Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Valeera
    07. Lipanj 2020. 06:58

@Watson009 ja sam prestala krvariti, odnosno ajde ima još malo, ali grčevi su stali. Cekam u ponedjeljak da mi vele jesam li čista. Ako jesam "plodne dane" očekujem ovaj tjedan, i time se nadam da je ova saga završena. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Mimi_Mimi
    07. Lipanj 2020. 09:23

una22

Curkee plusic jeee!! Ne mogu vjerovat, tako da cu sutra jos jednom piskit hhha jer danas radim cijeli dan😭
    Ajmeeeeeee

Ajmeeeee😍😍😍😍😍😍 toooooooo🥰🥰🥰 cestitaaaaamm😍😍😍🌞🌞

Hope
    07. Lipanj 2020. 13:05

Ej cure da vam se malo javim..
    Bila sam tu i citala sam vas ali nisam bas pisala..
    Moram priznat da me pogodila ova biokemijska t., mislim,svijesna sam da je tako trebalo završiti..
    Zapravo, počela sam citati svašta o tim biokemijskim trudnoćama.. 
    Kad sam prvi put ostala trudna sa bojim sinom,test sam radim 9 dana nakon kašnjenja menge,to je ujedno bio i prvi test za trudnocu u mom životu ❤️🙈 i od početka je bilo sve kako treba..sad sam radila prerano test i vise nikad si to ne zelim dospustit..sad kad mi završi M i ako će kasnit slj.mjesec test ću piškit tek nakon kašnjenja i to minimalno tjedan dana...i to poznavajući sebe Radit ću ga u strahu da nebude isti ishod...
    U mojoj glavi je milijon pitanja, a i stalno mi se vrti šta ako vise nikad ne ugledam plus 😩 
    Bas ne nekako strah, ne znam ni sama 🤷‍♀️🤐

• Valeera
    07. Lipanj 2020. 19:50

Hope

Moram priznat da me pogodila ova biokemijska t., mislim,svijesna sam da je tako trebalo završiti..
    Kad sam prvi put ostala trudna sa bojim sinom,test sam radim 9 dana nakon kašnjenja menge,to je ujedno bio i prvi test za trudnocu u mom životu ❤️🙈 i od početka je bilo sve kako treba..sad sam radila prerano test i vise nikad si to ne zelim dospustit..sad kad mi završi M i ako će kasnit slj.mjesec test ću piškit tek nakon kašnjenja i to minimalno tjedan dana…i to poznavajući sebe Radit ću ga u strahu da nebude isti ishod…
    U mojoj glavi je milijon pitanja, a i stalno mi se vrti šta ako vise nikad ne ugledam plus 😩

@Hope, žao mi je da ti se to dogodilo. Ja evo prolazim sada isto pobačaj, i točno mislim kao i ti. Pustiti ću da kasni barem tjedan dana i onda test. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

watson009
    07. Lipanj 2020. 20:16

Zao mi je cure ,doista !!! Hope i Valeera idemo zajedno u novi ciklus ...pa jednoj mora biti uspjesan🙌♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

pupetta
    07. Lipanj 2020. 20:42

Razumijem vas stvarno, tesko je to sebi objasniti jer se stalno javi neka nova negativna misao. Ja sebi pokusavam taj negativni "sto ako" pretvoriti u pozitivni. Npr. nakon nekog loseg raspolozenja kazem sebi sto ako bas ovaj mjesec ostanem trudna i ugledam plus. I onda se nekako s vremenom nesvjesno opustim u glavi 😊

Baby P 03/21 💙

valentina98
    07. Lipanj 2020. 22:34

Čao drage. 😊
    Postavila sam isti ovakav post u dvije teme, ali u njima nema aktivnih cura/žena da mi odgovore.. 

Pila sam pilule oko godinu dana, prestala sam ih piti prije tri mjeseca (mozda i vise, nisam sigurna).. Zadnja menstruacija mi je bila 18.4-23.4.2020., prije tjedan dana sam radila test i negativan je. No moje menstruacije još uvijek nema, a imala sam bolove i osjecaj kao da cu ju dobiti.. Pa to odstupanje nje u 5om mjesecu prepisujem prestanku uzimanja pilula.. 

dalje, 25.5. smo ja i muž imali odnose i on je svrsio u mene, koliko dana poslije odnosa se moze napraviti test? Dali moze biti da mi menstruacija sada ne dolazi jer je mozda doslo do oplodnje s obrzirom da smo imali ne zasticene odnose 25.5.?
    Također u 5om mjesecu nisam imala menstruaciju kao što sam napisala gore, ali sam imala ovulaciju, dali je to moguce? Par dana oko 25.5 sam imala prozirni iscjedak, i to ga je bas dosta bilo, najvise ga je bilo 25.5 ( taj dan kada smo imali odnose), iscjedak je bio  bez mirisa, bez svrbeza..pa mislim da je to bila ovulacija..
    Također, vec tri dana imam blage grceve u predjelu maternice i stomaka, nisu grcevi tipa kao da cu dobit mengu, nego nekako skroz drugaciji, slabiji ali su tu..
    Bole me leđa u donjem dijelu, rubovi bradavica (areole) su mi dosta potamnile dok je onaj dio blizu same bradavice potpuno svijetao, i pojačan mi je osjet mirisa (doslovno sve mi il smrdi il toliko mirise da mi bude muka).. 

