Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    03. Lipanj 2019. 15:41

Hip hopsice čestitke!!!! Nadam se da ćemo uskoro tvojim stopama!
    Uživaj u trudnoći, zaslužila si, kao i svaka cura ovdje 🥰

Angie1205
    03. Lipanj 2019. 15:52

Hej cure, vidim da ste u cajevima. Ja sam vam jedan ciklus pila matcha prah, i bas taj ciklus ugledala ➕. E sad dal je stvarni pomogao ili se eto tako poklopilo ne znam al evo link pa malo proucite, mozda nekom donese srecu! https://www.google.com/search?q=matcha+prah&client=safari&hl=hr-hr&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiL0caqus3iAhXF5-AKHRX4AoUQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=375&bih=553#imgrc=0OUSaxNPGgPKwM

Svim curama koje su vec ugledale➕ cestitam!!

tinika
    03. Lipanj 2019. 16:12

ivonna

Cure, imam pitanje, kasni mi menstruacija dva dana, doma imam ovulacijski test citala sam da i oni mogu pokazati trudnocu, evo sad sam ga napravila i pozitivan je, kupit cu poslijepodne test za trudnoću zanima me dali da cekam jutro ili mogu i poslijepodne napraviti test ?

Idi po clearblue on.ti je za bilo koje doba dana.javiii 😍

coco
    03. Lipanj 2019. 17:10

Raštika, Grizli ja sam se raspitivala za vrkutu ali čim sam dobila odgovor odmah sam išla kupiti 2 paketa nek se nađe  tako da sam sad opskrbljena za neko vrijeme. Još nemam neke dojmove za podijeliti s obzirom da mi je ovo tek prvi ciklus da pijem, budemo vidjeli kroz tjedan dana kad trebam dobiti. Nekad znaju M biti dosta bolne, kako koji mjesec, pa me to i nagovorilo da probam, navodno da pomaže. 
    Hopsice čestitam od srca i želim ti da ti mirnu i bezbrižnu trudnoću ! 

• anjuska007
    03. Lipanj 2019. 17:19

spozdrav trudilice..pratim vas vec vise godinu dana pa sad da se i ja vama javim…zanima me sljedeće u 1mj.ove godine imala sam vanmaternicnu i odstranjen mi je jedan jajovod..ciklusi su mi sad od 30-35 dana,ovulacija mi je bila 27.05 računam po aplikaciji i iscjetku..sljedeću m trebam dobiti 10.05.znan da je još rano za sve al sam jako nestrpljiva,imam bol u donjem dijelu leđa i osjećam kao da ću procurit svaki čas a za m.je rano,jučer na mahe sam imala mučnine i zgaravicu što u prvoj trudnoci nisam imala,grudi malo u bradavicama osjetljive al ništa strašno,a iscjedak kao da ni nemam nešto malo..jučer ujutro radila test i negativan a danas popodne opet radila i pozitivan blijeda crta al vidla se u prvih par sekundi..šta mislite jel ipak malo prerano za sve il ova crta ipak znači nešto?

miniii20
    03. Lipanj 2019. 17:27

Bok anjuska007 ja imam istu situaciju O mi je bila tamo 25-26.05. A sljedeću nedjelju trebam dobiti sljedeću, mene ti već nekoliko dana probada lagano desni jajnik nešto skroz lagano a inače prije M dva dana užasni bolovi, iscjedak nemam a bradavica isto boli, s tim da zadnja 3 dana moram svako malo u wc i kad odem na wc ili bude skroz malo ili kad se popiskim imam osjećaj da opet moram u wc kao neki pritisak. Ja neznam bili radila test još koji dan jer mi se neda gledat mikroskopom jeli crtica tu ili ne. Imam neki osjećaj da bit o moglo biti to. Tvoju crticu vidim ali neznam sto da kažem za taj clearblue prošle godine sam radila test i vidila neku skroz slabu crticu sta Zna biti ona evaporacijska. Najbolje su ti one trakice iz mullera jedna trakica ti je 13 kn na ovo po meni bezveze bacaš pare kad možeš 4 iz mullera kupit za cijenu jednog clear blue a nije toliko pouzdan. Svakako napravi opet sutra ujutro. Pa javi želim ti svu sreću da vidit plusic pa javljaj jer izgleda da se pratimo u dan dva. 

