@Watson009 ja sam prestala krvariti, odnosno ajde ima još malo, ali grčevi su stali. Cekam u ponedjeljak da mi vele jesam li čista. Ako jesam "plodne dane" očekujem ovaj tjedan, i time se nadam da je ova saga završena.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Curkee plusic jeee!! Ne mogu vjerovat, tako da cu sutra jos jednom piskit hhha jer danas radim cijeli dan😭
Ajmeeeeeee
Ajmeeeee😍😍😍😍😍😍 toooooooo🥰🥰🥰 cestitaaaaamm😍😍😍🌞🌞
Ej cure da vam se malo javim..
Bila sam tu i citala sam vas ali nisam bas pisala..
Moram priznat da me pogodila ova biokemijska t., mislim,svijesna sam da je tako trebalo završiti..
Zapravo, počela sam citati svašta o tim biokemijskim trudnoćama..
Kad sam prvi put ostala trudna sa bojim sinom,test sam radim 9 dana nakon kašnjenja menge,to je ujedno bio i prvi test za trudnocu u mom životu ❤️🙈 i od početka je bilo sve kako treba..sad sam radila prerano test i vise nikad si to ne zelim dospustit..sad kad mi završi M i ako će kasnit slj.mjesec test ću piškit tek nakon kašnjenja i to minimalno tjedan dana...i to poznavajući sebe Radit ću ga u strahu da nebude isti ishod...
U mojoj glavi je milijon pitanja, a i stalno mi se vrti šta ako vise nikad ne ugledam plus 😩
Bas ne nekako strah, ne znam ni sama 🤷♀️🤐
Moram priznat da me pogodila ova biokemijska t., mislim,svijesna sam da je tako trebalo završiti..
Kad sam prvi put ostala trudna sa bojim sinom,test sam radim 9 dana nakon kašnjenja menge,to je ujedno bio i prvi test za trudnocu u mom životu ❤️🙈 i od početka je bilo sve kako treba..sad sam radila prerano test i vise nikad si to ne zelim dospustit..sad kad mi završi M i ako će kasnit slj.mjesec test ću piškit tek nakon kašnjenja i to minimalno tjedan dana…i to poznavajući sebe Radit ću ga u strahu da nebude isti ishod…
U mojoj glavi je milijon pitanja, a i stalno mi se vrti šta ako vise nikad ne ugledam plus 😩
@Hope, žao mi je da ti se to dogodilo. Ja evo prolazim sada isto pobačaj, i točno mislim kao i ti. Pustiti ću da kasni barem tjedan dana i onda test.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Zao mi je cure ,doista !!! Hope i Valeera idemo zajedno u novi ciklus ...pa jednoj mora biti uspjesan🙌♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Razumijem vas stvarno, tesko je to sebi objasniti jer se stalno javi neka nova negativna misao. Ja sebi pokusavam taj negativni "sto ako" pretvoriti u pozitivni. Npr. nakon nekog loseg raspolozenja kazem sebi sto ako bas ovaj mjesec ostanem trudna i ugledam plus. I onda se nekako s vremenom nesvjesno opustim u glavi 😊
Baby P 03/21 💙
Čao drage. 😊
Postavila sam isti ovakav post u dvije teme, ali u njima nema aktivnih cura/žena da mi odgovore..
Pila sam pilule oko godinu dana, prestala sam ih piti prije tri mjeseca (mozda i vise, nisam sigurna).. Zadnja menstruacija mi je bila 18.4-23.4.2020., prije tjedan dana sam radila test i negativan je. No moje menstruacije još uvijek nema, a imala sam bolove i osjecaj kao da cu ju dobiti.. Pa to odstupanje nje u 5om mjesecu prepisujem prestanku uzimanja pilula..
dalje, 25.5. smo ja i muž imali odnose i on je svrsio u mene, koliko dana poslije odnosa se moze napraviti test? Dali moze biti da mi menstruacija sada ne dolazi jer je mozda doslo do oplodnje s obrzirom da smo imali ne zasticene odnose 25.5.?
Također u 5om mjesecu nisam imala menstruaciju kao što sam napisala gore, ali sam imala ovulaciju, dali je to moguce? Par dana oko 25.5 sam imala prozirni iscjedak, i to ga je bas dosta bilo, najvise ga je bilo 25.5 ( taj dan kada smo imali odnose), iscjedak je bio bez mirisa, bez svrbeza..pa mislim da je to bila ovulacija..
Također, vec tri dana imam blage grceve u predjelu maternice i stomaka, nisu grcevi tipa kao da cu dobit mengu, nego nekako skroz drugaciji, slabiji ali su tu..
