Evo cure imala sam transfer! 🤗 Od 4js, 3 bile dobre, 2 se oplodile s time da je jedan izvrsna i skolski, a druga malo onako ne bas. Posto sam imala puno spontanih ne zele riskirat sa ovime jer kod blizanaca ako krene spontani drugi je jako ugrozen tako da mi je 1 vracen, a drugi ce cekat do utorka da vide ako se razvije ide na smrzavanje za neku drugu priliku, ako se ne razvije nista od njega. Sad cekanje, krcanje progesteronom i samo pozitiva!
Držim fige i šaljem pozitivne vibre. Bit će sve u redu!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Da i ja nesto pitam…imala sam odnose dva dana zaredom, kalendar je pokazivao da su to plodni dani. Nakon dva dana od zadnjeg odnosa pocela sam osjecati ovulaciju (osjetim ju svaki mjesec od prve menstruacije, jajnici bole toliko da mi bude nekad tesko hodati). Uglavnom, taj dan mi je tijelo pokazivalo znakove ovulacije, drugi dan smi opet ujutro imali odnos (to je bilo jucer ako se ne varam). Pijem vrkutu kapsule od 3.8. i bilo su mi blazi bolovi u jajnicima, grudi su me pocele bolit kao i inace ali manja je bol. Mozda je to do vrkute a mozda i nije. E sad…evo me upravo na poslu i poceli su me opet jajnici boljeti ko u ovulaciji i imam bijeli mlijecni iscjedak bez ikakvog mirisa.
Rastika, mogu ti dat jedino savjet, da kad sam ja pratila prije O samo preko kalendara a on mi pokazivao O uvijek na 14 dc da i to nije bilo baš pouzdano…kad sam počela pratit trakicama a i osluškivati svoje tijelo onda sam tek shvatila da mi O zna šetat čak do 17 dc.
Ako si i imala danas O a jučer ste pokrili i dan prije, to je odlično, sperma ti može preživiti do 3 dana, tak da me brini ništa dobro ste pokrili…volila bi da ti mogu još nešto savjetovati, govorim ti iz svog iskustva…
Ajde nadam se da će nešto biti ovaj put... ma meni je taj kalendar samo za okvirno pokazivanje, po njemu vidim kad bi kao mogla biti ovulacija. Može on pokazivati koji god datum hoće osjetim ja nju.
Poželila sam spermićima dobrodošlicu, sad ćemo vidit jel im se sviđa dole.
Jedino što sam si obećala da neću nikakav test kupit sve dok mi menga ne bude kasnila ovaj mjesec. Vidit ćemo da li sam karakter ili ne....
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Evo cure imala sam transfer! 🤗 Od 4js, 3 bile dobre, 2 se oplodile s time da je jedan izvrsna i skolski, a druga malo onako ne bas. Posto sam imala puno spontanih ne zele riskirat sa ovime jer kod blizanaca ako krene spontani drugi je jako ugrozen tako da mi je 1 vracen, a drugi ce cekat do utorka da vide ako se razvije ide na smrzavanje za neku drugu priliku, ako se ne razvije nista od njega. Sad cekanje, krcanje progesteronom i samo pozitiva!
ajme Grizli, to su jako lijepe vijesti :))) ovaj put mora biti sve u redu, nema druge! Puno, puno sreće želim
Grizli super vijesti.Drzim fige.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Grizli, divno!!!!!!!!! Daj Boze da dočekamo i one najlepše vesti od tebe kroz nekoliko dana!!!!
Cestitam i curama koje su videle svoje plusice, ne mogu ni zamisliti osecaj. Nadam se da ce ih biti bas jor tri ovih dana ;) ;) ;).
Ja vas skicam izdaleka, kod mene nista zapravo. 7 dana po O sam uradila progesteron i izasao je dobar, 14.79ng/L (to mu dodje valjda puta 3 u onim molima), endokrinolog mi je rekao da je to izdasan rezultat i znak da je ovulacija bila i da je sve kako treba. Istovremeno sam uradila i dnevni profil prolaktina i ustanovili smo da sam neuracunljiva :D. prvi jutarnji je opet bio 1200, drugi 590, a treci 380. Dr mi je rekao da si to sredim malo u glavi, jer ocigledno u hipofizi nije problem, a nije mi ni ovulaciju zakocio taj prolaktin. Mi smo bili vredni dan pre ovulacije i na sam dan ovulacije, ali mislim da nema nista ni ovog meseca. Danas sam 12dpo i jutros sam uradila onaj test od 10 miU osetljivosti i corak. A nemam nikakvih ni simptoma ni PMS-a ni trudnoce. Meni lutealna traje 17 dana pa imam jos da gulim do ciklusa a sad bih najradije da mi prosto krene pa da teramo dalje. Dragi se narucio za spermogram u ponedeljak pa da vidimo je l tu nesto pliva ili su lenjivci....
