Dobar dan drage cure, priključujem se i ja opet ovoj temi. Imam sinčića kojeg smo dobili nakon 4.mj. pokušavanja. Sada bismo htjeli bracu ili seku da nam bude još veselje. Menga treba doći kroz par dana pa prvi put krećemo u akciju. Želim svima da bude puno plusića i da što prije idemo na drugu temu!
Dobar dan drage cure, priključujem se i ja opet ovoj temi. Imam sinčića kojeg smo dobili nakon 4.mj. pokušavanja. Sada bismo htjeli bracu ili seku da nam bude još veselje. Menga treba doći kroz par dana pa prvi put krećemo u akciju. Želim svima da bude puno plusića i da što prije idemo na drugu temu!
Heeej, znas da upravo citam tvoje postove kad si ostala trudna 😂😍😍 sretno ❤️💪🏻
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Rastika jel bas nikako nije bilo seksa 😂 msm nije da me zanima to haha nego mozda ipak nisu kolegicine spacke i stres uzrok kasnjenja 😁😁 mozda je nesto ljepse puno. 😉😘
Ma nista... dva mjeseca apstinencije. 🤬😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Heeej isa! Ma gdje si samo iskopala te postove!? Drage cure, to je bilo pretprošle godine u ovo vrijeme. Ajmeee kad se sjetim... Prvo sam radila test s nekim jeftinim kineskim pa nisam vjerovala. Sutradan sam se prvo probudila u ponoć pa u 3 ujutro i više nisam mogla čekati. Bila sam toliko uzbuđena da sam probudila partnera u rekla mu da će biti tata. On je bio u polusnu i mislim da me nije doživio, totalno zbunjen. Uglavnom, sljedeća dva dana nisam mogla ni jesti ni spavati od euforije. Nadam se da ću sada biti opušteni ja. E da, ne želim pametovati, ali ja sam tada prva 2 mj. pratila lh trakicama plodne dane i svaki dan imala odnos. To mi je dodijalo pa sam prestala s time i odnose svela na 2-3 puta tjedno i upalio je.
Gdje su mi curke koje (ne)cekaju M 20.09 😁 kako se osjecate? 😂
Evo ja ne cekam 20 09..nemam simptoma osim na momente koji grč .ovaj mjesec sam taman bila kod ginekologa,kada mi je bio 12dc i vidio mi je folikul na ljevom jajniku od 21 mm,ja i M smo imali odnose svako drugi dan i daj Bože da sam ovaj mjesec trudna.inace pokusavamo godinu dana .jutros sam prvi put mjerila temp.al kako nisam nikada nisam sigurna kolika mi je inace u kojoj fazi ciklusa.jutros mi je bila 36,7.etogac 😊
Heeej isa! Ma gdje si samo iskopala te postove!? Drage cure, to je bilo pretprošle godine u ovo vrijeme. Ajmeee kad se sjetim… Prvo sam radila test s nekim jeftinim kineskim pa nisam vjerovala. Sutradan sam se prvo probudila u ponoć pa u 3 ujutro i više nisam mogla čekati. Bila sam toliko uzbuđena da sam probudila partnera u rekla mu da će biti tata. On je bio u polusnu i mislim da me nije doživio, totalno zbunjen. Uglavnom, sljedeća dva dana nisam mogla ni jesti ni spavati od euforije. Nadam se da ću sada biti opušteni ja. E da, ne želim pametovati, ali ja sam tada prva 2 mj. pratila lh trakicama plodne dane i svaki dan imala odnos. To mi je dodijalo pa sam prestala s time i odnose svela na 2-3 puta tjedno i upalio je.
Ovo je nastavak od prosle stranice, volim citat o simptomima i kako su druge cure ostale trudne, pa tako sam i tvoje procitala 😂 ja prva dva mjeseca nisam nista pratila i sad sam pocela sa lh trakicama i pokrili smo sve plodne dane i ovulaciju.. nadam se da ce uspijeti 🥰 jos odbrojavam pet dana 😁😁
1.12 +
Evo ja ne cekam 20 09..nemam simptoma osim na momente koji grč .ovaj mjesec sam taman bila kod ginekologa,kada mi je bio 12dc i vidio mi je folikul na ljevom jajniku od 21 mm,ja i M smo imali odnose svako drugi dan i daj Bože da sam ovaj mjesec trudna.inace pokusavamo godinu dana .jutros sam prvi put mjerila temp.al kako nisam nikada nisam sigurna kolika mi je inace u kojoj fazi ciklusa.jutros mi je bila 36,7.etogac 😊
Ja sam mjerila temperaturu prije dva dana, isto prvi put, bila je 36,9.. a posto nikad prije nisam isto nemam pojma sta to znaci 😂😂 simptome nemam osim sto sam gladna ko i inace.. i cice me bole ali ono normalno nis pretjerano.. nadam se da je svima uspijelo koje pokusavamo ❤️
1.12 +
Ja sam mjerila temperaturu prije dva dana, isto prvi put, bila je 36,9.. a posto nikad prije nisam isto nemam pojma sta to znaci 😂😂 simptome nemam osim sto sam gladna ko i inace.. i cice me bole ali ono normalno nis pretjerano.. nadam se da je svima uspijelo koje pokusavamo ❤️
Ja sam živcana i loše spavam,al to mi zna biti simptom pms-a..prijašnji mjeseci sam imala više simptoma trudnoće 😃,nego ovaj,možda baš sada jesam..sretno nam svima
Od promjena u tijelu staalno mi se spava , jednostavno koristim svaku priliku da ubijem oko malo i onda odhrčem po dvi ure. I stalno moram mokriti. Niti grudi ni grčevi. Mislim da sam se jednostavno preforsirala cilo lito na poslu i da mi se sada to vraća. Iskreno nemam osjećaj da će ovaj mj bit plusić ☹️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Bok svima, muž i ja već par mjeseci radimo na bebici ali još nam ne ide za rukom. Uvijek dođe bolna i užasna mjesečnica. Idući mjesec već krećemo u nove pobjede. Mene zanima nakon koliko dana ste pravile testiće za trudnoću? Ja sebe uvijek prisilim da napravim rano uopće nekada i ne čekam dan očekivane m. Koliko vam je kasnila kad ste odlučile na taj korak? I koliko vam je trebalo zapravo da ugledate plusić 😇
Tonka Ribarica
Sortiraj odgovore
Najstariji