Hvala cure na podrsci. Grizli a evo ni sama sad neznam kako sam . Ti si znala moju situaciju bile smo ja i ti na drugoj temi. Od prevelike srece da nosim blizance pa ode prvo jedan plod pa za skoro 3tj drugom mi srce prestane kucat. Uzas. Preporucili su mi pobacaj sa tabletama pa lezala sam u bolnici izasla prije dva tri dana. Sve je ovo jos svjeze. I uzmem gledam sliku sa ultrazvuka pa…neznam ni ja. Ali moram biti jaka cvrsta i u nove bitke za mrvicu. Bila sam rekla odmaknut se od foruma i interneta ali opet udjem ja da vidim sta ima sa vama
Zao mi je sto se tako dogodilo... naravno da nema rijeci kojom bi te utjesila.. drzi se i nadam se da ces se oporaviti sto prije 💓
Bennynakon spontanog slijedeca m obicno dodje u roku 30-40 dana ako preodje vise preporuka je da se javis gin da ti da duphastone i izazove M.
Malinajako mi je zao sto si nam se vratila tako brzo i sa tako losim vijestima. Zao mi je, drzi se, jesu te slali na kakve pretrage?
Babylove to sto opisujes ko da sebe slusam. Sad si mislim da sve cool a kad dodje ciklus u kojem ide postupak budem van sebe iako sam se vec naucila skulirati, al ne mozes nase srce luduje! Drzi se i hrabro i da ovaj put bude pozitivma ooogromna beta… Pratit cu ja tebe i na mpo temi 🤞🤞🤞
Katja ja sam isto heterozigot pai1 i ja sam mislila piti andol 100 kad saznam da sam T, pa nazalost prekasno krenula sa time i onda su mi savjetovali da pijem stalno, osim prva dva dana ciklusa da ne krvarim previse. Tako da toplo ti preporucam andol 100 ne utjece stetno na O mi na implantaciju a jako je vazna dobra prokrvljenost, poseno bitno ako puno sjedis na poslu.
Malagarava drago mi je da si se javila. Kako si?
Hvala ti draga jos jednom.. i ja tebi zelim uskoro ogromnu betu 💓
Malagarava sad sam pročitala sve postove još jednom,i rasplakala se :( jako mi je žao,iako vas ne poznajem osobno, sve me ovo rastužuje, jer se sve jako trudimo, pratimo ovo ono, prehranu, vitamine i onda se desi nesto, ni sama ne znam zasto...valda treba tako bit...nećemo se predati,nikada, ne smijemo...aurora nemoj odustati, doći će sve to na svoje, znam da oće, puno zagrljaja ti šaljem draga 💓
Ja cesto podjem nesto napisat pa odustanem jer znam da i svi vi prolazite kroz svoje borbe i cesto kazem necu pisat dosta curama njihovih borbi da bi ih ja jos opterecivala svojom pricom ali ipak covjeku bude lakse kad se malo izjada .
Zato i jesmo tu da dijelimo teske momente i skupa radujemo onim najljepsim trenucima 💗
Ja trenutno prolazim kroz biokemijsku, citam iskustva drugih cura s ponovnom trudnocom nakon pobacaja i to mi daje nadu da cu i ja usprkos svemu uspjeti
Mi smo lani izgubili blizance u 9.tjednu, malo duze nam je trebalo da se oporavimo i pokusamo ponovno. Uspjela iz prve zatrudnit ali eto, opet nije islo uredno. Strpljen spasen, necemo se prestat nadat.
Grizli,samo krv i ekg zbog opce anestezije... nikakve druge pretrage.
Ja ne znam u kojem sam filmu bila jutros, napadaji nekontroliranog plakanjs... šok valjda.
Ali mi zene bas... prvo ganjas tu ovulaciju, plodne dane, molis se da se primi. Pa dode i taj plus i sve ti postane zabranjeno. Onda mucnine (ja sam -6kg od povracanja. I onda se nadas da jos samo malo i eto vraga... sad 3mj pauze i ajmo jovo nanovo...
Bozja volja nadam se ❤
Cure ja se divim vašoj hrabrosti toliko mi je drago da sam naišla na ovaj forum...evo mene je danas nešto zabrinulo... Danas mi je 17 dc. Inače mi je ciklus cca 34 dana. Na papiru mi se pojavila sluz pomiješana sa jarko crvenom krvi. Kasnije kad sam se obrisala nije bilo ničega. Po aplikaciji su mi plodni dani počeli tek jučer. Odnose smo imali od 30.10 svaka dva dana a od srijede svaki dan...bojim se da nije neka infekcija ali nemam drugih tegoba...ili možda od precestih odnosa u zadnje vrijeme
Cure moje jako mi vas zao da ste tako sta ruzno morali dozivit. Ne daj boze nikome. Ceka tako dugo da uspije zatrudnim i onda se veselis pa za kratko vrjema toliko velika tuga. Jako mi je zao.
Sortiraj odgovore
Najstariji