Lijepe vijesti Grizli. Sretno dalje ❤
Grizli, divno!!!!!!!!! Daj Boze da dočekamo i one najlepše vesti od tebe kroz nekoliko dana!!!!
Cestitam i curama koje su videle svoje plusice, ne mogu ni zamisliti osecaj. Nadam se da ce ih biti bas jor tri ovih dana ;) ;) ;).
Ja vas skicam izdaleka, kod mene nista zapravo. 7 dana po O sam uradila progesteron i izasao je dobar, 14.79ng/L (to mu dodje valjda puta 3 u onim molima), endokrinolog mi je rekao da je to izdasan rezultat i znak da je ovulacija bila i da je sve kako treba. Istovremeno sam uradila i dnevni profil prolaktina i ustanovili smo da sam neuracunljiva :D. prvi jutarnji je opet bio 1200, drugi 590, a treci 380. Dr mi je rekao da si to sredim malo u glavi, jer ocigledno u hipofizi nije problem, a nije mi ni ovulaciju zakocio taj prolaktin. Mi smo bili vredni dan pre ovulacije i na sam dan ovulacije, ali mislim da nema nista ni ovog meseca. Danas sam 12dpo i jutros sam uradila onaj test od 10 miU osetljivosti i corak. A nemam nikakvih ni simptoma ni PMS-a ni trudnoce. Meni lutealna traje 17 dana pa imam jos da gulim do ciklusa a sad bih najradije da mi prosto krene pa da teramo dalje. Dragi se narucio za spermogram u ponedeljak pa da vidimo je l tu nesto pliva ili su lenjivci….
Miha13 koliko vi pokušavate ako smijem da pitam.. Želim ti da ubrzo ugledaš plusić.
Anđeo 26, hvala ti na željama <3
Mi evo peti mesec pokusavamo. Mislim da smo u tom periodu samo jednom omasili ovulaciju, ostalo je uvek sve bilo pokriveno. Znam da nije 5 meseci negi dugacak period ali sa druge strane ja imam 36 (od juce i zvanicno hehe) a on 37 i od proslog meseca sam resila da uradimo osnovne analize jer ako nesto ne stima ne zelim da gubimo vreme cekajuci. Ispostavilo se kod mene da je hormonski sve manje vise u redu, izuzev tog prolaktina i nesto nizeg LH*a ali je na kraju ovulacija dokazana i ispada da je dobra pa mogu taj deo da stavim ad acta. Sto se mene tice sledeci korak bi bio HSG koliko god bio neugodan... A on radi svoje osnovne analize u ponedeljak, pa cemo videti....
Ja vas skicam izdaleka, kod mene nista zapravo. 7 dana po O sam uradila progesteron i izasao je dobar, 14.79ng/L (to mu dodje valjda puta 3 u onim molima), endokrinolog mi je rekao da je to izdasan rezultat i znak da je ovulacija bila i da je sve kako treba. Istovremeno sam uradila i dnevni profil prolaktina i ustanovili smo da sam neuracunljiva :D. prvi jutarnji je opet bio 1200, drugi 590, a treci 380. Dr mi je rekao da si to sredim malo u glavi, jer ocigledno u hipofizi nije problem, a nije mi ni ovulaciju zakocio taj prolaktin. Mi smo bili vredni dan pre ovulacije i na sam dan ovulacije, ali mislim da nema nista ni ovog meseca. Danas sam 12dpo i jutros sam uradila onaj test od 10 miU osetljivosti i corak. A nemam nikakvih ni simptoma ni PMS-a ni trudnoce. Meni lutealna traje 17 dana pa imam jos da gulim do ciklusa a sad bih najradije da mi prosto krene pa da teramo dalje. Dragi se narucio za spermogram u ponedeljak pa da vidimo je l tu nesto pliva ili su lenjivci….
Miha, možeš li napisati koji je to test od 10 miU? To su znači osjetljivi testovi koji se mogu ranije napraviti. Koliko ranije? NIsam obraćala pozornost do sada na te miU-e.
I eto mene opet na testovima, mogu ja pričat šta hoću.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Cure cekamo jos lijepih vijesti💖💖
Mini i ostale zenske mislite li napravit testic? 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji