Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    14. Rujan 2019. 16:17

Raštika

jelenajelena

Raštika

Zivio petak 13. ja dala otkaz! Weeeeee!!! 💪🏼😁😁

Bravooooo…svaka cast….bice novi ako Bog da😁😁🥰🥰💋

Vec sam dogovorila novi posao. 😂😂Odradim otkazni rok i odmah prelazim na novi posao bez prekida rada. 😉

Bravo zeno,ne moze bolje 🥰

Amy2019
    14. Rujan 2019. 21:41

Pozdrav drage, I ja se pridruzujem temi. Imam sincica Koji ce za Koji dan da napuni godinu dana. Teze Sam dosla do njega, nakon 13 mj pokusavanja uspjelo. Sada imam 26 God. I nadam se da ovaj put nece toliko potrajati. Prvi je ciklus da pokusavamo,danas mi je 28.dan ciklus obicno dobijem od 28-30,pa nadam se plusu :D iskreno, sa prvim nisam imala simptoma, nego osjecala samo mir I znala sam da je to to, tj nisam imala pms (osim veliki grudi :D). Prije cetiri Dana Sam uradila test, negativan. Sa malim Kad Sam zatrudnila radila ga 31.dan ciklus I debeeela crtica odmah :D oprostite na postu, al mozda neke zanima Koje ganjaju prvu bebu, ako imate pitanja, slobodno pitajte. I bas, znala sam uvijek tocno Kad su ovulacije jer sam trakice koristila, uvijek je to bio 15.dan ciklusa. Ako ima koja da radi na drugoj, neka napise, cisto da znam, da se pratimo. Sretno cure, javite cim ugledate plusic, radujem se s vama :D

Kaća
    15. Rujan 2019. 08:22

Ima li vas budnih, nešto ste mi utihnule? Tko čeka 22.9. samnom? 😁😁😊

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Marta55
    15. Rujan 2019. 08:53

Meni evo kasni 3. dan, ali test je negativan 🤷‍♀️. Nikad mi inace ne kasni.. Je li moguce da je jos toliko niska razina hormona da ju test ne detektira?

Napokon 2804
    15. Rujan 2019. 09:30

Marta55

Meni evo kasni 3. dan, ali test je negativan 🤷‍♀️. Nikad mi inace ne kasni.. Je li moguce da je jos toliko niska razina hormona da ju test ne detektira?

Moguce je, ili je bila kasna ovulacija. Mojoj kolegici  test pokazao pozitivno tek nakon 2 tjedna izostanka, tako da pričekaj jos koji dan, ako ne dode, novi test napravi ili odi izvaditi betu

Raštika
    15. Rujan 2019. 09:40

Reni

Raštika

jelenajelena

Raštika

Zivio petak 13. ja dala otkaz! Weeeeee!!! 💪🏼😁😁

Bravooooo…svaka cast….bice novi ako Bog da😁😁🥰🥰💋

Vec sam dogovorila novi posao. 😂😂Odradim otkazni rok i odmah prelazim na novi posao bez prekida rada. 😉

Bravo zeno,ne moze bolje 🥰

🤘🏻🤘🏻 Kako si ti Reni?
    Evo cure meni menga kasni a nije uopce ni bilo sexa. 😂😂😂😂 al je zato bilo stresa zadnjih 10 dana... razgovor za posao, probni rad, otkaz ovdje, kolegicine spaćke tako da mi je i jasno zasto kasni. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Marta55
    15. Rujan 2019. 09:42

Hope2804

Marta55

Moguce je, ili je bila kasna ovulacija. Mojoj kolegici test pokazao pozitivno tek nakon 2 tjedna izostanka, tako da pričekaj jos koji dan, ako ne dode, novi test napravi ili odi izvaditi betu

Da, tako ce i biti.. Samo malo strpljenja mi treba. Neki simptomi su tu, ali naravno oni mogu znaciti i jedno i drugo. Hvala 😊

Napokon 2804
    15. Rujan 2019. 10:03

Marta55

Hope2804

Marta55

Moguce je, ili je bila kasna ovulacija. Mojoj kolegici test pokazao pozitivno tek nakon 2 tjedna izostanka, tako da pričekaj jos koji dan, ako ne dode, novi test napravi ili odi izvaditi betu

Da, tako ce i biti.. Samo malo strpljenja mi treba. Neki simptomi su tu, ali naravno oni mogu znaciti i jedno i drugo. Hvala 😊

Držim fige da bude pozitivan i da uskoro ugledaš svoje sunce 
    🤞🤞🤞🤞

• Marta55
    15. Rujan 2019. 10:06

Hope2804

Marta55

Hope2804

Marta55

Držim fige da bude pozitivan i da uskoro ugledaš svoje sunce
    🤞🤞🤞🤞

Takodjer! 😘

tufnica1602
    15. Rujan 2019. 10:32

Rastika jel bas nikako nije bilo seksa 😂 msm nije da me zanima to haha nego mozda ipak nisu kolegicine spacke i stres uzrok kasnjenja 😁😁 mozda je nesto ljepse puno. 😉😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.