Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Kolovoz 2019. 08:56

Pa muž ti je u pravu, realno sta je je. A stavi nam sliku testa pa da vidimo i mi 😊

url=https://lilypie.com]

sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 08:58

Mallla

Pa muž ti je u pravu, realno sta je je. A stavi nam sliku testa pa da vidimo i mi 😊

Kako se stavlja slika?

Raštika
    06. Kolovoz 2019. 09:21

sneguljica1

Zene ja sam sad stvarno zabrinuta,jutros sam se oko 4h probudila,i posle par min lezanja ajde rekoh da izmjerim temp,36.1😰😰😰😰😰 eto jedino ne znam jesam li bas fino drzala topl,bila sam pospana..kad sam upalila tel da pogledam koliko pise na toplomjeru vidim i koliko je sati..nastavim spavati,sad se probudim i istog moment toplomjer u ruke,mjerim,kad ono 36.9….e pa sta je sad tacno 😣😣😣😣😒

Mislim da ni jednu vrijednost ne bi trebala uzimati kao mjerilo jer si se probudila ranije i drugo mjerenje ti je sa prekidom sna tako da...Opusti se molim te, pod nervozom nitko ništa dobro nije napravio. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 09:23

Raštika

sneguljica1

Zene ja sam sad stvarno zabrinuta,jutros sam se oko 4h probudila,i posle par min lezanja ajde rekoh da izmjerim temp,36.1😰😰😰😰😰 eto jedino ne znam jesam li bas fino drzala topl,bila sam pospana..kad sam upalila tel da pogledam koliko pise na toplomjeru vidim i koliko je sati..nastavim spavati,sad se probudim i istog moment toplomjer u ruke,mjerim,kad ono 36.9….e pa sta je sad tacno 😣😣😣😣😒

Mislim da ni jednu vrijednost ne bi trebala uzimati kao mjerilo jer si se probudila ranije i drugo mjerenje ti je sa prekidom sna tako da…Opusti se molim te, pod nervozom nitko ništa dobro nije napravio.

Da,znam,,u pravu ste..vjecnost su mi ova nekolika dana..i trudim se sto vise mogu da ne dramim 🙁🙁

Raštika
    06. Kolovoz 2019. 09:28

Hope89

Raštika, tek za 15 dana idem na biopsiju. Kada su tebi nalazi gotovi?
    Rita,hvala. Biće to sve dobro, i kod Raštike i kod mene, samo treba dočekati nalaze. Možda nije loše kao što je papa test pokazao.Snjeguljice, ponovi test i ako ti bude opet pozitivan, opusti se i nema više mjerenja. Samo sebi praviš pritisak… Držim fige i javljaj šta se dešava.

Uvijek može biti i bolje nego su nam prvo rekli. Evo meni sutra dva tjedna od biopsije, sad bi trebali nalazi kroz koji dan.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    06. Kolovoz 2019. 09:31

Snjeguljice na tinypic stranicu učitaš i onda kopiraš link za forume i zaljepiš ovdje! Prije je bilo lakše al sad nešto šteka. 

url=https://lilypie.com]

Hope89
    06. Kolovoz 2019. 09:43

Raštika

Hope89

Raštika, tek za 15 dana idem na biopsiju. Kada su tebi nalazi gotovi?
    Rita,hvala. Biće to sve dobro, i kod Raštike i kod mene, samo treba dočekati nalaze. Možda nije loše kao što je papa test pokazao.Snjeguljice, ponovi test i ako ti bude opet pozitivan, opusti se i nema više mjerenja. Samo sebi praviš pritisak… Držim fige i javljaj šta se dešava.

Uvijek može biti i bolje nego su nam prvo rekli. Evo meni sutra dva tjedna od biopsije, sad bi trebali nalazi kroz koji dan.

A eto, i ja se nadam. 

sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 09:56

Mallla

Snjeguljice na tinypic stranicu učitaš i onda kopiraš link za forume i zaljepiš ovdje! Prije je bilo lakše al sad nešto šteka.

Pise mi ucitava,ali prekine posle par sekundi,probala sam i sa opisom i bez opisa..mozda je malo do mog neta..jer na poslu mi je dosta slab..probacu opet kasnije...

Rita88
    06. Kolovoz 2019. 10:37

Mislim da tu nesto ne stima kod ucitavanja slike, ja sam htjela neki dan nalaz stavit pa mi nije dalo 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 11:23

Rita88

Mislim da tu nesto ne stima kod ucitavanja slike, ja sam htjela neki dan nalaz stavit pa mi nije dalo 🤷‍♀️

I meni se cini..ewo sam opet probala i ne moze..kad dodjem kuci opet cu,jer mi je tamo bolji net ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.