Anđeo 26, hvala ti na željama <3
Mi evo peti mesec pokusavamo. Mislim da smo u tom periodu samo jednom omasili ovulaciju, ostalo je uvek sve bilo pokriveno. Znam da nije 5 meseci negi dugacak period ali sa druge strane ja imam 36 (od juce i zvanicno hehe) a on 37 i od proslog meseca sam resila da uradimo osnovne analize jer ako nesto ne stima ne zelim da gubimo vreme cekajuci. Ispostavilo se kod mene da je hormonski sve manje vise u redu, izuzev tog prolaktina i nesto nizeg LH*a ali je na kraju ovulacija dokazana i ispada da je dobra pa mogu taj deo da stavim ad acta. Sto se mene tice sledeci korak bi bio HSG koliko god bio neugodan… A on radi svoje osnovne analize u ponedeljak, pa cemo videti….
Anđeo 26, hvala ti na željama <3
Mi evo peti mesec pokusavamo. Mislim da smo u tom periodu samo jednom omasili ovulaciju, ostalo je uvek sve bilo pokriveno. Znam da nije 5 meseci negi dugacak period ali sa druge strane ja imam 36 (od juce i zvanicno hehe) a on 37 i od proslog meseca sam resila da uradimo osnovne analize jer ako nesto ne stima ne zelim da gubimo vreme cekajuci. Ispostavilo se kod mene da je hormonski sve manje vise u redu, izuzev tog prolaktina i nesto nizeg LH*a ali je na kraju ovulacija dokazana i ispada da je dobra pa mogu taj deo da stavim ad acta. Sto se mene tice sledeci korak bi bio HSG koliko god bio neugodan… A on radi svoje osnovne analize u ponedeljak, pa cemo videti….
Sretan ti rođendan da ti uskoro dođe najljepši poklon.. Mi smo tek na početku.. Ja imam uskoro 27 a muž 35.. Meni je ciklus točan uvijek na 28 dana pa mogu točno odrediti ovulaciju i po simptomima.. za 11 dana bi mi trebala doći ili ne doći,pa ćemo vidjeti..
Cure cekamo jos lijepih vijesti💖💖
Mini i ostale zenske mislite li napravit testic? 😎
Ajde curke,da se radujemo s vama ❤
Grizli, sretno! Drzim fige i na rukama i na nogama. Javi kako je proslo. Mislim na tebe…
Andjeo, dobro nam dosla! Puno nas ceka plusice. Mozda sam nepravedna, ali zelim curama koke su dugo ovdje da prve ugledaju debele pluseve. Mi cemo ih stici.
P. S. Cure koje su docekale pluseve, mpze iskustvo, molim vas. Imam dvije trudnoce iza sebe, jedna uspjesna, ali vise ne ne mogu sjetit rano ranih simptoma, prije testa. Danas mi je 23dc i osjetim grceve kao da cu dobit. Iscjedak proziran i nije obiman. Nervozna uzasno, sanjam gluposti,, nespavanje…..imam osjecaj da me na trenutke strese temperatura. Ima li ovdje ikakvih naznaka ranim simptomima trudnoce ili je to klasicni PMS. Inace, osim razdrazljivosti, PMS mi prodje kao od sale. Nema tegoba.
Hvala! Ljubac svima!
Hvala PatriciaZG. Veseli me svaki vaš plus,kao da je moj.. Samo polako i opušteno,kad je suđeno bit će.. Koliko ti pokušavaš,ako smijem pitati? A što se tiče simptoma,nemogu reći jel imam iskustva..
Uspast cu grozna. Tek su prosla dva ciklusa id kiretaze, po doktorici sve je ok i mozemo pokusat poslije tri ciklusa. Zbog godina nismo cekali ta tri ciklusa, nego smo krenuli u ovom ciklusu. U prvom ciklusu poslije kiretaze mi je bio sou sa ovulacijom. Imala sam cervikalni isjedak svaka tri dana. Bome, ako nisam pet ovulirala😀😂🤣 salim se malo. Ne znam zbog cega, imam feeling da necu moci ostat trudna nikad vise…ne mogu se rijesit tog straha nikako. Ciklus uredan, ovulaciju osjetim po cervikalnom isjetku i ludom libidu.
