Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amy2019
    15. Rujan 2019. 19:47

Success, najbolje ti da ne pravis prije ocekivane menge, ako si vec nestrpljiva, da kupis si osjetljiviji test od 10mlu. Ja sam prvim bebacem napravila 31.dan ciklusa tj Dan - dva poslije ocekivane sa testom od 10mlu,i crtica je bila tamnija od Kontrolne. Znaci da sam ca 3 Dana ranije radila ukazala bi se koliko toliko. :D

Kaća
    15. Rujan 2019. 23:42

Pitanje za vas koje ste već bile trudne. Jeste li znale onako psihički ajmo reć da ste trudne i prije nego vam je test to pokazao. Nešto kao unutarnji glas 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

TonkaRibarica
    16. Rujan 2019. 00:52

Amy2019

Success, najbolje ti da ne pravis prije ocekivane menge, ako si vec nestrpljiva, da kupis si osjetljiviji test od 10mlu. Ja sam prvim bebacem napravila 31.dan ciklusa tj Dan - dva poslije ocekivane sa testom od 10mlu,i crtica je bila tamnija od Kontrolne. Znaci da sam ca 3 Dana ranije radila ukazala bi se koliko toliko. :D

Hehe daa jako sam nestrpljiva 😁 ali mislim da je najbolje da pričekam bar da mi 3, 4 dana kasni pa da bum sigurna ☺️
    I da stavila sam svoj nadimak pa mi se ime promijenilo (stvarno ne znam da se koristim ovim) 😂 
    Uglavnom SUCCESS je nestao ne mogu da ga ponovno ukljucim, valjda od sve ove nervoze 😂😂

Tonka Ribarica

Grizli
    16. Rujan 2019. 06:47

Rastika samo da ti ceatitam na novom poslu! I nek je sa srecom! Sretno u lovu na plusic! 

KK_29.03
    16. Rujan 2019. 08:51

Dobro jutrooo 😍😍
    Di mi je sneguljicaa, da nema šta novoo?? 😋😋
    Ja sam kako sam već pisala se opustila, počela sa treniranjem, zdravom hranom, kalendar sa plodnim danima uopće ne pratim. Danas sam škicnula u njega da vidim kad će menga, i evo piše da je prošli pon kao bila ovulacija, a sljed tjedan bi kao trebala menga. Kao kao 😋
    Pa sam si sad pomislila, ako je bila O prošli pon., mene obično u ciklusu kad dobijem mengu, ili dan prije O ili dan- dva nakon, pa sve do M, počmu rasturati grudi, ali baaaaš rasturati i narastu da ne znam di ću s njima. A ovaj mj evo još ništa.
    Ali vidit ćemo. Ne zamaram se uopće, nisam cijeli vikend trenirala pa jedva čekam danas 🏋️‍♀️🏋️‍♀️

Ninnek
    16. Rujan 2019. 10:10

Pozdrav. Da ne duljim.
    Zadnja M 23.8., ovulacija 7.9. (pokrili 3 dana prije i dan poslije), u vrijeme moguće implantacije osjecala sam lagane grčeve.
    Ostali simptomi kao i svaki put do sada ( bolne grudi, glavobolja).
    Zanima me koliko prije mogu napraviti vađenje bete. Sljedeca m bi morala doći 22.9.
    Hvalaaaa

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Acqua
    16. Rujan 2019. 10:14

nina1111

Pozdrav. Da ne duljim.
    Zadnja M 23.8., ovulacija 7.9. (pokrili 3 dana prije i dan poslije), u vrijeme moguće implantacije osjecala sam lagane grčeve.
    Ostali simptomi kao i svaki put do sada ( bolne grudi, glavobolja).
    Zanima me koliko prije mogu napraviti vađenje bete. Sljedeca m bi morala doći 22.9.
    Hvalaaaa

Najbolje da cekas prvi dan izostanka M. Posebice ako nisi 100% sigurna kad ti je bila (pracenje temp ili lh trakice). Nekim curama se pokaze ranije rezultat, ali u vecini slucajeva je tad pre rano da se vidi i samo ces se dodatno stresirati.

