Mika ok sam, jedini konstantan simptom mi je osjecaj ko da su mi misici trbuha dosli prekratki ostalo varira tokom dana i od dana do dana. Grudi vrlo malo bolne, a variraju od pune jedinice do solidne trojke kroz dan 😂, jedan dan mi nesto pase od hrane drugi dan ne, al nis posebno peoblematicno, ako duze stojim ili hodam pocnu me kriza boliti, piskim mozda tokom dana mrvicu cesce al i jakoo puno pijem pa nis cudno, ujutro budem ravna ko daska a navecer bogami trbusina skoci kako se napusem i to je to u principu. Nista previse, al dovoljno da sam svjesna da se nesto dogadja. Temp postojana 37.2-37.3, crtica tamni i to je to. Cekam betu i nadam se najboljem kraju! 😊 Najveca promjena mi je sto me apsolutno nis i nitko ne moze nanervirati, bas se osjcam smireno i sretno.
Kako si ti?
Mika ok sam, jedini konstantan simptom mi je osjecaj ko da su mi misici trbuha dosli prekratki ostalo varira toko
Baš mi je drago da sve ide bas onako kako treba, cekamo betu, a onda i maleno srčeko na uzv-u....
Meni danas 9dc nekako kao da vec kreće ovulacijski iscjedak, vjerojatno ce ovaj ciklus onda biti kraci, u petak na 6dc je gin.rekla da ima vodeci folikul 10mm veličine pa sad ne znam kojom to brzinom raste i kad bi mogla biti o, a nemam još trakica da probam tako uloviti o.....
Ovaj ciklus cemo jos bez njih probati, ali cu ih naručiti pa da dođu za iduci ciklus (dao Bog da mi ni ne trebaju).
Mika obicno folikuli rastu po 2mm u 2 dana, a kad dodju na velicinu 15mm onda krenu dnevno rast 2-3mm. Pucaju izmedju 18-24mm najcesce. Inace odnosi pospjesuju rast i pucanje folikula tako je meni mpo dr rekla tako da zapravo odnosi u fazi rasta folikula su dobrodosli jer pozeljno utječu.
Cure imam jedno pitanje, za one koje su imale biokemijsku ako ih ima... ja imam dalje simptome trudnoće (često piškim, zaboli me lijevi jajnik, žgaravica, ponekad mi bude muka...) a znam da nisam trudna...
To mi je prvi put, jel se neka već susrela sa time? Hoće li se vratiti sve u normalu i jel to normalno? Možda glupo pitanje, ali eto, ako netko ima iskustva ili zna više o tome, hvala ☺️
Nova normalno je imati simptome sve dok ne padne progesteron i/ili hcg. Trebalo bi doc na normalu kroz nekoliko dana. Ako ne najbolje je javiti se gin da posalje vaditi progesteron i betu i napravi uzv. Jer i nakon biokemijske moze nesto ostat u maternici.
Nova normalno je imati simptome sve dok ne padne progesteron i/ili hcg. Trebalo bi doc na normalu kroz nekoliko dana. Ako ne najbolje je javiti se gin da posalje vaditi progesteron i betu i napravi uzv. Jer i nakon biokemijske moze nesto ostat u maternici.
Hvala Grizli! Čekam da mi se gin vrati pa ću popričati sa njom i napraviti sigurno uvz. Nadam se da ću i ja uskoro biti u tvojoj pozitivnoj fazi i u slatkom iščekivanju 🥰
Hvala na cestitkama! Daj boze da sve osjetite ovo sto prije.
Mallainace roze su najmanje osjetljive i zato se daju kod pcos jer je onda lh povisen curama, zato zi je i crta uvijek bila jednaka jer nisi imala dovoljno lh da detektira. Plave su najosjetljivije i meni su bile najpouzdanije a ima lh oko 5, zelene su srednje osjetljivosti i na njih najcesce se naiđe i ok su al meni recimo nikad se nije pokazala bas jaka testna crta al se dalo naslutiti kad je pik.
TinT koliko imas godina? I sto su tebi osnovne. Iskreno amh nije jedan od prioritetnih pretraga u ovom slucaju. Ja bi ti savjetovala da napravis spolne hormone, stitnjacu, torch, briseve, ako neznate ti i partner krvne grupe i rh faktore i partner spermiogram. Iako 5 mj nije tako dug period za paniku znas. Nisam zapamtila jel pratis ovulaciju kako da si sigurna da ju imas.
Grizli - hvala na odg. i trudu, stvarno si dušica Imam 34 godine, obavila sam sve briseve - sve uredno, hormone štitnjače, krvne grupe znamo - oboje 0+, spermiogram iznadprosječno dobar... Nemam pojma kada imam točno ovulaciju, znam da ju imam jer me boli. 2x mi je ginekologica rekla na UZV ali tada nismo mogli ništa jer je dragi bio na putu, i ta uputa od ginekologice se poklopila sa ovulacijom koju mi kaze aplikacija na mobu. Sad ću jos morati i trakice, mislim redoviti smo tih tjedan dana i sad ako baš promašimo.. Mene brine moje krvarenje koje danas tjedan dana nije uopće prestalo, nego lagano ide... Gin je rekla da dođem kad sve završi. Ako ne završi do strijede - idem bez obzira. Sada na ovom pregledu ću ju sve ispitati što da dalje radim od pregleda jer je ona rekla da ako se ne uhvati 3 mj da idemo na daljnje pretrage. Sad sam već zabrinuta
TinT da bas neobicno da ti toliko traje. Jesi probala za svaki slucaj test napraviti? Ostaje ti mozda jos obaviti imunoloske pretrage i kariograme
Mangomum, koliko ti uopce traju ciklusi? Na koji dc si radila taj prvi test iz Mullera?
Mangomum čestitam, zelim ti lijepu, urednu trudnoću😊😊
Raštika kako si nam ti, u kojoj si fazi?
Benny jel stigla tvoja m, jesi bila kod gin?
Grizli kako si?
A ma je dosla je i prosla...sad sam na terapiji vaginaletala jer mi ne na zadnjoj papi nalaz bio jaka upala a nisam smjela stavljati vagibalete u slucaju rane trudnoce.
Tako da ja krecem ispocetka...s time da imam i odgodu od odnosa jer pise da dok stavljam vagibalete nema odnosa...a danas mi ne tek 3 dan od njih 12. 😑
Sortiraj odgovore
Najstariji