Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    06. Srpanj 2018. 12:24

Tata jako lijepa slikica, i budite tu naravno :) jer kad vidim tu preslatku slikicu i vaše priče to mi daje pozitive i snage za dalje, i sve ćemo uspijeti 💕💕 
    Mala samo ti budi tako prema njima, jer oni svi ka nije ništa, sve ok, a ono...samo tako dalje 💪 

Ana Donna
    06. Srpanj 2018. 12:25

Ajme htjela sam napisat: Minicooper :) pa uvik vas dvije miješam, oprosti :) 

Grizli
    06. Srpanj 2018. 12:46

Mini nek si se ti narucila pusti sestru sta prica. A za spermiogram moj muz mu porucuje da je isti osjecaj kao prvi sex. 😂😂😂 samo.ovog puta sa casicom.a budala moja toliko puta je vec dao spermu da je reko da sad to radi vec ono ko da kavu pije. Mi isto putujemo pa on mora u kbc wc-u ocaja odraditi to al ne budni se previse. 
    Nek ste vi nama sa trudnocama ovdje odmah nam neku pozitivu donesete. Ko bi vas trazio po obim temama zima ljeto jesen... 😀 
    Tata ja jos cekam M sad, ne znam kad cu dobiti jer su mi rano punkciju radili, a ja simptome koje obicno dovima nakon O sam tek 14dc dobila tako da ne znam mogu doviti izmedju 10-17.7. Ako se nista nije pomaknulo trebala bi 17.7., a onda mi plodni dani padaju tocno kad smo na GO. 🏖🏜 😎 Tako da blossom mi se nadamo istom cudu sa godisnjeg.

Petraaa
    06. Srpanj 2018. 16:27

Tata
    Blossom hvala ti puno! 
    Ni ja ne mrdam s ove teme, tu mi najbolje 😁 ja sam maloprije vidjela na gacicama malu tamnozutu iliti svijetlosmedu crticu tako da sam momentalno popila 3 Duphastona odjednom i sad nastavljam po jednu svakih 8 sati..tako mi gin rekla, ako vidim smede 3 odjednom a ako krv onda 4 odjednom i dalje 3x1, nadam se da nije nista ozbiljno ako se ne smiri do ponedjeljka onda cu joj se javit ili ako se pojaca za vikend pravac na hitnu

tata_me_zove_zlato
    06. Srpanj 2018. 16:47

Petra, samo miruj, lezi. Uradi tako kako je rekla, sve je ok. 😊

url=https://lilypie.com]

MiniCooper26
    06. Srpanj 2018. 16:49

Curke ❤️😍😘  srijedu san narucena na pregled  stitnjace a muz na spermiogram. A u ponedjeljak idem kod privatnika na pregled pa cemo već vidjeti sta ce on reći 🙄 a poopdne mi je pregled tako da cu morati imati slobodan dan tako mi je i to malo odmora od posla 🙏

Grizli
    06. Srpanj 2018. 21:34

Cooper onda sretno u srijedu da si sve fino obavis i da se malo napokon i odmoris. Makar ces biti po doktorima al za pravi cilj ništa nije tesko.

MiniCooper26
    06. Srpanj 2018. 23:21

Grizli

Cooper onda sretno u srijedu da si sve fino obavis i da se malo napokon i odmoris. Makar ces biti po doktorima al za pravi cilj ništa nije tesko.

🙏😘😘😘😘

_svjesna
    06. Srpanj 2018. 23:53

Ja sam sada upravo shvatila da mi je danas trebao biti termin poroda da nisam imala spontani prosli put... nekako cijeli dan danas se pitam da li je neki datum, gledam po fejsu kome li je rođendan, i sada sam shvatila, rodila bi se mala mrvica. Ko kaze da to ista na svijetu moze zalijeciti, laze. Ali eto idemo dalje.. morala sam se ovdi pojadati 😑

Grizli
    07. Srpanj 2018. 06:56

Draga Svjesna 😞! Nista ne moze izbaciti iz sjecanja nase mrvice bez obzira koliko godina proslo. Al sad imas drugu malu mrvicu koja je vec velika i raste i svaki put kad te uhvati tuga samo pomisli da nije bilo tako mozda ovu mrvicu koju sad nosis nikad ne bis upoznala. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.