Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Magica
    08. Studeni 2018. 20:09

Dobro vece 
    zelim svim zenskicama koje su ugledali + sve najbolje i laku trudnoću i da sve dobro prođe.
    Ja sam danas zvala doktorica dali su stigli nalaze od progesterona i on mi je uredu. A amh mi je povisen. Jel neko zna sta znaci ako je povisen?

luce35
    08. Studeni 2018. 20:45

Magica, znam samo da moze biti povisen kod PCOS-a, netko od cura ce sigurno znati vise. Inace me prilicno uznemire lijecnici koji kazu nesto ti je poviseno ili snizeno a ne pojasne o cemu se radi. 

Grizli
    08. Studeni 2018. 20:52

Magica sto si rekla imas pcos? Ako je povisen obicno se radi o pcos, a za dijagnozu se gleda i fsh hormon dal je povisen. A nalaz se obicno ocitava u okviru godina jer nije isto ako on iznosi 40 a ti imas 20 godina ili ako tu vrijednost imas sa 38 godina. 

pticatrkacica
    08. Studeni 2018. 20:58

Estitam na plusicu
    Puno srece svima
    Ja samo primjetim sluz,nadam se da je dobar znak.
    Jos sedam- osam dana <3

Ana Donna
    08. Studeni 2018. 21:28

Jel ima još netko da treba radit test uskoro? Da ga ne radim sama 🤣 
    Raštika, tebi radovi završili taman, jel da? 
    Lalla kad si ono rekla da radiš test? 😊😊 
    A di je Aurora87? Ženo javi se, nema te 👋

sofi
    08. Studeni 2018. 22:03

Ana Donna

Jel ima još netko da treba radit test uskoro? Da ga ne radim sama 🤣
    Raštika, tebi radovi završili taman, jel da?
    Lalla kad si ono rekla da radiš test? 😊😊
    A di je Aurora87? Ženo javi se, nema te 👋

Ja gospođu ne očekujem u subotu. Ako daj Bože ne dođe, pravim društvo 😂

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Alea
    08. Studeni 2018. 22:05

aloha

Alea

Hvala rastika i tratincica maslacak! 😍
    Patrizia Zg, slazem se s prijedlogom da se ne ide odmah kod dr, definitivno se nece nista vidjet lijepo barem do 7.tj

Ja sam zakazala sebi pregled slijedeci cetvrtak..vidjelo se ne vidjelo..ja idem..nemam mira

Znam kako je to😉🤗 sretno i javi nam 😊

Lalla
    08. Studeni 2018. 22:15

Ana Dona kad ti radiš test? Ja bum valjda u nedjelju ili ponedjeljak. Imam dole pritisak i nekako mi je mučno već drugi dan. Moguce me mali zarazil, a mozda sam fakat i trudna. No neda mi se radit prije nego sto počne kasnit, a tek u ponedjeljak da dodje bi mi bio ciklus 27 dana sto se nije desilo godinama pa ako ne dodje u nedjelju tek je onda kasnjenje. S druge strane sam na iglama i imam doma dva gravidnost minija, pa mozda i napravim i nedjelju ako ne dodje do tad, a pogotovo ako se mucnina nastavi.

Ana Donna
    08. Studeni 2018. 22:37

Lalla ako ne dodje u subote, onda pravim test...neću prije, jer sam si rekla da to više neću radit...meni su dole neki grčevi već 2 dana ko da trebam dobit, pa trčim na wc, jer mi se učinilo već par puta da je došla, a nema je...i grudi su mi još popunjene, ne bole, ali ima ih 🤣 idem sutra na izlet, hvala bogu 😊 da si malo misli zaokupiram nečim drugim...

Ana Donna
    08. Studeni 2018. 22:38

Lalla pričekaj bar do nedjelje, sretno 🤞🤞💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.