Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 07:08

Zene ja sam sad stvarno zabrinuta,jutros sam se oko 4h probudila,i posle par min lezanja ajde rekoh da izmjerim temp,36.1😰😰😰😰😰 eto jedino ne znam jesam li bas fino drzala topl,bila sam pospana..kad sam upalila tel da pogledam koliko pise na toplomjeru vidim i koliko je sati..nastavim spavati,sad se probudim i istog moment toplomjer u ruke,mjerim,kad ono 36.9....e pa sta je sad tacno 😣😣😣😣😒

Ivcy1306
    06. Kolovoz 2019. 07:52

sneguljica1

Zene ja sam sad stvarno zabrinuta,jutros sam se oko 4h probudila,i posle par min lezanja ajde rekoh da izmjerim temp,36.1😰😰😰😰😰 eto jedino ne znam jesam li bas fino drzala topl,bila sam pospana..kad sam upalila tel da pogledam koliko pise na toplomjeru vidim i koliko je sati..nastavim spavati,sad se probudim i istog moment toplomjer u ruke,mjerim,kad ono 36.9….e pa sta je sad tacno 😣😣😣😣😒

Snjeguljice, opusti se. Ne radi si to. 
    Nema vise mjerenja i pracenja i ostalih stvari, trudna si!!! To je najbitnije! 
    Mene je uzasno bolio trbuh u trudnoci, akne sam dobila kao kakva pubertetlija i rekao bi covjek eto je stize menga ali bome stigao je sin! 
    Ovim neces nista postici, znam da je tesko se opustit i sve ali zaokupiraj se necim, citaj knjige, gledaj filmove, ne misli stalno na lose stvari.. bit ce sve ok, mora biti😉 

sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 08:00

Ivcy1306

sneguljica1

Zene ja sam sad stvarno zabrinuta,jutros sam se oko 4h probudila,i posle par min lezanja ajde rekoh da izmjerim temp,36.1😰😰😰😰😰 eto jedino ne znam jesam li bas fino drzala topl,bila sam pospana..kad sam upalila tel da pogledam koliko pise na toplomjeru vidim i koliko je sati..nastavim spavati,sad se probudim i istog moment toplomjer u ruke,mjerim,kad ono 36.9….e pa sta je sad tacno 😣😣😣😣😒

Snjeguljice, opusti se. Ne radi si to.
    Nema vise mjerenja i pracenja i ostalih stvari, trudna si!!! To je najbitnije!
    Mene je uzasno bolio trbuh u trudnoci, akne sam dobila kao kakva pubertetlija i rekao bi covjek eto je stize menga ali bome stigao je sin!
    Ovim neces nista postici, znam da je tesko se opustit i sve ali zaokupiraj se necim, citaj knjige, gledaj filmove, ne misli stalno na lose stvari.. bit ce sve ok, mora biti😉

Hvala ti,ali juce me bas bolio stomak,sad cekam mm da donese da ponovim test..nije mi jasno sto mi pade temp..dzaba meni i knjige i sve,ewo me na posao,jos ni jednog pacijenta nisam primila,sve prebacujem kolegi,ne mogu da se skoncentrisem..crijeva krce kao taman pred mengu..aaaa...izludjujem lagano..ne bih da se zavravam kad imam sve lose simptome..pih..😩😩😩😩😩😩😩😩

sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 08:23

Uradila sam ponovo test 😣😣😣😣jedva se nazire druga crta.i to tek posle nekih 8-9 min 😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

Hope89
    06. Kolovoz 2019. 08:25

Raštika, tek za 15 dana idem na biopsiju. Kada su tebi nalazi gotovi?
    Rita, hvala. Biće to sve dobro, i kod Raštike i kod mene, samo treba dočekati nalaze. Možda nije loše kao što je papa test pokazao. 
    Snjeguljice, ponovi test i ako ti bude opet pozitivan, opusti se i nema više mjerenja. Samo sebi praviš pritisak... Držim fige i javljaj šta se dešava.

Mallla
    06. Kolovoz 2019. 08:25

Snjeguljice samo smireno, strpi se još kojj dan pa ponovi. Znam da je za izludjeti ali crta je tu i sada samo trrba strpljivo čekati što će biti. 
    Vjerujem da će biti sve dobro iako imam različitih iskustava s testovima stvarno vjerujem da će biti dobro vjeruj i ti i želim ti puno strpljenja. 

url=https://lilypie.com]

tufnica1602
    06. Kolovoz 2019. 08:28

Snjeguljica i u mene je crta bila jedva vidljiva i muz mi je reko sta bude bude, ja cu ponoviti na dan ocekivane menstruacije, ovako se samo jos vise stresiramo, najbolje da nismo ni radile ovak rano test, nadam se da ce ti uskoro biti dvije tamne i lijepe crtice i da ce sve biti u redu. Ne razbijaj glavu kako god da bude ❤️❤️

sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 08:29

Hvala vam zenice puno,znam da me razumijete..ne znam sta ce biti,ali moram ostati pribrana,ja ne znam sta je sa mnom..prosli mjesec uopste nisam ovoliko dramila..na kraju krajeva imam dvoje zdrave djece,sta je meni,neka su mi one zive i zdrave a ostalo kako Bog da..odoh radit,dako niko ne strada mojoj greskom,🙃🙃🙃..😍😍😍😍 hvala vam jos jednom

sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 08:30

tufnica1602

Snjeguljica i u mene je crta bila jedva vidljiva i muz mi je reko sta bude bude, ja cu ponoviti na dan ocekivane menstruacije, ovako se samo jos vise stresiramo, najbolje da nismo ni radile ovak rano test, nadam se da ce ti uskoro biti dvije tamne i lijepe crtice i da ce sve biti u redu. Ne razbijaj glavu kako god da bude ❤️❤️

E u pravu si..bolje da nismo ovako poranile sa testovima..samo se kidamo sad..ajd dace Bog da nam bude kako zelimo 💛💛💛💛💛

sneguljica1
    06. Kolovoz 2019. 08:34

Jaoo zene,dosla nasa cistatica kod mene u ambulantu,i ja joj pricam,kad ona uzima trakicu i kaze TI SI LUDA,A I ĆORAVA,OVE BI LINIJE I MOJA BABA VIDJELA 😁😁😁😆 OBOZAVAM OVU ZENU... Ja bih poludjela jutros da nije vas..Moj mm je pravi flegman,i ne kida se uopste,samo kaze bitno je da si zdrava a ostalo kako oce...nekih puta bih mu samar zapalila kad to kaze 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.