Bole me leđa u donjem dijelu, rubovi bradavica (areole) su mi dosta potamnile dok je onaj dio blizu same bradavice potpuno svijetao, i pojačan mi je osjet mirisa (doslovno sve mi il smrdi il toliko mirise da mi bude muka)..
Nadam se da mi mozete dati odgovore na moja pitanja i posavjetovati me 😊
Imamo sina od 16mj,ali sa njime sam imala menstruaciju prva dva mjeseca i bila trudna, tek kada mi je treca kasnila sam saznala da sam trudna..
Ispricavam se na ovako dugom postu..
Update: Radila sam test jucer ujutro i popodne i na obadva je bilo -, no navecer sam pogledala obadva dva i na jutarnjem je bila crtica jako svijetla, a na popodnevnom nije bilo nista..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Čao drage. 😊
Postavila sam isti ovakav post u dvije teme, ali u njima nema aktivnih cura/žena da mi odgovore..
Pila sam pilule oko godinu dana, prestala sam ih piti prije tri mjeseca (mozda i vise, nisam sigurna).. Zadnja menstruacija mi je bila 18.4-23.4.2020., prije tjedan dana sam radila test i negativan je. No moje menstruacije još uvijek nema, a imala sam bolove i osjecaj kao da cu ju dobiti.. Pa to odstupanje nje u 5om mjesecu prepisujem prestanku uzimanja pilula..
dalje, 25.5. smo ja i muž imali odnose i on je svrsio u mene, koliko dana poslije odnosa se moze napraviti test? Dali moze biti da mi menstruacija sada ne dolazi jer je mozda doslo do oplodnje s obrzirom da smo imali ne zasticene odnose 25.5.?
Također u 5om mjesecu nisam imala menstruaciju kao što sam napisala gore, ali sam imala ovulaciju, dali je to moguce? Par dana oko 25.5 sam imala prozirni iscjedak, i to ga je bas dosta bilo, najvise ga je bilo 25.5 ( taj dan kada smo imali odnose), iscjedak je bio bez mirisa, bez svrbeza..pa mislim da je to bila ovulacija..
Također, vec tri dana imam blage grceve u predjelu maternice i stomaka, nisu grcevi tipa kao da cu dobit mengu, nego nekako skroz drugaciji, slabiji ali su tu..
Bole me leđa u donjem dijelu, rubovi bradavica (areole) su mi dosta potamnile dok je onaj dio blizu same bradavice potpuno svijetao, i pojačan mi je osjet mirisa (doslovno sve mi il smrdi il toliko mirise da mi bude muka)..
Nadam se da mi mozete dati odgovore na moja pitanja i posavjetovati me 😊
Imamo sina od 16mj,ali sa njime sam imala menstruaciju prva dva mjeseca i bila trudna, tek kada mi je treca kasnila sam saznala da sam trudna..
Ispricavam se na ovako dugom postu..
Update: Radila sam test jucer ujutro i popodne i na obadva je bilo -, no navecer sam pogledala obadva dva i na jutarnjem je bila crtica jako svijetla, a na popodnevnom nije bilo nista..
Već sam ti odg na nekoj temi, napravi test najranije 10.6. Ako si imala ovulaciju oko 25.5, tad će ti se pokazat plus ili pak minus. A testove ne treba gledat nakon 10 min. Tad se znaju pojavit lažne crte.
👩33g
👨42g
👦4g
Snopyiicaa ako nisi dobila M vec skoro 2 mj tvoj slucaj je za doktora,ja se ne bih igrala na tvome mjestu. Sluz nije najsigurniji simptom ovulacije,tako da ne mora biti da je bila O. Kazes da si radila test i da je neg onda nema druge nego telefon u ruke!
Sretno u rjesavanju ove situacije i vidjela cim prije plusic 🙌♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Kad sam prvi put ostala trudna sa bojim sinom,test sam radim 9 dana nakon kašnjenja menge,to je ujedno bio i prvi test za trudnocu u mom životu ❤️🙈 i od početka je bilo sve kako treba..sad sam radila prerano test i vise nikad si to ne zelim dospustit..sad kad mi završi M i ako će kasnit slj.mjesec test ću piškit tek nakon kašnjenja i to minimalno tjedan dana…i to poznavajući sebe Radit ću ga u strahu da nebude isti ishod…
@Hope, žao mi je da ti se to dogodilo. Ja evo prolazim sada isto pobačaj, i točno mislim kao i ti. Pustiti ću da kasni barem tjedan dana i onda test.
cure zelim vam brdo snage <3 nadam se da cemo ugledati plusice uskoro :)
Sortiraj odgovore
Najstariji