Grizli, 🙏 obraduj nas uskoro.
A ja sam si jos jednom potvrdila da mi se simptomi pms-a jakoo razlikuju iz mjeseca u mjesec. Nocas me "obradovala" vjestica😑😑
Posto mm krece s pretragama u ponedjeljak, intezivno razmisljam da i ja krenem od vadenja hormona itd. U biti, odakle da krenem?savjeti…
Fantasia, cure sa vise iskustva neka me isprave ali evo mog spiska pa mozda ti pomogne (ovo je za 2dc, 21dc sam dodatno radila progesteron): 1. FSH, 2. LH, 3. ESTRADIOL (njega isto ako zelis ponovo dan pred O mada ja nisam), 4. PROLAKTIN, 5.TESTOSTERON, 6.SHBG,7.DHEA-S. 8.Androstendion, 9. hormoni tiroidne zlezde sa antitelima, 10. AMH. Ovaj AMH je valjda vise i napusten kao idnikacija ovarijalne rezerve, ja sam ga vadila zbog FSH racunajuci ako slucajno on bude mnogo visok, onda rez AMH-a moze da se koristi kao dodatni kriterijum za dijagnostiku potencijalnih uzroka tako visokog FSH (valjda).
Cure koje imaju iskustva,kad se mogu početi osjećati neki najraniji simptomi..ovulacija mi je bila 9.9,znam da je prerano ali bas se osjecam nekak cudo.. Vjerovatno od prevelike zelje za bebom,u glavi sam si vec stvorila simptome..
Cure koje imaju iskustva,kad se mogu početi osjećati neki najraniji simptomi..ovulacija mi je bila 9.9,znam da je prerano ali bas se osjecam nekak cudo.. Vjerovatno od prevelike zelje za bebom,u glavi sam si vec stvorila simptome..
Inace nemam nikad menstrualne tegobe ni naznake da trebam dobiti,a sad imam neke grceve blage pa me to zbunjuje, ma da znam da je prakticki jos prerano.
Ma meni je ovo treca trudnoca ali nakon 6. Godina... Mislim da nisam prije imala implatacijsko.. Sjetila bih se toga... Ne pijem nista osim prenatalnih i boli me kao da imam dobit ali ja imam inace jace menstruacijske bolove... Nezz valjda ce sve biti ok... Inace su mi se simptomi pojacali npr za grudi zadnja dva dana imam osjecaj da ce pukunti ...
Grizli jako me obradovala tvoja vijest, sad samo miruj i pozitiva 💕💕💕🤞
Mini, čekam tvoj test 😎 baš sam dosadna 🙆
Pina, danas mi je tek 22dc, i ne vjerujem da cu ga radit, ako bude kasnila 1 dan onda ću...
Anđeo, možda je još malo rano, ali znaju žene imati feeling, neku intuiciju kad se uhvati, svakako ti želim da ubrzo ugledaš plusić ➕😘
Župčica ako primjetiš da se krv imalo pojača odmah pravac ginekologu, može bit da je neki ostatak sad izašao od implantacije,ali ako te počne više bolit bolje odi
E da i nisam vadila betu.. Nisam u nijednoj trudnoci... Ugl bi nazvala ginicu i rekla da je test pozitivan i ona bi me narucila tek oko 7-8 tj
Grizli jako me obradovala tvoja vijest, sad samo miruj i pozitiva 💕💕💕🤞
Mini, čekam tvoj test 😎 baš sam dosadna 🙆
Pina, danas mi je tek 22dc, i ne vjerujem da cu ga radit, ako bude kasnila 1 dan onda ću…
Anđeo, možda je još malo rano, ali znaju žene imati feeling, neku intuiciju kad se uhvati, svakako ti želim da ubrzo ugledaš plusić ➕😘
Ana hvala ti,i ja ti tebi zelim plusic.. ❤Najgore je iscekivanje hoce doci M ili nece..
Grizli, sretno! Drzim fige i na rukama i na nogama. Javi kako je proslo. Mislim na tebe…
Andjeo, dobro nam dosla! Puno nas ceka plusice. Mozda sam nepravedna, ali zelim curama koke su dugo ovdje da prve ugledaju debele pluseve. Mi cemo ih stici.
P. S. Cure koje su docekale pluseve, mpze iskustvo, molim vas. Imam dvije trudnoce iza sebe, jedna uspjesna, ali vise ne ne mogu sjetit rano ranih simptoma, prije testa. Danas mi je 23dc i osjetim grceve kao da cu dobit. Iscjedak proziran i nije obiman. Nervozna uzasno, sanjam gluposti,, nespavanje…..imam osjecaj da me na trenutke strese temperatura. Ima li ovdje ikakvih naznaka ranim simptomima trudnoce ili je to klasicni PMS. Inace, osim razdrazljivosti, PMS mi prodje kao od sale. Nema tegoba.
Hvala! Ljubac svima!
evo meni je prvi znak da bi se nešto moglo događati bio smeđi iscjedak 8. dan nakon ovulacije, danas je 13 dan nakon ovulacije i još ga primijetim dok idem pišati, ali samo na papiru. i da, umor, ali žešći umor. ja sam osoba koja ne spava popodne, čak ni nakon izlaska, znači nikad skoro, a sad zadnja 4 dana spavam svako popodne barem sat vremena. grudi sam danas primijetila da možda mrvicu bole na dodir, ali skroz sitno. u prošloj neuspješnoj trudnoći su počele boljeti jače i narasle tek s tjedan dana kašnjenja menstruacije.
O draga moja, to je trudnoca! Vjerojatno si imala implantacijsko krvarenje, pa od tud iscjedak. Ali, umor, e o tom umoru bi se dalo knjige napisat. To nije normalno. Drzim fige
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji