Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinas
    16. Rujan 2019. 14:46

Acqua

Tinas

Pozdrav curke,

čitam vas već dugo ali eto danas sam odlučila natipkati komentar.
    Moja priča je kratka, dragi i ja se trudimo već godinu dana i ništa.
    Ja imam 26, on ima 30. Pregled kod ginekologice prije rada na bebi je prošao super, nemam policistične jajnike ni ništa slično. Uskoro sam planirala na detaljniji pregled jer eto godinu dana i dalje ne uspijevamo.
    No, ponata cijelog mog javljanja leži u tome da mi kasni 2 dana.
    Inače, mjesečnica mi dolazi između 27 i 28 dana i nije nikada obilna niti bolna.
    Što mislite, da napravim test ili da pričekam još malo?
    Jednostavno me taj strah od razočaranja toliko muči da ga najradije ne bi ni radila.

Napravi, ovako se samo stresiras sto sigurno nije dobro za organizam. Sad bi vec se rezultat trebao pokazati. Zelim ti puno srece i da nakon godinu dana truda bebolinac se napokon uhvati. Drzim palceve za vas, javi nam.

Hvala ti na odgovoru. Što misliš da radim s prvim jutarnjim urinom ili mogu i danas navečer?

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

Acqua
    16. Rujan 2019. 15:29

Tinas

Acqua

Tinas

Pozdrav curke,

čitam vas već dugo ali eto danas sam odlučila natipkati komentar.
    Moja priča je kratka, dragi i ja se trudimo već godinu dana i ništa.
    Ja imam 26, on ima 30. Pregled kod ginekologice prije rada na bebi je prošao super, nemam policistične jajnike ni ništa slično. Uskoro sam planirala na detaljniji pregled jer eto godinu dana i dalje ne uspijevamo.
    No, ponata cijelog mog javljanja leži u tome da mi kasni 2 dana.
    Inače, mjesečnica mi dolazi između 27 i 28 dana i nije nikada obilna niti bolna.
    Što mislite, da napravim test ili da pričekam još malo?
    Jednostavno me taj strah od razočaranja toliko muči da ga najradije ne bi ni radila.

Napravi, ovako se samo stresiras sto sigurno nije dobro za organizam. Sad bi vec se rezultat trebao pokazati. Zelim ti puno srece i da nakon godinu dana truda bebolinac se napokon uhvati. Drzim palceve za vas, javi nam.

Hvala ti na odgovoru. Što misliš da radim s prvim jutarnjim urinom ili mogu i danas navečer?

Mislim da ti je prvi jutarnji bolji! Eventualno ako navecer uspijes nekoliko sati da ne piskis i ne pijes puno :D

KK_29.03
    16. Rujan 2019. 15:31

sneguljica1

KK_29.03

Dobro jutrooo 😍😍
    Di mi je sneguljicaa, da nema šta novoo?? 😋😋
    Ja sam kako sam već pisala se opustila, počela sa treniranjem, zdravom hranom, kalendar sa plodnim danima uopće ne pratim. Danas sam škicnula u njega da vidim kad će menga, i evo piše da je prošli pon kao bila ovulacija, a sljed tjedan bi kao trebala menga. Kao kao 😋
    Pa sam si sad pomislila, ako je bila O prošli pon., mene obično u ciklusu kad dobijem mengu, ili dan prije O ili dan- dva nakon, pa sve do M, počmu rasturati grudi, ali baaaaš rasturati i narastu da ne znam di ću s njima. A ovaj mj evo još ništa.
    Ali vidit ćemo. Ne zamaram se uopće, nisam cijeli vikend trenirala pa jedva čekam danas 🏋️‍♀️🏋️‍♀️

Heeej KK hvala sto pitas..imala sam mengu, doduse veoma cudnu, jer mi uopste nije bila obilna kao inace ali je bila prava to znam sigruno..danas idem na UZ dojki, malo sam se istripovala da vidim neke promjene, pa sam ti sad zadnjih dana time veoma opterecena..po googl-u ovi simptomi znace da ce uskoro familija da se pozdravi sa mnom 😂😂😂..videcemo sta ce radiolog reci..😘 a ti vjezbaj, i uzivaj…a simptome ne gledaj 😁😁😁 ja mislim kad nam bude onaj bas pravi mjesec tada necemo niti jedan simptom imati 😀😀😍😍😍

Ma ja samo pogledam par dana prije 20- og da vidim koji dan točno dolazi i to je to. Za drugo me nije briga.
    Ne muči se sa int, vjerojatno nije ništa ozbiljno

Amy2019
    16. Rujan 2019. 16:59

Ja Evo danas na 30.dan ciklusa uradih test, al nije bilo osjetljiviji, nego 20mlu,i negativan totalno
    😅 Imali smo odnos  po kalendaru 1 Dan prije ovulacije, a tek dva Dana od odnosa jaki bolovi u jajnicima, msm da je to bila ovulacija. Cekam jos mengu, pa da idem dalje, al ovaj put uz lh trakice😎ostalim drzim fige za + 😁

jelenajelena
    16. Rujan 2019. 17:36

Jel ima koja da (ne)ceka 23.😊......curkee kakko ste mi vi danas.....pusa za vas

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

sneguljica1
    16. Rujan 2019. 18:15

Cure je li zna neka nesto malo vise o ovome 

sneguljica1
    16. Rujan 2019. 18:16

nece da mi ucita sliku 😓😓😓😭😭😭😭

Tinas
    16. Rujan 2019. 18:21

Evo kupila ja testić danas da ga napravim sutra ujutro. Dođem doma i idem piškiti i znate kako već ide... došla M. Suze su mi samo krenule niz obraze, lagala bih kad bi rekla da nisam jako razočarana, ali šta je tu je... idemo dalje. 

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

tufnica1602
    16. Rujan 2019. 18:25

jelenajelena
    Ja ne ocekujem 27.9 , sigurno ima tu cura koje ne cekaju 23. jer nas je dosta 😁 ali se vise ne opterecujem ja hoce li doci ili ne. Kako si ti? Ima li kakvih simptomcica da neces dobiti? 😊

jelenajelena
    16. Rujan 2019. 18:29

tufnica1602

jelenajelena
    Ja ne ocekujem 27.9 , sigurno ima tu cura koje ne cekaju 23. jer nas je dosta 😁 ali se vise ne opterecujem ja hoce li doci ili ne. Kako si ti? Ima li kakvih simptomcica da neces dobiti? 😊

Vjeruj ni ja vise toliko…dosla ne dosla…ma da ti pravo kazem od prosle m sam nikakva skroz…..tako da vise neznam sta je simptom sta ne🙄🙄a predala sam Bozje ruke pa sta bude….a kako si mi ti??😊

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.