Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    20. Svibanj 2019. 07:29

malina08

Update, jutros na wc bas lokva krvi, ali roze.. sva sam se nekako uplasila. Nadam se da cu docekati uskoro dobre vijesti!

Moze biti hematom zbog implantacije. Nadam se da je sve u redu i da ce to biti uspjesno! 

• Mangomum
    20. Svibanj 2019. 07:33
    Jutric. Evo i jutros sam radila 6 dana prije M i evo rezultata. Jel mekome bilo pozitivno prije M a da je sve bilo ok
    Jutric. Evo i jutros sam radila 6 dana prije M i evo rezultata. Jel mekome bilo pozitivno prije M a da je sve bilo ok
    Grizli
    20. Svibanj 2019. 07:37

Mangomum cestitam! I nema razloga da ne bude u redu ako je pozitivno prije M. Vjerojatno je ovulacija bila raniije pa se beta vec ocitava u urinu lijepo. Samo smireno i sretno! Koliko sam shvatila imala si vec trudnoca uspjesnih tako da ti zelim ako nista da prodju kao te prve dvije. Da je u pitanju biokemijska onda najcesce crtica ne tamni iz dana u dan a kod tebe se vidi razlika izmedju ta dva test ako sam dobro uocila s obzirom na jucerasnji test. 

luce35
    20. Svibanj 2019. 07:54

Kod biokemijske je crtica i po izostanku M blijeda a tvoja vec sad tamni tako da nemas sumnje, zelim ti lijepu skolsku trudnocu 😍

Raštika
    20. Svibanj 2019. 08:10

Mangomun cestitam! ❤️❤️ Neka sve prodje skolski i samo pozitivno i smireno. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• tata_me_zove_zlato
    20. Svibanj 2019. 08:22

Cestitke Mangomun.💕Da, meni je prosle god testic pokazao drugu crticu 23.05,11dana po ovulacija, ocekivano M 26.05.Moja crta ima skoro cetiri meseca i zove se Sanja. 
    Na instagramu mi je isti nick kao ovde. Mame nase, volela bih pratiti rast vasih beba, tj nasih forumskih bebaca. 💕

• Mangomum
    20. Svibanj 2019. 08:34

Grizli

Mangomum cestitam! I nema razloga da ne bude u redu ako je pozitivno prije M. Vjerojatno je ovulacija bila raniije pa se beta vec ocitava u urinu lijepo. Samo smireno i sretno! Koliko sam shvatila imala si vec trudnoca uspjesnih tako da ti zelim ako nista da prodju kao te prve dvije. Da je u pitanju biokemijska onda najcesce crtica ne tamni iz dana u dan a kod tebe se vidi razlika izmedju ta dva test ako sam dobro uocila s obzirom na jucerasnji test.

Hvala puno. Nadam se da ce sve bit ok. Ovo su trakice iz mullera pa cu uzet jos gravidnost iako ja po srbi znam da je to to. Isti pritisak u stomaku imam kao u obe trudnoce. Ja sam jednostavno znala nakon nezasticena samo dva odnosa koja sam imala da sam trudna. Malo me strah jer mi je 38 godina znaci malo prije 39 rodendana bi mi bio termin nisam neka mladica 😂

Grizli
    20. Svibanj 2019. 08:39

Tata ajde ako ti se da mi se javis na mail moreisol32@gmail.com. Puno puta mislim da vas i kako ste a znam da vjerojatno ne stignes uz klince pratiti forum bas stalno pa ki glupo napisat ti tu poruku kad ne znam dal ces ju vidit. 😊

Nova19
    20. Svibanj 2019. 09:25

Mangomum čestitke, to je to!!! I ne brini za godine, frendica ima 40 i urednu trudnoću, čak i bolju nego prije par godina... i ja navršila 40 ali se tako ne osjećam i vjerujem da će sve biti ok bez obzira na broj 😉🤗

Mika111
    20. Svibanj 2019. 09:43

Mangomum čestitam, zelim ti lijepu, urednu trudnoću😊😊
    Raštika kako si nam ti, u kojoj si fazi?
    Benny jel stigla tvoja m, jesi bila kod gin?
    Grizli kako si?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.