Cestitke svim curama s plusicima ❤, pridruzit cemo se i mi ostale uskoro 😁
Tata super da antitijela nisu prisutna. Ajme sad da vidila da si vec 27tt... Slatko!
Luce a zao mi je zelim ti da sto prije budes dobro i da onda ta M prodje sto bezbolnije.
Mika super da je sve u redu, i drzim fige slijedeci mj onda!
Babylove sto ima kod tebe? Hvala na zeljama i tebi zelim isto da se skupa druzimo na nekom podforumu o trudnicama...
Alohaaaaa!!!! ISUSEEEE!!! zeno!! Ajmeee! Cestitam!!! Ma bravo! Konacno!! Vidis da se sve poslpzilo!!,
Sta mislis koliko si trudna?
Ajme, skocila sam od srece! Pa ne mogu sebi doci! Vristala bih! Ej, jest mi dragp!!
Ana Dona, cekamo i tvoj plusic! A onda ce nas Grizli zasjenit. Festu cemo napravit!
Dan je super poceo! Uljepsala si mi ga!
Cuvaj bebacicu! I sebe! I ljubi taju zmaju za dobto obavljen posao!
Rastika, znaci copy-paste! Vidis protokol😉
Sofi, Lalla….sve curke! Akcija, pa da bude luda reakcija!😂
I ja skacem kad vidim koliko ti je drago ..tu smo da se bodrimo i pomazemo….zadnju menstruaciju sam ima 09.10.2018. kad bi se trebala zakazati pregled…sta mislis..
Pa mi smo dva dana razlike. Ne zuri sa pregledom. Ja cu tek pocetkom prosinca zvat, ocelujem tu oko polovice prosinca na pregled. To bi nam bilo oko 8-9tt. Taman. A do tada mozes, kao i ja svojoj doktorici opce prakse uradit ks i urin. Ja cak planiram i urinokulturu rijesit prije pregleda, pa da mu dodjem sa necim konkretnim. Kod ginija onda briseve, uzv, pregled i ne znam da li ce htjet radit papu. Godina je kako nksam radila. A vidjet cemo. Jks mi reci da ces na Merkur rodit i da te zakaparim za cimericu.
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Grizli, drzim fige da vam uspije ovaj ciklus, a ako slucajno ne uspije da onda zakedno za Bozić vidimo svaka svoj plus i da nam taj puta bude sve u najboljem redu 🙏❤❤
Aloha i alea, cestitke na plusicima ;) pridruzite nam se na forumu ljetne bebe 2019. :) i kao sto patricia kaze, nema potrebe da se zurite s prvim pregledom jer mozda se jos nece nista vidjeti pa cete se samo uplasite. Tamo polovicom 7. Tjedna pa nadalje :)
Bas je lijepo krenulo, nadamo se poplavi plusica ovaj mjesec :)
Alea, cestitke! ❤️ Jel vam ja govorim da stizu bebe?!? 🤭😁😁
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hvala rastika i tratincica maslacak! 😍
Patrizia Zg, slazem se s prijedlogom da se ne ide odmah kod dr, definitivno se nece nista vidjet lijepo barem do 7.tj
Hvala rastika i tratincica maslacak! 😍
Patrizia Zg, slazem se s prijedlogom da se ne ide odmah kod dr, definitivno se nece nista vidjet lijepo barem do 7.tj
Ja sam zakazala sebi pregled slijedeci cetvrtak..vidjelo se ne vidjelo..ja idem..nemam mira 😉😉😉
Alea, cestitam mila! Sad udahni duboko i polalo. Dan po dan, tjedan po tjedan
Luce, smrzla sam se kad sam orocitala da si prokrvarila...joj Boze...prati, ne dao Bog bolova, odmah u hitnu.
Cuvaj se
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji