malina,malagarava,strasno tuzne vesti.Iskreno vam zelim da sto pre dozivite srecu koja ce nadmasiti ovu tugu.💗
url=https://lilypie.com]
Ajme Malina jako mi je žao :( drzi se drsga, puno snage ti zelim...
Aurora drago mi je što si se javila 😍 tebi isto puno snage zelim, i srece u narednim ciklusima...💓💓
Eto nekako se potrefilo da sam dobila M na dan izleta, možda i bolje, ovak bi bila doma i plakala...novi ciklus sada, nove pobjede 💪 idemo žene dalje, jako 😘🤞
Hvala cure na podrsci. Grizli a evo ni sama sad neznam kako sam . Ti si znala moju situaciju bile smo ja i ti na drugoj temi. Od prevelike srece da nosim blizance pa ode prvo jedan plod pa za skoro 3tj drugom mi srce prestane kucat. Uzas. Preporucili su mi pobacaj sa tabletama pa lezala sam u bolnici izasla prije dva tri dana. Sve je ovo jos svjeze. I uzmem gledam sliku sa ultrazvuka pa...neznam ni ja. Ali moram biti jaka cvrsta i u nove bitke za mrvicu. Bila sam rekla odmaknut se od foruma i interneta ali opet udjem ja da vidim sta ima sa vama
A znam malagarava tesko je to jako, treba si dat vremena. Nazalost takve stvari nas ne zaobilaze. A bas sam se veselila jer smo skupa bile onaj ciklus pratile se u stopu i sad ti ovako zavrsi sve. Nadam se da ces se javiti ako nista kad ugledas opet betu. Najvaznije da se oporavis posebno psihicki. Drzi se
Sortiraj odgovore
Najstariji