Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo26
    14. Rujan 2018. 08:15

tata_me_zove_zlato

Grizli, cekam vesti i molim se 🙏🙏 javi cim saznas.
    Andjeo dobrodosla, svu srecu zelim. Ja sam tu odavno, svoj plus docekala, cekam vase. 😊➕
    Mini, cekam da javis lepe vesti, 27i dc?? Ta testna ce biti tamnija od kontrolne.😀

Hvala Tata. I ja tebi želim svu sreću i urednu trudnoću.. ❤

• Anđeo26
    14. Rujan 2018. 08:18

Grizli sretno,držim fige. ✌

• Anđeo26
    14. Rujan 2018. 08:19

Grizli

Cure trakice mozete kupiti preko ebay.com.uk onda dolaze iz UK u roku 2-5 dana i puno su jeftinije.

Pogledat cu bas i tamo koliko su.. Ma da i ovo na njuškalu nije puno.

MiniCooper26
    14. Rujan 2018. 08:41

Grizli 💓

PatriciaZG
    14. Rujan 2018. 09:10

Grizli, sretno!  Drzim fige i na rukama i na nogama.  Javi kako je proslo. Mislim na tebe...
    Andjeo, dobro nam dosla! Puno nas ceka plusice. Mozda sam nepravedna, ali zelim curama koke su dugo ovdje da prve ugledaju debele pluseve. Mi cemo ih stici.
    P. S. Cure koje su docekale pluseve, mpze iskustvo, molim vas. Imam dvije trudnoce iza sebe, jedna uspjesna, ali vise ne ne mogu sjetit rano ranih simptoma, prije testa. Danas mi je 23dc i osjetim grceve kao da cu dobit. Iscjedak proziran i nije obiman. Nervozna uzasno, sanjam gluposti,, nespavanje.....imam osjecaj da me na trenutke strese temperatura.  Ima li ovdje ikakvih naznaka ranim simptomima trudnoce ili je to klasicni PMS. Inace, osim razdrazljivosti, PMS mi prodje kao od sale. Nema tegoba. 
    Hvala! Ljubac svima!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    14. Rujan 2018. 09:16

Patricia, kao sto i sama znas, sve je to individualno. Moj je simptom bio izostanak pmsa i ta temp koja nije padala.... 

url=https://lilypie.com]

• Anđeo26
    14. Rujan 2018. 09:23

PatriciaZG

Grizli, sretno! Drzim fige i na rukama i na nogama. Javi kako je proslo. Mislim na tebe…
    Andjeo, dobro nam dosla! Puno nas ceka plusice. Mozda sam nepravedna, ali zelim curama koke su dugo ovdje da prve ugledaju debele pluseve. Mi cemo ih stici.
    P. S. Cure koje su docekale pluseve, mpze iskustvo, molim vas. Imam dvije trudnoce iza sebe, jedna uspjesna, ali vise ne ne mogu sjetit rano ranih simptoma, prije testa. Danas mi je 23dc i osjetim grceve kao da cu dobit. Iscjedak proziran i nije obiman. Nervozna uzasno, sanjam gluposti,, nespavanje…..imam osjecaj da me na trenutke strese temperatura. Ima li ovdje ikakvih naznaka ranim simptomima trudnoce ili je to klasicni PMS. Inace, osim razdrazljivosti, PMS mi prodje kao od sale. Nema tegoba.
    Hvala! Ljubac svima!

Hvala PatriciaZG. Veseli me svaki vaš plus,kao da je moj.. Samo polako i opušteno,kad je suđeno bit će.. Koliko ti pokušavaš,ako smijem pitati? A što se tiče simptoma,nemogu reći jel imam iskustva.. 

MalaTajna222
    14. Rujan 2018. 09:39

Patricia, u mene su bile bolne grudi samo 3 dana od O i odmah sam posumnjala(iako sam se bojala nadati).inace bole par dana prije M. Iscjedak mi je vise manje bio isti uvijek, pa po njemu nisam mogla znati.temp je tek pocela rasti od 28dc pa ni po tome nisam mogla znati. Ono bila je visa nego u prvoj fazi ciklusa, ali do 28dc ista ko i pred M. Mucnine su meni dosle tek u 8.tjednu , a razdrazljivost vise manje, zna doci; od umora neispavanosti ...osjecas li grudi?kad  ti mozes test raditi? Zelim ti puno srece od srca, ko i svima ostalima ;) da ugledate dvi crtice 😘😘
    Aurora, rastuzio me tvoj post. Zelim puno zdravlja tvojoj mami, i da javis da si nam bolje .Bog sve vidi vjeruj draga🙏

14. Rujan 2018. 10:05

Grizli hvala ti još jednom na detaljnom odgovoru. Teško je na početku, ne znaš od kud krenuti, 100 pitanja imam u glavi, a ja volim sve unaprijed znati i pripremiti se.
    Sretno ti danas!! Nadamo se svi skupa s tobom :)) 

Grizli
    14. Rujan 2018. 10:20

Evo cure imala sam transfer! 🤗 Od 4js, 3 bile dobre, 2 se oplodile s time da je jedan izvrsna i skolski, a druga malo onako ne bas. Posto sam imala puno spontanih ne zele riskirat sa ovime jer kod blizanaca ako krene spontani drugi je jako ugrozen tako da mi je 1 vracen, a drugi ce cekat do utorka da vide ako se razvije ide na smrzavanje za neku drugu priliku, ako se ne razvije nista od njega. Sad cekanje, krcanje progesteronom i samo pozitiva!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.