Grizli, sretno! Drzim fige i na rukama i na nogama. Javi kako je proslo. Mislim na tebe…
Andjeo, dobro nam dosla! Puno nas ceka plusice. Mozda sam nepravedna, ali zelim curama koke su dugo ovdje da prve ugledaju debele pluseve. Mi cemo ih stici.
P. S. Cure koje su docekale pluseve, mpze iskustvo, molim vas. Imam dvije trudnoce iza sebe, jedna uspjesna, ali vise ne ne mogu sjetit rano ranih simptoma, prije testa. Danas mi je 23dc i osjetim grceve kao da cu dobit. Iscjedak proziran i nije obiman. Nervozna uzasno, sanjam gluposti,, nespavanje…..imam osjecaj da me na trenutke strese temperatura. Ima li ovdje ikakvih naznaka ranim simptomima trudnoce ili je to klasicni PMS. Inace, osim razdrazljivosti, PMS mi prodje kao od sale. Nema tegoba.
Hvala! Ljubac svima!
evo meni je prvi znak da bi se nešto moglo događati bio smeđi iscjedak 8. dan nakon ovulacije, danas je 13 dan nakon ovulacije i još ga primijetim dok idem pišati, ali samo na papiru. i da, umor, ali žešći umor. ja sam osoba koja ne spava popodne, čak ni nakon izlaska, znači nikad skoro, a sad zadnja 4 dana spavam svako popodne barem sat vremena. grudi sam danas primijetila da možda mrvicu bole na dodir, ali skroz sitno. u prošloj neuspješnoj trudnoći su počele boljeti jače i narasle tek s tjedan dana kašnjenja menstruacije.
Miha, možeš li napisati koji je to test od 10 miU? To su znači osjetljivi testovi koji se mogu ranije napraviti. Koliko ranije? NIsam obraćala pozornost do sada na te miU-e.
I eto mene opet na testovima, mogu ja pričat šta hoću.
te testove od 10 miU sam naručila s ebaya, 50 komada za nekih 40-ak kuna, evo to su ovi https://www.ebay.com/itm/50-Pregnancy-Test-Strips-ULTRA-EARLY-10mIU-HCG-Urine-Testing-Kits-One-Step/141250818280?epid=1937597638&hash=item20e33470e8:g:HVsAAOSwcBhWXr14 , stigli iz UK za 5 dana negdje, radnih, tak da sad te trošim, pogotovo dok testiram par dana prije očekivane. sad u nedjelju dok mi je očekivani dan za dolazak menstruacije budem napravila i gravignost koji me čeka u ladici
Čestitam svima na plusevima, nadam se da će se nastaviti pozitivan niz A tebi Grizli držim najjače fige kao i sve cure ovdje, misli pozitivno i javi nam najljepše vijesti
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure koje cekaju m ovih dana zelim da vam ne dodje!!! Sto se grudi tice to je kao i sve individualno mene recimo nekad su bolile nekad ne kad sam imala pozitivan test. Al recimo sad me bole za krepat od kad sam bila na punkciji vjerojatno od lijekova, al bole su me i u ciklusima kad sam znala da nisam T. Tako da to je samo stvar psihe i progesteron bi ja rekla.
Miha lutealna 17 dana je malo preduga. Obicno je do 16 dana kao normalna, jer ti rekla sto gin u vezi toga?
Zao mi je da njje bio rodjendanski plusic! S obzirom na zvanicne strasne 😂 godine bude se javila specijalistu ako ne uspijete kroz cijlus ili 2. Malo mi se pobrkalo koja je sto pisala malo mi opala koncentracija danas. Mislim da je Patricia pisala za trudnocu nakon kiretaze. Uglavnom ja mislim da bi ti trebala poslusat dr za pauzu jer nije to za badava receno nakon kiretaze maternica jos nije spremna na novu T. Jesi imala vakum ili klasnicnu? A nakon toga krenes kad si spremna. Ali ako ti imas toliku zelju prije i vjerujes da ce sve biti u redu onda poslusaj svoj instinkt.
Hvala vam svima na lijepim zeljama i podrsci stvarno ste super! Bas sam nekako euforicna ovaj put!
Cure bok ja sam danas baš nikakva.. Boli me dosta stomak i malo mi uz iscjedak ima smeđeg, stvarno nije puno Nemogu reći ni da je sve zajedno velićina kovanice 1 lipe.. što mislite da li je to od implatacije? Danas mi je 26 dan ciklusa i po mom kalendaru trebala sam danas dobiti M... Sad me strah da se nije lijepo primilo i da neće biti biokemijska...