Tinas
    16. Rujan 2019. 14:05

Pozdrav curke, 

čitam vas već dugo ali eto danas sam odlučila natipkati komentar.
    Moja priča je kratka, dragi i ja se trudimo već godinu dana i ništa.
    Ja imam 26, on ima 30. Pregled kod ginekologice prije rada na bebi je prošao super, nemam policistične jajnike ni ništa slično. Uskoro sam planirala na detaljniji pregled jer eto godinu dana i dalje ne uspijevamo.
    No, ponata cijelog mog javljanja leži u tome da mi kasni 2 dana.
    Inače, mjesečnica mi dolazi između 27 i 28 dana i nije nikada obilna niti bolna.
    Što mislite, da napravim test ili da pričekam još malo?
    Jednostavno me taj strah od razočaranja toliko muči da ga najradije ne bi ni radila.

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

Acqua
    16. Rujan 2019. 14:20

Tinas

Pozdrav curke,

čitam vas već dugo ali eto danas sam odlučila natipkati komentar.
    Moja priča je kratka, dragi i ja se trudimo već godinu dana i ništa.
    Ja imam 26, on ima 30. Pregled kod ginekologice prije rada na bebi je prošao super, nemam policistične jajnike ni ništa slično. Uskoro sam planirala na detaljniji pregled jer eto godinu dana i dalje ne uspijevamo.
    No, ponata cijelog mog javljanja leži u tome da mi kasni 2 dana.
    Inače, mjesečnica mi dolazi između 27 i 28 dana i nije nikada obilna niti bolna.
    Što mislite, da napravim test ili da pričekam još malo?
    Jednostavno me taj strah od razočaranja toliko muči da ga najradije ne bi ni radila.

Napravi, ovako se samo stresiras sto sigurno nije dobro za organizam. Sad bi vec se rezultat trebao pokazati. Zelim ti puno srece i da nakon godinu dana truda bebolinac se napokon uhvati. Drzim palceve za vas, javi nam.

sneguljica1
    16. Rujan 2019. 14:23

KK_29.03

Dobro jutrooo 😍😍
    Di mi je sneguljicaa, da nema šta novoo?? 😋😋
    Ja sam kako sam već pisala se opustila, počela sa treniranjem, zdravom hranom, kalendar sa plodnim danima uopće ne pratim. Danas sam škicnula u njega da vidim kad će menga, i evo piše da je prošli pon kao bila ovulacija, a sljed tjedan bi kao trebala menga. Kao kao 😋
    Pa sam si sad pomislila, ako je bila O prošli pon., mene obično u ciklusu kad dobijem mengu, ili dan prije O ili dan- dva nakon, pa sve do M, počmu rasturati grudi, ali baaaaš rasturati i narastu da ne znam di ću s njima. A ovaj mj evo još ništa.
    Ali vidit ćemo. Ne zamaram se uopće, nisam cijeli vikend trenirala pa jedva čekam danas 🏋️‍♀️🏋️‍♀️

Heeej KK hvala sto pitas..imala sam mengu, doduse veoma cudnu, jer mi uopste nije bila obilna kao inace ali je bila prava to znam sigruno..danas idem na UZ dojki, malo sam se istripovala da vidim neke promjene, pa sam ti sad zadnjih dana time veoma opterecena..po googl-u ovi simptomi znace da ce uskoro familija da se pozdravi sa mnom 😂😂😂..videcemo sta ce radiolog reci..😘 a ti vjezbaj, i uzivaj...a simptome ne gledaj 😁😁😁 ja mislim kad nam bude onaj bas pravi mjesec tada necemo niti jedan simptom imati 😀😀😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.