Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    20. Svibanj 2019. 14:58

Hej Mika 🙋🏽
    Ne da mi moj pametni telefon citirat, opet se pravi pametan 😂😂
    Evo mene na 15 dc... O je po bolovima uranila... osjetila sam ju 12 dc s tim da me bolilo minimalno... iscjedak ne pratim ali prosli mjesec sam ovulacijsku sluz skuzila na papiru ovaj mjesec mislim da bisam ali pomavljam, nisam bas ni obracala pozornost. Ne ciljam odnose ovaj mjesec ali poklopilo se da smo imali sex pa za dva dana je dosla ranija O, sexali smo se i taj dan ali samo jer nam je bila
    volja nista planski.... i iskreno da ti kazem ne ocekujem nista jer nisam obracala pozornost na nista, skakali smo jedan na drugog kad bi nam doslo... jos ak nije bilo ni sluzi mozda O nije ni bila unatoc bolovima. Evo stvarno ne znam sta da ti kazem😂😂😂😂 a cicke su me danas pocele lagano boliti a krenu odmah dva dana nakon O. 🤷🏼‍♂️ 
    Ti lovis zeca ili?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    20. Svibanj 2019. 15:20

Raštika mozda te baš iznenadi ovaj mjesec 😊😉
    Da, da, mi smo jucer krenuli s lovom, planiram iduci poceti s trakicama ako ovaj ne uspijemo😕😕

• Bebalove
    20. Svibanj 2019. 16:05

Svima koji su ugledali plusice cestitam od srca.
    A sada mi treba Vasa pomoc.Zadnja mens.bila 22.4
    Danas mi je 29dc 
    Trebam dobiti 31.5
    Po kalendaru plodne dane sam imala 12.5.-18.5.
    O je prikazana 17.5.
    Mi smo sve to pokrili pa cak i dan O.
    Ustvari od dana prestanka menstruacije pa sve do ovulacije smo imali redovne odnose.
    Evo vec od jučer imam bol u donjem dijelu stomaka skroz nisko dole.Bas kao menstrualni bol,danas je vec intenzivnija bol.Bukvalno sam skupljena u krevetu od boli.
    Iscjdak imam a da i ne osjetim,gacice budu mokre.

Sta bi moglo biti u pitanju?Nekako mi je nelogično(rano( da se dogadja implantacija ili sta vec.Ovo mi se prvi put desava pa zato i pitam.Nikad dosad tu bol nisam imala.

Bebalove

• Bebalove
    20. Svibanj 2019. 16:09

Bebalove

Danas mi je 29dc
    Trebam dobiti 31.5
    O je prikazana 17.5.
    Ustvari od dana prestanka menstruacije pa sve do ovulacije smo imali redovne odnose.
    Evo vec od jučer imam bol u donjem dijelu stomaka skroz nisko dole.Bas kao menstrualni bol,danas je vec intenzivnija bol.Bukvalno sam skupljena u krevetu od boli.

Sta bi moglo biti u pitanju?Nekako mi je nelogično(rano( da se dogadja implantacija ili sta vec.Ovo mi se prvi put desava pa zato i pitam.Nikad dosad tu bol nisam imala.

I da,grudi su mi za 1 broj vece ,ne smijem ih dodirnuti koliko bole,meni se čini da bi odma zaplakala ,toliko su osjetljive i tvrde 😣

Bebalove

Nova19
    20. Svibanj 2019. 16:21

Bebalove

Bebalove

Danas mi je 29dc
    Trebam dobiti 31.5
    O je prikazana 17.5.

I da,grudi su mi za 1 broj vece ,ne smijem ih dodirnuti koliko bole,meni se čini da bi odma zaplakala ,toliko su osjetljive i tvrde 😣

Meni zvuci kao trudnoca... a da napraviš test pa ćeš biti sigurna... ovo sa grudima mi je fakat znak za trudnoću... 👏🏼👏🏼

Nova19
    20. Svibanj 2019. 16:23

Nova19

Bebalove

Bebalove

Danas mi je 29dc
    Trebam dobiti 31.5
    O je prikazana 17.5.

Meni zvuci kao trudnoca… a da napraviš test pa ćeš biti sigurna… ovo sa grudima mi je fakat znak za trudnoću… 👏🏼👏🏼

A šta imaš tako dugačke cikluse da ti dolazi tek ta 11 dana a danas ti je 29dc?? Ne znam šta bi ti rekla drugi pametno... ja bi na tvom mjestu napravila test, a ako je prerano ponovila za par dana ... 🤷‍♀️

Mika111
    20. Svibanj 2019. 16:28

Bebalove ako ti je o bila 17.05.onda je rano za implantaciju, mozda ti je o ovaj ciklus ipak bila ranije....jesi imala kakve simptome o ili se ravnas samo prema kalendaru? Koliko ti traju ciklusi?

Grizli
    20. Svibanj 2019. 16:32

Bebalove da bas su ti dugačka onda ciklus. Zapravo ako je O vila 17.5 onda je moguće da je implantacija tek u pitanju iako je prerano za implantaciju posto od spajanja jajne stanice i spermija mora proc 5 dana da embrij uopce dodje do blastociste koja se moze implantirati. Tako da ili ti je O bila ranije ili ne znam sto, al kako god malo je rano za bas tako intenzivne simptome. Svakako mozes napraviti test pa vidit. 

• Bebalove
    20. Svibanj 2019. 16:53

Grizli

Bebalove da bas su ti dugačka onda ciklus. Zapravo ako je O vila 17.5 onda je moguće da je implantacija tek u pitanju iako je prerano za implantaciju posto od spajanja jajne stanice i spermija mora proc 5 dana da embrij uopce dodje do blastociste koja se moze implantirati. Tako da ili ti je O bila ranije ili ne znam sto, al kako god malo je rano za bas tako intenzivne simptome. Svakako mozes napraviti test pa vidit.

Bas sam baksuz da drugačije ne kazem.Otisla trkom do dm.a kupila test popiskila se i u zadnjem malu prokrvarila.Ocigledno ova moja vjestica dosla.Ni sama ne znam vise kako i sta.Ova je bas uranila.Inace ciklusi variraju 36-38dana.
    Sto se tice O gledam po kalendaru ali i po sluzi.Od juce sam cak imala intenzivniji iscjedak i na papiru bas bio zuckast.
    A sada vise nisam ni sigurna ni da li je O bila jer je ovako uranila vjestica.
    Uzas 🙈🙈

Bebalove

• Bebalove
    20. Svibanj 2019. 16:58

Bebalove

Grizli

Bas sam baksuz da drugačije ne kazem.Otisla trkom do dm.a kupila test popiskila se i u zadnjem malu prokrvarila.Ocigledno ova moja vjestica dosla.Ni sama ne znam vise kako i sta.Ova je bas uranila.Inace ciklusi variraju 36-38dana.
    Sto se tice O gledam po kalendaru ali i po sluzi.Od juce sam cak imala intenzivniji iscjedak i na papiru bas bio zuckast.
    A sada vise nisam ni sigurna ni da li je O bila jer je ovako uranila vjestica.
    Uzas 🙈🙈

Jos vise se bojim jer nakon prosle menstruacije tj. odnosno od 1.5-10.5 sam pila macinu travu da li je i to sta prouzrokovalo pa mozda nije doslo do O

Bebalove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.