Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    09. Kolovoz 2018. 17:00

Ja taman nadosla nakon odmora i sna ☺
    Aurora, imam dosta cesto ali sad je u normali. Danas sam usla u 7.tjedan pa su mi se pojavili jaci simptomi. Danas kad sam isla obuci grudnjak doslovno sam se prepala jer su mi grudi pune jakih zila.zaboravila sam spomenit od pozitivnog testa imam stalno zgaravicu. Temp.je super znak kod tebe, imas li mozda graf od prethodnog ciklusa?
    Ana, nista ne prepustaj slucaju, cekat veceras muza i zaskociti ga 😁😁😁😁
    Tata kod tebe vidin velike pripreme za bebicu Sanju , divno😘😘
    Nela, nadan se iz svega da ce ispast najbolje i da ce brzo proci.drzi nam se ❤

Ana Donna
    09. Kolovoz 2018. 19:05

Tata, možda krenem sa BT sljedeci ciklus...evo cure, ne mogu vjerovat, dosla sam sa posla i okrenula cijeli stan naopačke trazeci lh trakicu jer sam zabrijala da mi negdje ostala neka...prvo sam mislila da sam nasla test za trud jer su slično pakiranje, a ono lh trakica. Pišnem na to i pokazuje mi pozitivno, testna linija ista ko kontrolna, ful tamna...ono ne mog vjerovat da mi O onda sutra (17dc)?
    MalaTajna pokušat cu muža veceras kad dodje sa posla, a i to će bit teško, kasno će doći sa posla...a mogu i ujutro, neće valda bit kasno 🙊

Ana Donna
    09. Kolovoz 2018. 19:07

Aurora meni tvoj graf od ovog ciklusa djeluje obećavajuće, temperaturaje jedna od prvih najranijih simptoma, drzim 🤞 da se nastave do kraja ljeta plusići 😊

Grizli
    09. Kolovoz 2018. 19:19

Hahaha jeste lude sa tim iznenadjenjima. Mm nikad nisam uspjela iznenaditi sa testicem jer svaki put je znao cim bi izašla iz kupatila dal je plus ili minus. Cak i prije T stova je znao cak 2 put je on me natjerao da ga napravim jer je skuzio da se drukcije ponasam, a ja nisam kuzila. Tako da ja ne mogu smisliti nista a da on ne zna. 🤔 
    Ana to je normalno nije ti to neko veliko odstupa nje znas. Ako si imala odnos 14dc a i da ti je danas O super nemoj mislit da je propusten mjesec. Taman ustvari ti dodje. Naravno jos bolje bi bilo da stignete i danas, al ako ne ne opterecuje se. 

Ana Donna
    09. Kolovoz 2018. 19:36

Grizli, evo baš gledam, imali smo 12 i 13 dc, a danas ako stignemo, sta bude...jer ako budem forsirala nema ništa od toga...kad ti krećes u postupke, nastavljate sa mpo? 

Monikaharmonika
    09. Kolovoz 2018. 19:43

Ana Donna

Tata, možda krenem sa BT sljedeci ciklus…evo cure, ne mogu vjerovat, dosla sam sa posla i okrenula cijeli stan naopačke trazeci lh trakicu jer sam zabrijala da mi negdje ostala neka…prvo sam mislila da sam nasla test za trud jer su slično pakiranje, a ono lh trakica. Pišnem na to i pokazuje mi pozitivno, testna linija ista ko kontrolna, ful tamna…ono ne mog vjerovat da mi O onda sutra (17dc)?
    MalaTajna pokušat cu muža veceras kad dodje sa posla, a i to će bit teško, kasno će doći sa posla…a mogu i ujutro, neće valda bit kasno 🙊

Moj bi i u pol noći, nema tu problema, samo ga pogledam i zatreperim okicama 🤣Jučer sam zaspala pred televizorom, probudila se oko ponoći poslije  serije s onim vragom. I otišli spavati u sobu i poljubim ga, a ostalo je povijest😆😆😆😉

MalaTajna222
    09. Kolovoz 2018. 19:56

Ana , vidis da je sudjeno da bas nadjes trakicu doma 😁🙏
    Aurora graf je ludilo u odnosu na stari 😉😉😉🙏 samo da sutra ostane na 37🙏
    Monika, haha i moj je takav.kad si ti cula srceko ?vidim da si vec 3 mjeseca odradila :))) je li to prva trudnoca?

Monikaharmonika
    09. Kolovoz 2018. 20:28

MalaTajna222

Monika, haha i moj je takav.kad si ti cula srceko ?vidim da si vec 3 mjeseca odradila :))) je li to prva trudnoca?

Prva mi je trudnoća, sa 5tj+4 d sam bila na pregledu i vidjela se samo gestacijska i žumanjčana, i onda za tjedan dana  mislim da je bilo 6tj+4 d su se čuli i otkucaji😀

MalaTajna222
    09. Kolovoz 2018. 21:10

Monikaharmonika

MalaTajna222

Prva mi je trudnoća, sa 5tj+4 d sam bila na pregledu i vidjela se samo gestacijska i žumanjčana, i onda za tjedan dana mislim da je bilo 6tj+4 d su se čuli i otkucaji😀

Ja isto bila sa 5+4, i bio posve isti nalaz ko i tebi.idem kad cu biti (akoBogda)7+4 da cujemo je li se cuje srceko.i bas me strah .jos dugih 10 dana cekanja ...
    Gricko, ti si sada 7 tocno je li tako? Joj jedva cekam da javis da je sve u redu !!

• misica35
    09. Kolovoz 2018. 23:28

Gricko i Mala Tajna, u strahu ste zbog Lemon, Nele i mene, ali nemojte biti. 😀
    Pa mora biti neko valjda i da je sve super!
    🤗
    Nela drzi, sve ce proci i krenuti ces iznova, samo hrabro naprijed.
    Kiretaza nije smak svijeta, unormaliti ce se ciklus nakon nekog vremena i idete dalje.
    Citala sam dosta nakon biokemijske o spontanim i biokemijskim trudnocama za koje se tvrdi da su ugl zbog genetske greske takve, tako da je mozda bolje da je tako ispalo nekakda, kazu da je jako dobar znak zapravo kada tijelo prepozna plod kao ostecen u startu i odbaci ga u vidu biokemijske trudnoce, da je to znak da sve finkcionira kako treba. I moja ginekologica mi je tako rekla.
    Ja muku mucim s trakicama. 
    8. dan ciklusa mi je trakica bila gotov pozitivna (osjetljivosti 20), i nakon toga sam presla na trakice osjetljivosti 40 i sve je nesto blidunjavo... Ispada da nema ovulacije ovaj mjesec. Evo trakice danas na 13. dan.
    Vec sam luda od svega skupa, i neznam jeli se sad od te biokemijske poremetio opet ciklus ili sta... Danas je 13.dan ciklusa, prije je o uvijek bila na 11.
    Aaaaaaa😶

Aurora nisam razumijela sad iz ovoga svega, kad planiras raditi test, za 3 dana?
    Svjesna cestitam i tebi na curki, ako vec nisam.
    Saljem svima pozdrave i zagrljaje, idemo zajendo u nove pobjede po proljetno/ljetne bebe 2019. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.