Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    03. Lipanj 2019. 12:35

Kada pitate u apoteci one ce vam reci da nema razlike ali ima

Grizli
    03. Lipanj 2019. 12:36

Cure zao mi je svih koje su vidile minus ili dobile mengu. Najteze je opustiti se znam to! Zato vam drzim fige da sto prije postignete tu zen situaciju i da javljate pluseve!
    Vidim da dosta vas koristi prirodne dodatke pa evo ja sam kupila kapsule vrkute u dm-u kao zadnju slamku spasa ako mi endometrij ne zadeblja za transfer, međutim sve je ispalo super na kraju tako da nisam ni otvorila kutiju. Stoji mi u ormaru i ne sluzi nicemu pa ako koja zeli probat ili je uzimala pa zna da joj treba slobodno se javite. Proizvodjac je Darvitalis i ima 60 kapsula. 

Bette
    03. Lipanj 2019. 12:45

Pozdrav cure, nisam se dugo javljala (od biokemijske), niti sam uopće dolazila ovdje na forum. 
    Ali evo, ja se nekako više uopće ne opterećujem, niti što pijem, niti koristim trakice... pa kad bude bude (ako bude) ;)
    Skužila sam da me to nekako previše opterećuje i da se to onda odražava na sve oko mene.
    Imam doma jedno dijete koje ne treba nervoznu i živčanu mamu.
    Uglavnom, nekako sam si tako posložila sve u glavi...

Vama sretno i želim vam skori plusić (kao i sebi) :) <3

Raštika
    03. Lipanj 2019. 12:46

Macja metvica... pa to je ono sto na macke djeluje kao da su napusene. Tog ima za kupit i pet shopovima. 😂😂😂😂😂 
    Prvi put cujem da se ona koristi za reprodukciju, svega mi... sto naravnk ne znaci da nije istina. Ajde molim te samojed uslikaj kutiju koju imas pa da vidim sta pise latinski naziv na njoj. Radim blizu kuce caja pa cu otic vidit imaju li je. Ne da mi se njih pitat za savjet jer znaju i svasta reci samo da uvale. Ovisi ko radi taj dan. 😉
    E te sam Grizli kapsule ja pila... netko se raspitivao o njima zadnjih dana. Nadam se da ce ti se javiti cura. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Hip_Hopsica
    03. Lipanj 2019. 13:11

Pozdrav svima, evo samo javljam razvoj situacije. prošli tjedan sam radila test 2 dana prije očekivane menstruacija i test je pokazao blagu 2 liniju i išla sam vaditi Bhcg koji je iznosio 30,52. (27 dan ciklusa) danas (4 dana nakon) i 2 dana kašnjenja bhcg 312,40.. :-) (31. dan ciklusa)
    Tako sam sretna... jer sam imala 2 spontana i uvijek loš porast Bhcg-a.. ovaj put se lijepo učetverostručila u 4 dana.
    Pozdrav svima curama u grupi i hvala na podršci i želim Vam svima da čim prije ugledate svoje plusiće i imate uredne trudnoće.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

miniii20
    03. Lipanj 2019. 13:42

Hopsice bas mi je drago, urednu trudnocu želim ❤️❤️❤️

samojed
    03. Lipanj 2019. 13:45

Ne znam kod mene pise macina trava al prvi put kad sam kupila nije bila prava bila je gorka a tek poslje sam nasla tu ''pravu'' slikam vam danas

samojed
    03. Lipanj 2019. 13:47

Hop Hopsice znala sam bas sam t rekla da ce ti se ucetverostruciti, bas mi je dragoo urednu teudnocu ti zelim 💜❤

Lavica27
    03. Lipanj 2019. 14:08

Cure,za zadebljanje endometrija (a moj je baš u banani bio nakon dvije uzastopne kiretaze) trpala sam se encianovim sokom od cikle i svjezim ananasom, endometrij pred O 10mm inače jedva 6mm😍 Što se tiče vrkute.. ne znam što bi Vam rekla ali ja sam si zeznula cikluse s vrkutom, jest prirodno ali ima utjecaj. Vecinom na bolje a nekad na gore kao kod mene...

lorija
    03. Lipanj 2019. 14:45

Hip_Hopsice cestitke!!! ❤
    Skolsku trudnocu ti zelim!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.