TiNa
    03. Lipanj 2019. 18:01

Curke imam pitanje, vec 3 dana me bole bradavice i cice nenormalno, M ocekujem (ne) 8.6., radila sam test jer se nisam mogla sacekat pa reko ajd naravno da mi je pokazao -, ali sad imam drugi problem i vise nista ne razumijem, 5dana sam do M a maloprije imala bjelkast iscjedak ko bjelanjak od jaja, bez mirisa, vodenkast onako. S tim da naglasim da sam 10ti dan ciklusa piskila trakice i da su bile pozitivne pa smo se bacili na posao. Sad me ovo skroz zbunilo. Mozda cu ispast glupa Al eto 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• anjuska007
    03. Lipanj 2019. 18:35

Napravit ću ujutro opet...u 1mj kad sam imala vanmaternicnu svi testovi bili negativni ti iz mullera i onaj gravignost mini il kako već se zove,dobila u dan m..al ipak mi bilo sve sumnjivo isti dan sam i taj blue napravila i isto skroz svijetla crta pa vađenje bete i operacija na kraju,sad me strah toga svega opet pošto imam samo jedan jajovod,a jako želim još jedno dijete..sutra ujutro cu pišnuti opet i zvati dr.da izvadim betu za sigurnost neku..jedino me strah tih bolova kao da ću svaki čas procurit a tako mi je bilo i u 1mj..dok prvu trudnoću s malim nisam imala niti jedan simptom osim što vještica nije stigla i tako sve do poroda

• anjuska007
    03. Lipanj 2019. 18:39

TiNa

Curke imam pitanje, vec 3 dana me bole bradavice i cice nenormalno, M ocekujem (ne) 8.6., radila sam test jer se nisam mogla sacekat pa reko ajd naravno da mi je pokazao -, ali sad imam drugi problem i vise nista ne razumijem, 5dana sam do M a maloprije imala bjelkast iscjedak ko bjelanjak od jaja, bez mirisa, vodenkast onako. S tim da naglasim da sam 10ti dan ciklusa piskila trakice i da su bile pozitivne pa smo se bacili na posao. Sad me ovo skroz zbunilo. Mozda cu ispast glupa Al eto

Tina ma šta bi ispala glupa svi smo ovdje iz istog razloga..a to je iščekivanje i nada da će sve ispast super..prve trudnoće se ne sjećam baš a bila prije 3godine,drugu t.par dana prije m.sam imala i ja iscjedak bijeli više ko kremasti i najviše zbog toga sam posumnjali na trudnoću mada dobila menzis točno u dan a sad nadam se da će mi ostat plusic s testa imam iscjedak tako kako i ti veliš i to više da i nemam nego da imam 

Grizli
    03. Lipanj 2019. 18:40

Lavice meni je transfer bio upitan zbog uzasnog endometrija i na kraju doslovno u 36 dati nakrkala se sokom od cikle tako da mi je mokraca bola crvena i ananasima i odebljao je sa 5 na 9 i na dan transfer bio idealan tako da svatko tko ima imalo problema sa endometrijem udri po cikli isplati se. Doduse meni je nabolne bila od biotte i neka iz dm-a.
    Anjuska pozitivan test obicno ne izgubi crticu, najcesce ma kako ona svijetla bila. svakako je prerano za test i ista vidit na testu ako si sigurna fa je o bila 27.5. Embrij se razvija 5 dana do faze blastocista kad se uopce može ugnjezditi u endometrij. 6.dan krece izlijeganje, a prvi hcg se moze ocitat 5dana nakon tog odnosno to bi bilo 10 dana iza ovulacije. Kazem ako si 100% sigurna u datum ovulacije. Tako da strpi se jos koji dan pa pokusaj onda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.