Svaki savjet je dobro dosao.
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Grizli, sretno! Drzim fige i na rukama i na nogama. Javi kako je proslo. Mislim na tebe…
Andjeo, dobro nam dosla! Puno nas ceka plusice. Mozda sam nepravedna, ali zelim curama koke su dugo ovdje da prve ugledaju debele pluseve. Mi cemo ih stici.
P. S. Cure koje su docekale pluseve, mpze iskustvo, molim vas. Imam dvije trudnoce iza sebe, jedna uspjesna, ali vise ne ne mogu sjetit rano ranih simptoma, prije testa. Danas mi je 23dc i osjetim grceve kao da cu dobit. Iscjedak proziran i nije obiman. Nervozna uzasno, sanjam gluposti,, nespavanje…..imam osjecaj da me na trenutke strese temperatura. Ima li ovdje ikakvih naznaka ranim simptomima trudnoce ili je to klasicni PMS. Inace, osim razdrazljivosti, PMS mi prodje kao od sale. Nema tegoba.
Hvala! Ljubac svima!
Hvala PatriciaZG. Veseli me svaki vaš plus,kao da je moj.. Samo polako i opušteno,kad je suđeno bit će.. Koliko ti pokušavaš,ako smijem pitati? A što se tiče simptoma,nemogu reći jel imam iskustva..Uspast cu grozna. Tek su prosla dva ciklusa id kiretaze, po doktorici sve je ok i mozemo pokusat poslije tri ciklusa. Zbog godina nismo cekali ta tri ciklusa, nego smo krenuli u ovom ciklusu. U prvom ciklusu poslije kiretaze mi je bio sou sa ovulacijom. Imala sam cervikalni isjedak svaka tri dana. Bome, ako nisam pet ovulirala😀😂🤣 salim se malo. Ne znam zbog cega, imam feeling da necu moci ostat trudna nikad vise…ne mogu se rijesit tog straha nikako. Ciklus uredan, ovulaciju osjetim po cervikalnom isjetku i ludom libidu.Svaki savjet je dobro dosao.
Nemoj tako,razmišljaj pozitivno.. Žao mi je zbog kiretaže.. bit ce sve ok,samo treba vjerovati..
Grizli, divno!!!!!!!!! Daj Boze da dočekamo i one najlepše vesti od tebe kroz nekoliko dana!!!!
Cestitam i curama koje su videle svoje plusice, ne mogu ni zamisliti osecaj. Nadam se da ce ih biti bas jor tri ovih dana ;) ;) ;).
Ja vas skicam izdaleka, kod mene nista zapravo. 7 dana po O sam uradila progesteron i izasao je dobar, 14.79ng/L (to mu dodje valjda puta 3 u onim molima), endokrinolog mi je rekao da je to izdasan rezultat i znak da je ovulacija bila i da je sve kako treba. Istovremeno sam uradila i dnevni profil prolaktina i ustanovili smo da sam neuracunljiva :D. prvi jutarnji je opet bio 1200, drugi 590, a treci 380. Dr mi je rekao da si to sredim malo u glavi, jer ocigledno u hipofizi nije problem, a nije mi ni ovulaciju zakocio taj prolaktin. Mi smo bili vredni dan pre ovulacije i na sam dan ovulacije, ali mislim da nema nista ni ovog meseca. Danas sam 12dpo i jutros sam uradila onaj test od 10 miU osetljivosti i corak. A nemam nikakvih ni simptoma ni PMS-a ni trudnoce. Meni lutealna traje 17 dana pa imam jos da gulim do ciklusa a sad bih najradije da mi prosto krene pa da teramo dalje. Dragi se narucio za spermogram u ponedeljak pa da vidimo je l tu nesto pliva ili su lenjivci….