Nadam se da mi mozete dati odgovore na moja pitanja i posavjetovati me 😊

Imamo sina od 16mj,ali sa njime sam imala menstruaciju prva dva mjeseca i bila trudna, tek kada mi je treca kasnila sam saznala da sam trudna..

Ispricavam se na ovako dugom postu.. 

Update: Radila sam test jucer ujutro i popodne i na obadva je bilo -, no navecer sam pogledala obadva dva i na jutarnjem je bila crtica jako svijetla, a na popodnevnom nije bilo nista.. 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

simba
    08. Lipanj 2020. 08:01

Snoopyiicaa

Čao drage. 😊
    Postavila sam isti ovakav post u dvije teme, ali u njima nema aktivnih cura/žena da mi odgovore..

Pila sam pilule oko godinu dana, prestala sam ih piti prije tri mjeseca (mozda i vise, nisam sigurna).. Zadnja menstruacija mi je bila 18.4-23.4.2020., prije tjedan dana sam radila test i negativan je. No moje menstruacije još uvijek nema, a imala sam bolove i osjecaj kao da cu ju dobiti.. Pa to odstupanje nje u 5om mjesecu prepisujem prestanku uzimanja pilula..

dalje, 25.5. smo ja i muž imali odnose i on je svrsio u mene, koliko dana poslije odnosa se moze napraviti test? Dali moze biti da mi menstruacija sada ne dolazi jer je mozda doslo do oplodnje s obrzirom da smo imali ne zasticene odnose 25.5.?
    Također u 5om mjesecu nisam imala menstruaciju kao što sam napisala gore, ali sam imala ovulaciju, dali je to moguce? Par dana oko 25.5 sam imala prozirni iscjedak, i to ga je bas dosta bilo, najvise ga je bilo 25.5 ( taj dan kada smo imali odnose), iscjedak je bio bez mirisa, bez svrbeza..pa mislim da je to bila ovulacija..
    Također, vec tri dana imam blage grceve u predjelu maternice i stomaka, nisu grcevi tipa kao da cu dobit mengu, nego nekako skroz drugaciji, slabiji ali su tu..
    Bole me leđa u donjem dijelu, rubovi bradavica (areole) su mi dosta potamnile dok je onaj dio blizu same bradavice potpuno svijetao, i pojačan mi je osjet mirisa (doslovno sve mi il smrdi il toliko mirise da mi bude muka)..

Nadam se da mi mozete dati odgovore na moja pitanja i posavjetovati me 😊

Imamo sina od 16mj,ali sa njime sam imala menstruaciju prva dva mjeseca i bila trudna, tek kada mi je treca kasnila sam saznala da sam trudna..

Ispricavam se na ovako dugom postu..

Update: Radila sam test jucer ujutro i popodne i na obadva je bilo -, no navecer sam pogledala obadva dva i na jutarnjem je bila crtica jako svijetla, a na popodnevnom nije bilo nista..

Već sam ti odg na nekoj temi, napravi test najranije 10.6. Ako si imala ovulaciju oko 25.5, tad će ti se pokazat plus ili pak minus. A testove ne treba gledat nakon 10 min. Tad se znaju pojavit lažne crte.

👩33g
    👨42g
    👦4g

watson009
    08. Lipanj 2020. 10:55

Snopyiicaa ako nisi dobila M vec skoro 2 mj tvoj slucaj je za doktora,ja se ne bih igrala na tvome mjestu. Sluz nije najsigurniji simptom ovulacije,tako da ne mora biti da je bila O. Kazes da si radila test i da je neg onda nema druge nego telefon u ruke! 
    Sretno u rjesavanju ove situacije i vidjela cim prije plusic 🙌♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

08. Lipanj 2020. 10:57

Valeera

Hope

Kad sam prvi put ostala trudna sa bojim sinom,test sam radim 9 dana nakon kašnjenja menge,to je ujedno bio i prvi test za trudnocu u mom životu ❤️🙈 i od početka je bilo sve kako treba..sad sam radila prerano test i vise nikad si to ne zelim dospustit..sad kad mi završi M i ako će kasnit slj.mjesec test ću piškit tek nakon kašnjenja i to minimalno tjedan dana…i to poznavajući sebe Radit ću ga u strahu da nebude isti ishod…

@Hope, žao mi je da ti se to dogodilo. Ja evo prolazim sada isto pobačaj, i točno mislim kao i ti. Pustiti ću da kasni barem tjedan dana i onda test.

cure zelim vam brdo snage <3 nadam se da cemo ugledati plusice uskoro :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.