Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    14. Rujan 2018. 14:48

Ana Donna

Grizli jako me obradovala tvoja vijest, sad samo miruj i pozitiva 💕💕💕🤞
    Mini, čekam tvoj test 😎 baš sam dosadna 🙆
    Pina, danas mi je tek 22dc, i ne vjerujem da cu ga radit, ako bude kasnila 1 dan onda ću…
    Anđeo, možda je još malo rano, ali znaju žene imati feeling, neku intuiciju kad se uhvati, svakako ti želim da ubrzo ugledaš plusić ➕😘

Cekan i ja samo  nemam hrabrosti 😫bili nam neki prijatelji u posjetu pa iskreno nisam  i stigla.. Danas 29.dan ciklusa... Mislim da cu pricekati jos koji dan

PatriciaZG
    14. Rujan 2018. 14:56

MiniCooper26

Ana Donna

Pina, danas mi je tek 22dc, i ne vjerujem da cu ga radit, ako bude kasnila 1 dan onda ću…
    Anđeo, možda je još malo rano, ali znaju žene imati feeling, neku intuiciju kad se uhvati, svakako ti želim da ubrzo ugledaš plusić ➕😘

Cekan i ja samo nemam hrabrosti 😫bili nam neki prijatelji u posjetu pa iskreno nisam i stigla.. Danas 29.dan ciklusa… Mislim da cu pricekati jos koji dan

Ne luduj! Uradi test! Hoces da posandrcam cekajuci. Ajde! Ajde, pa cemo te udat😂😂😉😉

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Ana Donna
    14. Rujan 2018. 15:01

MiniCooper26

Ana Donna

Cekan i ja samo nemam hrabrosti 😫bili nam neki prijatelji u posjetu pa iskreno nisam i stigla.. Danas 29.dan ciklusa… Mislim da cu pricekati jos koji dan

Mini svaka ti čast na strpljenju, evo ja se bojim da ne popustim jer inače popustim brzo...ali baš me ovaj put strah testa, ne znam zašto...nekad bi ga napravila bez beda, ali ovaj put me nekako strah od razočarenje, toliko dugo već pokušavamo da mi se ne da ugledat još jedan minus...
    Svakako ćemo ove zime opet na inseminaciju, iako moj muž tvrdi da će napravit dite bez tih medicinskih čudesa (njegove riječi 😂😂) 🤦

Grizli
    14. Rujan 2018. 15:24

Jao zene neko da procita samo zadnja dva posta od Mini i Ane mislim da bi zakljucio da ti testovi za T u najmanju ruku grizu. Pazi one ga se boje! Znate sto je meni muz reko kad sam jednom izjavila da se me frka test napraviti tj.bila ga napravila al nisam imala hrabrosti pogledat ga... Reko mi a k* se nisi bojala neki dan, daj da ga vidimo i gotovo. Prema tome sto cete cekat tamo do Lipnja 2019 mozda? 

14. Rujan 2018. 15:33

fantasia

Grizli, 🙏 obraduj nas uskoro.
    A ja sam si jos jednom potvrdila da mi se simptomi pms-a jakoo razlikuju iz mjeseca u mjesec. Nocas me "obradovala" vjestica😑😑
    Posto mm krece s pretragama u ponedjeljak, intezivno razmisljam da i ja krenem od vadenja hormona itd. U biti, odakle da krenem?savjeti…

Totalno te razumijem, i ja sam u zadnjih nekoliko ciklusa svaki put imala drugačiji PMS.. psiha se vjerojatno igra s nama. Svaki put bi se ponadala i otkrila nešto "drugačije" i onda M u dan dođe.. 
    I ja sam odlučila krenuti s pretragama, i mm sljedeći tjedan. 
    Naručena sam 27.09. na dan O kod ginekologa i zahtjevat ću sve moguće pretrage da mi da da napravim. 

Ana Donna
    14. Rujan 2018. 15:42

Grizli

Jao zene neko da procita samo zadnja dva posta od Mini i Ane mislim da bi zakljucio da ti testovi za T u najmanju ruku grizu. Pazi one ga se boje! Znate sto je meni muz reko kad sam jednom izjavila da se me frka test napraviti tj.bila ga napravila al nisam imala hrabrosti pogledat ga… Reko mi a k* se nisi bojala neki dan, daj da ga vidimo i gotovo. Prema tome sto cete cekat tamo do Lipnja 2019 mozda?

Hahaha 😂 ma taman se porodimo do tad 😂 ma jao, ne znam šta mi je, imam tri testa doma, bježim ko vrag od tamjana od toga haha
    Još je prerano, ako popustim ko inače 😎 ondaga mogu tek u ponedj radit najranije

• anamor
    14. Rujan 2018. 16:13

Sa ebaya dodju za tri dana, 30 komada plus 5 testova na trudnoću dodje 58,00 kn. Ja stalno naručujem..

• anamor
    14. Rujan 2018. 16:28

Grizli..i od mene pozitivne vibracije...sretno..

MalaTajna222
    14. Rujan 2018. 17:13

Ana ima da popustis, ako se bojis da ces zaboraviti , sjetim te ja ako treba i svaki dan 😉😉😉😉
    Zeno imas 3 testa a i bolne grudi :))))
    Ne zelim osobno vrsiti pritisak , ali to je sve od zelje za pozitivom 🤗😘😘😘

MalaTajna222
    14. Rujan 2018. 17:14

Grizli bas sam sretna zbog tebe i zbog lijepih vijesti.bit ce sve super!!!😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.