Miha, možeš li napisati koji je to test od 10 miU? To su znači osjetljivi testovi koji se mogu ranije napraviti. Koliko ranije? NIsam obraćala pozornost do sada na te miU-e.
I eto mene opet na testovima, mogu ja pričat šta hoću.
Joj Rastika ne znam sta bih ti rekla za te testove, najbolje da bezis od njih, budi pametnija od mene! To je neki jeftinjak koji sam dobila uz LH trakice. Generalno je osetljivost testova 25 a ovaj je 10. Ako uzmes da je implantacija bila do 10og dana od ovulacije onda bi ovaj test trebalo da uhvati BHCG oko12og dana. Zato sam jutros i radila...Mada, stvarno ne preporucujem :D.
Patricia, u mene su bile bolne grudi samo 3 dana od O i odmah sam posumnjala(iako sam se bojala nadati).inace bole par dana prije M. Iscjedak mi je vise manje bio isti uvijek, pa po njemu nisam mogla znati.temp je tek pocela rasti od 28dc pa ni po tome nisam mogla znati. Ono bila je visa nego u prvoj fazi ciklusa, ali do 28dc ista ko i pred M. Mucnine su meni dosle tek u 8.tjednu , a razdrazljivost vise manje, zna doci; od umora neispavanosti …osjecas li grudi?kad ti mozes test raditi? Zelim ti puno srece od srca, ko i svima ostalima ;) da ugledate dvi crtice 😘😘
Aurora, rastuzio me tvoj post. Zelim puno zdravlja tvojoj mami, i da javis da si nam bolje .Bog sve vidi vjeruj draga🙏
Hej kokica! Ma ni u jednoj trudnoci grudi mi nisu bile neki znak. Tek oko 8-9tt pocnu bolit i napusu se. M bi trebals stici u srijedu, obzirom da mi je ciklus 28 dana, danas mi je 23 dc. Cekam barem ponedjeljak da pocnem pregovore sa testom. Majke mi, ako poslije trudnoca ne zavrsim u Vrapcu nece nitko. Svakoj trudilici treba spomenik dici.
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
Anđeo 26 hvala ti! Ja sam se potajno nadala poklonu za rodjendan ali eto nije nam se dalo još uvek. Mislim da i jeste najbolje po sopstvenom osecaju da upratis ovulaciju, meni se ispostavilo da je nepogresiv. Radila sam i LH trakice ali od njih sam se samo istripovala da ovulaciju i nemam. Nekome su sigurno super ali eto meni nista ne valjaju. Meni je ciklus na 30 dana i po onim kalendarima O bi trebalo da dodje 17og ali je kod mene u 90% slučajeva 14-og dana. Tako da je nikad ne bih uhvatila da se vodim kalendarom a LH trakice me tek zbunjuju! Sve najbolje i nadam se da ćeš ugledaci plusić koliko za 11 dana!!!
Anđeo 26 hvala ti! Ja sam se potajno nadala poklonu za rodjendan ali eto nije nam se dalo još uvek. Mislim da i jeste najbolje po sopstvenom osecaju da upratis ovulaciju, meni se ispostavilo da je nepogresiv. Radila sam i LH trakice ali od njih sam se samo istripovala da ovulaciju i nemam. Nekome su sigurno super ali eto meni nista ne valjaju. Meni je ciklus na 30 dana i po onim kalendarima O bi trebalo da dodje 17og ali je kod mene u 90% slučajeva 14-og dana. Tako da je nikad ne bih uhvatila da se vodim kalendarom a LH trakice me tek zbunjuju! Sve najbolje i nadam se da ćeš ugledaci plusić koliko za 11 dana!!!
Tako je i meni 14-ti dan ovulacija.. Neću se previše nadati da se ne razočara... Hvala ti na lijepim željama.
Grizli, iskreno sam verovala da ce biti transfera i sad verujem u dalji uspeh 🙏🙏❤️ miruj samo i kao sto kazes-pozitiva!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji