I jutros primjetim sluz, to je mislim ovulacijska, a danas 16 dc! A ja mislila O bila 13-14 dc, mi tad imali odnose, a danas muža neću uhvatit, nema šanse da ga stignem napast 🙊😊
Po mom izračunu ću dobit M onda 29dc a ovaj mjesec mi ciklus bio 26 dana.
Moram prvo riješiti situaciju s tim polipom, nadam se da budem to čim prije uspjela riješiti...taman kad smo krenuli u to svim srcem, pojavila se ta zapreka..
Ana, meni je setalo. U 12om mesecu ciklus 23 dana bio, u 3em 28.Da mi nije trakica, ja nikad O ne bih uhvatila. Ne koristis ih?
Babyq, kad drzavnonema termina kod specijaliste pre, sto ne probas privatno.? Ja zaista nisam skupo prosla kod endokrinologa privatno.
Aurora, i ja sam tako zbog temp znala da je to to. I izostanak pmsa
url=https://lilypie.com]
Aurora, bas si vjerujemo da imas plusic i mora da je 😍😍😍😍!
Gricko kad ti je sutra pregled? Iscekujemo s tobom 😘😘😘!!!
Meni je danas bas koma, muka mi je i samo zelim leci . , kad vidim krastavce i pome u frizideru(povraca mi se) a inace sam ih do jucer tamanila.i stalno bi spavala. Sinoc malo isla sa muzem van prosetat jedva sam izdrzala koliko mi se spavalo.
Aurora, bas si vjerujemo da imas plusic i mora da je 😍😍😍😍!
Gricko kad ti je sutra pregled? Iscekujemo s tobom 😘😘😘!!!
Meni je danas bas koma, muka mi je i samo zelim leci . , kad vidim krastavce i pome u frizideru(povraca mi se) a inace sam ih do jucer tamanila.i stalno bi spavala. Sinoc malo isla sa muzem van prosetat jedva sam izdrzala koliko mi se spavalo.
U 10 mi je pregled, najrade nebi ni otisla 😂 boze me sacuvaj. Cili dan mi je danas koma, jedva cekan na more i veceras s malom vani da ne mislim na pregled sutra.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ana, meni je setalo. U 12om mesecu ciklus 23 dana bio, u 3em 28.Da mi nije trakica, ja nikad O ne bih uhvatila. Ne koristis ih?
Babyq, kad drzavnonema termina kod specijaliste pre, sto ne probas privatno.? Ja zaista nisam skupo prosla kod endokrinologa privatno.
Aurora, i ja sam tako zbog temp znala da je to to. I izostanak pmsa
Tata, izgleda da cu ih morat opet naručit, jer ovo više nema smisla...jel si ti još nešta koristila osim trakica? Bazalnu temp? Evo sad me i jajnik lijevi boli, a muž tek kasno dolazi sa posla 🤦
Hvala vam djevojke.Bicu jaka.Da prodje da bar nesto bude ok, da barem saznam da je bila u materici.
Jedva cekam da sve prodje i ponovo krenem sa pracenjem ovulacije.
Boli jako ali vjerujem da poslije svega Bog ce dati svjetlost :)
Samo se plasim.Prosle godibe kiretaza ove opet, da li mogu imti problema pri zacecu sledeci put. :(
Hahaha, pa bas da ovo iscekivanje zenama pomuti razum😃. Ja sam inace bas razumna i realna, i to toliko da ljudi misle da se ne znam veseliti i nadati i da s tim stavom nekad kvarim drugima veselje. Zapravo se uvijek vise nadam u losim situacijama. Kad ljudi igraju igre na srecu, uvijek kazem da ce me prije infarkt opaliti nego sto cu imati neki dobitak. Upravo iz tog razloga me uopce nije razocarao ovaj neg test nego me vratio u realnost. Tako da ci sad mirnija docekati nedjelju. U pon pocinjem raditi pa bolje da pisnem dan prije kakav god ishod bio. Cak sam razmisljala da 15.8. napravim test ali mi to ipak malo dugo cekati, ali tko zna…mozda se u nedjelju i predomislim. Po ovom ciklusu u kojem mi je lutealna trajala duze, danas trebam dobiti ali po temp znam da necu jer uvijek dobijem kkad se spusti.
Nego, Monika, kako se ti osjecas?😊
Dobro, mučnine prestale, sad samo jedem. Primjetila sam da moram češće na wc u noći. Valjda bebač tiska mjehur. Paše mi jogurt jako, voće i povrće.
Anna, da, merila sam bazalnu isto. Trakice su meni mnogo pomogle jer ja sam uvek mislila dami je O kada me boli jajnik medjutim bila je 2, 3 dana posle. A taj je bol povezan sa rastom folikula valjda. Ugl, taj uspeli odnos kada je doslo do zaceca me je dosta bolelo isto.
Ja sam danas mnogo srecna polako zavrsavamo to renoviranje kuce, jedva cekam da bude gotovo i spremno za bebu
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji