Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    20. Travanj 2018. 10:44

Tenci

Bok cure! Čitam vas već jako dugo, al evo sad pišem prvi put. Kao i vi, i mi pokušavamo već jedno vrijeme dobiti bebu i mislim da nam je ovaj mjesec uspjelo. M (ne) bi trebala doći sutra, test sam radila malo prije i vidi se sjena, slabo, ali se vidi, doduše, vjerojatno bi bila jača da sam radila s prvim jutarnjim urinom, sutra budem napravila ponovo. Samo me zanima da li i vi vidite sjenu ili mi se čini
    Simptome nemam nikakve, možda malo grčenja ko pred M, ali skroz lagano, skoro pa neprimjetno.
    Želim vam svima da čim prije vidite || ili +

Cestitam ti i zelim ti urednu trudnocu 💖

• ANYMANY
    20. Travanj 2018. 11:11

Čestitam na plusićima <3

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    20. Travanj 2018. 11:56

ANYMANY

Čestitam na plusićima &lt;3

I ja se pridruzujem cestitkama ❤️💞
    Ja san pravila test jucer i bio je negativan, M jos nema,9.dan danas kasni... Iako su menstruacije redovite bas sam se bila ponadala 😑 jos se potajno nadam da sam mozda rano napravila test 🤔

MiniCooper26
    20. Travanj 2018. 12:00

MiniCooper26

ANYMANY

Čestitam na plusićima &amp;lt;3

I ja se pridruzujem cestitkama ❤️💞
    Ja san pravila test jucer i bio je negativan, M jos nema,9.dan danas kasni… Iako su menstruacije redovite bas sam se bila ponadala 😑 jos se potajno nadam da sam mozda rano napravila test 🤔

Pardon neredovite menstruacije

Gricko3
    20. Travanj 2018. 12:05

Ja uvik radim s trakicama i uvik tocno pokaze nakon par sekundi. S ovim istim sam radila i prije mjesec i pol i to nisam uopce s prvim jutarnjim urinom i nije mi niti kasnila i odma pokazalo. 

Tako da CESTITAAAAM svima na plusicima tj drugim crticama 😂❤❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MiniCooper26
    20. Travanj 2018. 13:43

Gricko3

Ja uvik radim s trakicama i uvik tocno pokaze nakon par sekundi. S ovim istim sam radila i prije mjesec i pol i to nisam uopce s prvim jutarnjim urinom i nije mi niti kasnila i odma pokazalo.

Tako da CESTITAAAAM svima na plusicima tj drugim crticama 😂❤❤

Kakve su trakice, jeli se to kupi isto u ljekarnama ili

• Venea
    20. Travanj 2018. 14:06

Cure, čestitam svima na plusićima. ❤️❤️ Nisam toliko aktivna ovdje, muče me mučnine i gadljivost na hranu ajme. Živim na voću, juhi, piletini itd. Sutra mrvica i ja ulazimo u 10. tjedan. Rađen najjeftiniji test koji ide na jutarnji urin (a ja ga radila popodne) na 37dc i lagana sjena je bila. Nakon 2 sata novi test, clearblue, plus kao kuća. Pa sve koje sumnjate u ispravnost ovih trakica, a nestrpljive ste, kupite malo skuplji i ponovite odmah. Mislim da je samo stvar u osjetljivosti na betu... a clearblue sigurno je jedan od osjetljivijih. Držim svojim trudilicama palčeve. ❤️ Držite i vi nama, za tjedan dana prvi detaljan pregled (krv, urin...) pa vam se javim. 
    Gricko jako sam bila tužna kad sam pročitala tužnu vijest, ali vidim da si i dalje ovdje dignute glave i tako treba biti! Sve će doći na svoje jer poslije kiše dolazi sunce. Uvijek!!! ❤️ 

Gricko3
    20. Travanj 2018. 14:36

Da trakice ili iz Dm-a ili ljekarne najjeftinije...
    Venea bas mi je drago da ste ti i mrvica super neka tako i ostane. ❤
    Ja jutros imala kiretazu, isplakala se ko kisna godina a mislila sam da necu jer vec sam to proslo ali ipak osjecaji, strah sve se pomjesalo. 
    Svaka cast svim zenama koje su ovo prosle vise puta. Ja sam do danas vec smisljala planove kako cu sad koji mjesec uzivat s kcerkom na bazene, pa malo na GO i opet pokusat radit na bebi a od danas imam opet skroz drugo misljenje. Mislim da bi mogla ovo joj jednom prozivit i to bi bilo to. Nebi mogla...nije ovo nista strasno ima punoooo gorih stvari ali bgm nije lako. Nadan se da cu se brzo psihicki oporavit i da me nece slomit. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lena08
    20. Travanj 2018. 14:53

mina04

Lena08

pozdrav! :) čitam već neko vrijeme tu i tamo komentare i DeeSB ako je zaista pozitivan test čestitke od srca!nisam baš nešto vidjela da vas ima koje ste na terapiji Duphaston tabletama, ali zanima me ako je netko bio, ja ih pijem radi regulacije menstruacije, je li vam ikada menstruacija kasnila nakon njih? na terapiji sam sad 3 mj i otkad ih pijem zaista su mi ciklusi točni i svakih 28 dana, no ovaj već 3. dan da nema naznake da će se nešto dogoditi, tj bilo je 2 dana prije predviđene menstruacije grčevi lagani i nakon toga je prestalo. jučer sam radila test za trudnoću jer zaručnik i ja ne pazimo i htjeli bi bebu, 6 mj otkako smo odlučili, ali test je bio negativanhvala unaprijed i lijep pozdrav!

Ja sam ti bila na duphastonu jer su mi ciklusi bili prekratki..dobila sam ju vecinom 28-29dc. Poslije terapije mi se koliko toliko unormalizirao ciklus. Par mj poslije sam ostala trudna. E sad dali je do njega ili sta ne mogu sto posto reci. Ali popravio je ciklus tako da je ipak pomoglo koliko toliko. Sretno! DeeSB cestitam od srca.

Mina hvala :) nadam se da bude nešto. još uvijek nema M i nadam se da je ni ne bude, makar sumnjam da je ovaj mjesec nešto bilo   čestitam svima na plusićima i urednu trudnoću želim

• ANYMANY
    20. Travanj 2018. 15:17

Meni se čini da je meni vrkuta sje*** još više ciklus, trebam dobiti za 6 dana, obično me pred M počnu hvatati pms mučnine, sise bole, a sad ništa od toga..nije valjda da mi se ciklus još produžio :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.