Grizli, 🙏 obraduj nas uskoro.
A ja sam si jos jednom potvrdila da mi se simptomi pms-a jakoo razlikuju iz mjeseca u mjesec. Nocas me "obradovala" vjestica😑😑
Posto mm krece s pretragama u ponedjeljak, intezivno razmisljam da i ja krenem od vadenja hormona itd. U biti, odakle da krenem?savjeti...
Fantasia hormone bi trebala vaditi izmedju 2-5 dana ciklusa sto znaci najkasnije u ponedjeljak eventualno utorak. Osim ako nema neki labos u kohi ces ici a da radi za vikend. Zao mi je da je dosla. 😕
Zupcica jel uzimas mozda duphastone? Ako imas bolove koji su jaci od menstrualnih javi se gin. Moze biti samo zaostala krv od implantacije taj smedji iscjedak, al bolovi ako su jaci bolje provjeriti sa gin situaciju. Ti jos nisi vadila betu?
Cure bok ja sam danas baš nikakva.. Boli me dosta stomak i malo mi uz iscjedak ima smeđeg, stvarno nije puno Nemogu reći ni da je sve zajedno velićina kovanice 1 lipe.. što mislite da li je to od implatacije? Danas mi je 26 dan ciklusa i po mom kalendaru trebala sam danas dobiti M… Sad me strah da se nije lijepo primilo i da neće biti biokemijska…
Moja kuma je imala implatacijsko na dan kad je trebala dobiti M.i imala je grceve,slabije nego menstrualni..
Cure koje cekaju m ovih dana zelim da vam ne dodje!!! Sto se grudi tice to je kao i sve individualno mene recimo nekad su bolile nekad ne kad sam imala pozitivan test. Al recimo sad me bole za krepat od kad sam bila na punkciji vjerojatno od lijekova, al bole su me i u ciklusima kad sam znala da nisam T. Tako da to je samo stvar psihe i progesteron bi ja rekla.
Miha lutealna 17 dana je malo preduga. Obicno je do 16 dana kao normalna, jer ti rekla sto gin u vezi toga?
Zao mi je da njje bio rodjendanski plusic! S obzirom na zvanicne strasne 😂 godine bude se javila specijalistu ako ne uspijete kroz cijlus ili 2. Malo mi se pobrkalo koja je sto pisala malo mi opala koncentracija danas. Mislim da je Patricia pisala za trudnocu nakon kiretaze. Uglavnom ja mislim da bi ti trebala poslusat dr za pauzu jer nije to za badava receno nakon kiretaze maternica jos nije spremna na novu T. Jesi imala vakum ili klasnicnu? A nakon toga krenes kad si spremna. Ali ako ti imas toliku zelju prije i vjerujes da ce sve biti u redu onda poslusaj svoj instinkt.
Hvala vam svima na lijepim zeljama i podrsci stvarno ste super! Bas sam nekako euforicna ovaj put!
Grizli, ne znam da l je 16 ili 17, tj da l se neki dan racuna kao nulti (O je 14og, a ukupno trajanje ciklusa 30), mada pravo da ti kazem, da l je 16, 17 ili 18, ne verujem da pravi ikakvu razliku. Resila sam stvarno da se vise ne drzim tih brojki toliko. Prosto verujem da telo ume i moze i neke nepravilnosti ukoliko i postoje da prosto kompenzuje. Od svega toga sad verujem da je najpogubnije za (ne)ostajanje u drugom stanju manjak vere da moje telo to moze. Malo sam upala u neki zen, ne zameri :D :D :D. A ti zeno uzivas sad, opustanje na max i mantra da si trudna, kad ti kazem! Župčice, nisam nikada bila trudna ali mislim da ti je to sve OK. Mnoge moje prijateljice su imale i bolove i nesto smedjkasto u ranoj trudnoci bas oko datuma za dobijanje, ako se ne poveca mislim da nemaš razloga za brigu!
Grizli od srca ti zelim svu srecu, nadam se da je to to, zasluzila si!
Mini, ana donna , kad radimo testove? 😂 ima li simptoma? Kod mene nista kako sam i ocekivala, napravit cu test eventualno dan prije ocekivane, u četvrtak, čisto da potvrdim
Sortiraj odgovore
Najstariji