Zene moje, vi koje pijete marulju... imam pitanje. Znam da se pije do O ali vidim malo po netu da se ne pije za vrijeme menge. Znaci prakticki ju pijes tjedan dana u ciklusu? Jel tako?
Kako ju vi uopce pijete?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure, imam pitanje, kasni mi menstruacija dva dana, doma imam ovulacijski test citala sam da i oni mogu pokazati trudnocu, evo sad sam ga napravila i pozitivan je, kupit cu poslijepodne test za trudnoću zanima me dali da cekam jutro ili mogu i poslijepodne napraviti test ?
Hello cure, ja sam se skroz opustila sta se tiče testa i sljedeće M. Mislim da neću Radit test do subote sigurno a u nedilju je neočekivana M. Nema smisla svaki dan gledat oce li se pojavit svijetla crtica ili tamna ili nikakva. Dan prije i na taj dan to je skroz Okej po meni. / sinoć sam svako malo morala na wc piii a čak i nisam pila puno tekućine bas me iznerviralo, ili bi otišla u wc pod tim pritiskom a dvi tri kapljice bi piii 😂
Marulja koja je groznog okusa nije bas toliki pomagac kod zatrudnjivanja, ima druga zaboravila.sam.sinoc uslikat ja kad sam.nju popila ostala sam T da li je do.nje ili ne ne znam ugl citala sam.i slusala da ima razlike da nisu sve iste iako.pise na.svakoj da pomaze za to ali ona sto.pomaze za to.je pitka i.nije gorka
Rastika tako je, piješ oko tjedan dana. Na kraju M i do O.
Ivonna mislim da se ti brzo pridružuješ plusićima 👏🏼👏🏼👏🏼 Mislim da je svejedno kada ćeš piškiti ako ti je O test pokazao pozitivno i još ti kasni... čekamooooo 👌🏼👌🏼
Miniii ja ću čekati da ti prva uradiš test hahaha
Meni je isti M u nedjelju najkasnije... ali nemam neke simptome za T. Samo dalje osjećam jajnik, grudi ispuhane, i Ajde idem češće na wc ali ne znam jel od kave/vod/pive/prehlade 🙄😁
Marulja koja je groznog okusa nije bas toliki pomagac kod zatrudnjivanja, ima druga zaboravila.sam.sinoc uslikat ja kad sam.nju popila ostala sam T da li je do.nje ili ne ne znam ugl citala sam.i slusala da ima razlike da nisu sve iste iako.pise na.svakoj da pomaze za to ali ona sto.pomaze za to.je pitka i.nije gorka
Ajde uslikaj kada se sjetiš! Ako ne dođe do T da ju počnem korisiti! Ne može odmoći 🤗🤗
Evo da javim,radila sam clearblue sad,dva dana peije menge i jedan veliki minus..Ovaj nmjesec jos isla na pregled,doktor potvtrdio ovulaciju,sve sam napravila po ps i nista.bas mi je dosta vise. Uzasno se osjecam i mislim da ovaj mjesec nit cu pratir ovulaciju nit ista..prvi put sam ostala trudna ko iz sale,a sad nece pa nece.
Fala zene na savjetima. 🤘🏻
Pa zar nije isto marulja i macina trava? Ima ona jos naziva... cak i ocajnica... latinski naziv je marubium vulgare.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji