Dobro vece
zelim svim zenskicama koje su ugledali + sve najbolje i laku trudnoću i da sve dobro prođe.
Ja sam danas zvala doktorica dali su stigli nalaze od progesterona i on mi je uredu. A amh mi je povisen. Jel neko zna sta znaci ako je povisen?
Magica, znam samo da moze biti povisen kod PCOS-a, netko od cura ce sigurno znati vise. Inace me prilicno uznemire lijecnici koji kazu nesto ti je poviseno ili snizeno a ne pojasne o cemu se radi.
Magica sto si rekla imas pcos? Ako je povisen obicno se radi o pcos, a za dijagnozu se gleda i fsh hormon dal je povisen. A nalaz se obicno ocitava u okviru godina jer nije isto ako on iznosi 40 a ti imas 20 godina ili ako tu vrijednost imas sa 38 godina.
Estitam na plusicu
Puno srece svima
Ja samo primjetim sluz,nadam se da je dobar znak.
Jos sedam- osam dana <3
Jel ima još netko da treba radit test uskoro? Da ga ne radim sama 🤣
Raštika, tebi radovi završili taman, jel da?
Lalla kad si ono rekla da radiš test? 😊😊
A di je Aurora87? Ženo javi se, nema te 👋
Jel ima još netko da treba radit test uskoro? Da ga ne radim sama 🤣
Raštika, tebi radovi završili taman, jel da?
Lalla kad si ono rekla da radiš test? 😊😊
A di je Aurora87? Ženo javi se, nema te 👋
Ja gospođu ne očekujem u subotu. Ako daj Bože ne dođe, pravim društvo 😂
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Hvala rastika i tratincica maslacak! 😍
Patrizia Zg, slazem se s prijedlogom da se ne ide odmah kod dr, definitivno se nece nista vidjet lijepo barem do 7.tj
Ja sam zakazala sebi pregled slijedeci cetvrtak..vidjelo se ne vidjelo..ja idem..nemam mira
Znam kako je to😉🤗 sretno i javi nam 😊
Ana Dona kad ti radiš test? Ja bum valjda u nedjelju ili ponedjeljak. Imam dole pritisak i nekako mi je mučno već drugi dan. Moguce me mali zarazil, a mozda sam fakat i trudna. No neda mi se radit prije nego sto počne kasnit, a tek u ponedjeljak da dodje bi mi bio ciklus 27 dana sto se nije desilo godinama pa ako ne dodje u nedjelju tek je onda kasnjenje. S druge strane sam na iglama i imam doma dva gravidnost minija, pa mozda i napravim i nedjelju ako ne dodje do tad, a pogotovo ako se mucnina nastavi.
Lalla ako ne dodje u subote, onda pravim test...neću prije, jer sam si rekla da to više neću radit...meni su dole neki grčevi već 2 dana ko da trebam dobit, pa trčim na wc, jer mi se učinilo već par puta da je došla, a nema je...i grudi su mi još popunjene, ne bole, ali ima ih 🤣 idem sutra na izlet, hvala bogu 😊 da si malo misli zaokupiram nečim drugim...
Sortiraj odgovore
Najstariji