Andeo... 🤞🏼❤️🙂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rekla mi je dr da ponovim sutra ujutro test sa nekim skupljim testom. Vidjet cemo sta taj kaze ujutro. Ja nekako jos ne vjerujem. Grudi me peku i ponekad me boli kao pred M. Jel koga jos to boljelo tako u trudnoci?
Meni ti je tako bilo grudi bolne i vruce a bolove ko pred mengu stalno imam i jos sam test radila prvi dan izostanka,vjerujem da ti je pozitivan mozda je tek pocetak pa se slabije crta vidi ja bi radije kupila par rih pa ujutro prvi urin vidjet ces kako ce tamnit
Lavandica po meni je najbolji i ne naskuplji test Intim plus..dva puta iz prve mi je potvrdio trudnoce..jednom prije podne,drugu trudnoću kasnije navece..Test je jako dobar. Ja se sjećam da sam na pocetku trudnoce imala osjecaj kao da cu dobiti mengu, a tako me i bolilo dole, a to je bilo normalno. Mucnine nisam imala niti prvi, niti drudi puta, jedino u prvoj preg kraj gestozu, i malo poviseni tlak i jednom sam cekajuci pregled pala u nesvijest. Sjecam se da nisam mogla dugo stajati od samoga pocetka, a mjehur me u prvoj trudnoci izluđivao..ali bilo mi je prelijepo.
Raštika zao mi je zbog mene.. bar znas na cemu si..Drzim fige za iduci ciklus.. Ja sam bas zbunjena,nikad mi nije tak kasnila,a opet se nadam da sam rano napravila test..
Ja pak imam neku temp vec 5.dan pa se nadam da nece ni pasti iako smo se slabo trudili ovaj mjesec
Ja sam danas uhvatila pik..peti ciklus na redu..obavila sam folikulometriju i nadam se napokon..
Hvala na savjetima❤ utjesi ❤ potpori❤ javim ujutro kakva je situacija.
Stize nam Mihael ♡
Cure koje pokušavate i trebate više testova, kupite ih na ebayu, meni nisu ni jednom krivo pokazali i kad sam bila trudna i po 3 dana prije očekivane M sa jutarnjim sam vidjela sjenu, oni rozi, obične trakice, stvarno su jeftini i onda piskite koliko hoćete
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sretno svim curama i cestitam na plusicima...
Nitko jos nije komentirao novi forum? Kad sam danas prvi put usla mislila sam da je greška 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji