Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo26
    22. Rujan 2018. 07:50

Jutro cure.. za 3 dana bi trebala doci M ili ne doci.. vidjet cemo. Nocas me probudila zgaravica,nikad je do sad nisam imala.. Ili je to samo moja masta.. drzim fige za sve vas da bude plusic. ❤

Grizli
    22. Rujan 2018. 08:31

Andeo drzim fige da ne dodje ta M s prvim razlogom da ne dodje. 

• Anđeo26
    22. Rujan 2018. 08:43

Grizli

Andeo drzim fige da ne dodje ta M s prvim razlogom da ne dodje.

Hvala puno Grizli.. i ja tebi želim isto to.. ❤

MiniCooper26
    22. Rujan 2018. 09:14

Pozdrav cure moje 💓 meni sinoc dosla M nakon 8 dana kasnjenja 😫 eto sad mi je najgpre jer imam u ponedjeljak pregled kod onog ginekologa sto sam vam govorila..   😫 A odnijet cu mu sve nalaze i popricat sa njim kad me vec ne moze pregledat

• Anđeo26
    22. Rujan 2018. 10:00

MiniCooper26

Pozdrav cure moje 💓 meni sinoc dosla M nakon 8 dana kasnjenja 😫 eto sad mi je najgpre jer imam u ponedjeljak pregled kod onog ginekologa sto sam vam govorila.. 😫 A odnijet cu mu sve nalaze i popricat sa njim kad me vec ne moze pregledat

Zao mi je zbog M.. samo pozitivno dalje.

Raštika
    22. Rujan 2018. 10:05

Anđeo26

Jutro cure.. za 3 dana bi trebala doci M ili ne doci.. vidjet cemo. Nocas me probudila zgaravica,nikad je do sad nisam imala.. Ili je to samo moja masta.. drzim fige za sve vas da bude plusic. ❤

Jutro  
    U istoj smo situaciji, i ja ju čekam/ne čekam još tri dana, ali pišnula sam jutros na test, nije mi vrag dao mira i naravno da je negativan. Tako da pretpostavljam da neće biti ništa ni ovaj put...

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Tonkica1
    22. Rujan 2018. 10:25

Cure? Molim vas recite mi da je ovo +

Grizli
    22. Rujan 2018. 10:43

Tonkica ovo je plus da ne moze biti veci! Cestitam! I sretnu strudnocu ti zelim! 
    Mini nemoj biti sigurna da te nece pregledat. U postupcima MPO imaz uzv vaginalni 2 dan ciklusa. To sto ti imas M njima ne znači prepreku za pregled. Mozda nece, mozda hoce radit pregeld al samo kazem nemoj biti 100% sigurna da ga nemas. Zao mi je sto si dobila, al bolje da jesi ako je tako vec moralo biti nego da se mucis. 
    Rastika zao mi je za minus, al dok ne dodje M ima sanse da je krivo pokazao test

• Alisa
    22. Rujan 2018. 11:06

Pozdrav curke!
    Tonkica cestitam!😊
    Ja je ne ocekujem za 5 dana,probat cu se suzdrzati da ne radim test prije nego zakasni,simptome bas i nemam neke..
    Svima sretno 😍

Raštika
    22. Rujan 2018. 11:12

Oooo Tonkica, plus ko kuća! 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.