Evo i moja je M stigla... i to da sam se odvazila prije napraviti test valjda bi prije dosla... evo nema sat vremena odkada sam test napravila i krenulo je...
A odlucila sam napraviti test samo zato sto ssm imala neke neke simpote koje do sad nisam imala... napadi vrucine... mucnina.. u dva navrata sam skoro povracala i eto bio je negativan naravno tako da definitinno od sad ne vjerujem sama sebi 😂😂😂 mislim i ocekivala sam da ce tako biti... ali nema veze neka je napokon krenulo da mogu zvati vinogradsku .. 😁😁
Pozdrav svima, ja sam ovdje nova tako da ima puno komentara neke sam procitala, cestitam svima koje su vidjele pozitivne testove..
ja naime vec 2 puta imala pozitivan i dva spontana, saznala sam i da imam policisticne jajnike, toliko se trudimo al nikako.
Meni se čini da je meni vrkuta sje*** još više ciklus, trebam dobiti za 6 dana, obično me pred M počnu hvatati pms mučnine, sise bole, a sad ništa od toga..nije valjda da mi se ciklus još produžio :/
Meni se čini da je meni vrkuta sje*** još više ciklus, trebam dobiti za 6 dana, obično me pred M počnu hvatati pms mučnine, sise bole, a sad ništa od toga..nije valjda da mi se ciklus još produžio :/
Meni su svi pricali o tim cajevima, vrkuta i macina trava i ja otisla u ljekarnu i kupila.. Pa pocela citat svasta na internetu i odustatla jer pise da se ne smije piti kad je ovulacija a meni sve to poremećeno pa se nisam htjela zezat s time...
Btw moja prijateljica rodila bez problema prvo prirodno.. I drugo nikako, isla na potpomognutu i nakin nekoliko pokusaja ostala trudna sa blizancima. Meni je nekkao najzeznutije jer mi te stvari nisu tocne... Variraju od 27 do 39 dana... Iako rijetko bas da kasne toliko.uvijek je to 4 do 5 dana kasnjenja i dan dva urane.. Nekako mi se cini da se vise poremete na promjeni godinisnjih doba
Da trakice ili iz Dm-a ili ljekarne najjeftinije…
Venea bas mi je drago da ste ti i mrvica super neka tako i ostane. ❤
Ja jutros imala kiretazu, isplakala se ko kisna godina a mislila sam da necu jer vec sam to proslo ali ipak osjecaji, strah sve se pomjesalo.
Svaka cast svim zenama koje su ovo prosle vise puta. Ja sam do danas vec smisljala planove kako cu sad koji mjesec uzivat s kcerkom na bazene, pa malo na GO i opet pokusat radit na bebi a od danas imam opet skroz drugo misljenje. Mislim da bi mogla ovo joj jednom prozivit i to bi bilo to. Nebi mogla…nije ovo nista strasno ima punoooo gorih stvari ali bgm nije lako. Nadan se da cu se brzo psihicki oporavit i da me nece slomit.
Gricko jako mi je žao što si to opet morala proći :( knedla mi je u grlu kad sam sad čitala...svaka čast sto si i dalje tako hrabra i iz srca ti želim da se sto prije oporavis...ja sam nakon kiretaze samo plakala, i to trebas napraviti da sve izbacis iz sebe...usmjeri sada svu energiju na kčerkicu, odmori se, kupaj se ovo ljeto, pij koktele, jednostavno misli malo preusmjerit na nešto drugo...znam da je to teško, svi se mi borimo i čekamo da se dogodi to malo čudo, ali zbog nas i naše psihe se trebamo nekad odmorit od toga svega...drži se, i uvijek smo tu za tebe da se međusobno podrzavamo 💕
Pozdrav svima, ja sam ovdje nova tako da ima puno komentara neke sam procitala, cestitam svima koje su vidjele pozitivne testove..
ja naime vec 2 puta imala pozitivan i dva spontana, saznala sam i da imam policisticne jajnike, toliko se trudimo al nikako.
Draga i ja isam isto imala 3 testica pozitivna 1 je bilo prestanak srca,onda spontani,a sad prije 3tj vanmatericnu..tako da samo hrabro i pozitivno naprijed nema nam druge..ja sad moram pauzirati najmanje 3mj pa onda u nove pobjede..pozzz
Draga i ja isam isto imala 3 testica pozitivna 1 je bilo prestanak srca,onda spontani,a sad prije 3tj vanmatericnu..tako da samo hrabro i pozitivno naprijed nema nam druge..ja sad moram pauzirati najmanje 3mj pa onda u nove pobjede..pozzz
Meni ginekolog nista nije rekao za pauzu nakon spontanog u 12 mjesecu rekao mi je pricekaj jednu menstruaciju i kreni onda ces bit najplodnija i susali smo ga i opet
Pozdrav novim curama.
Gricko a bas mi je zao draga sto si na kiretazu morala. Sad me jeza prosla kad sam procitala. Znam da je tesko al drzi se s vremenom ce ti biti lakse, nece prestat bolje samo ces nauciti kako se nositi sa time.
Sta se tice svih ti prirodnih lijekova isto mogu biti opasni kao i umjetni zato pazite cure, neke stvari npr ne smijete nikako uzimat zajedno pa se dobro raspitajte prije nego pocnete nesto uzimati. Posebno ako pijete neke stalne terapije. Npr meni je jedna od vas cura rekla da ne smije se vrkuta pit ako se uzima progesteron ja mislim.
Anymany ja jos vjerujem u tvoj + 😎
Čestitam na plusićima <3
I ja se pridruzujem cestitkama ❤️💞
Ja san pravila test jucer i bio je negativan, M jos nema,9.dan danas kasni… Iako su menstruacije redovite bas sam se bila ponadala 😑 jos se potajno nadam da sam mozda rano napravila test 🤔
Kod mene slicna stvar. M uvijek redovita i nekako sam uspjela docekati 11 dana i onda napraviti test.Zapravo trakice kupila u DM-u .Prvi puta ih koristim i eto posrecilo se.
Čitala sam o vrkuti, ali ja ne koristim nikakvu terapiju - pa kod mene nebi trebala stvarati probleme. E sad neznam, možda je samo kratko pijem (mj i pol), možda ima više "problema" pa treba duže da se stabilizira sve.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji