Ajme Uzbuđena sam kao da sam ja pravila test ili ću pravit javite se sutraaaaa
Držim fige da vam plusici zasjaje 😍😍
Curkee plusic jeee!! Ne mogu vjerovat, tako da cu sutra jos jednom piskit hhha jer danas radim cijeli dan😭
Ajmeeeeeee
Unaaa cestitam od ♥!!!!! Prekrasna vijest !!! Sretna sam zbog tebe...krenuli su plusici i u nasoj grupi!🙏
Meni je vjestica stigla ranom zorom,vrlo obilna i bolnija nego inace inace,isplakala sam se i sad idemo dalje u nove pobjede 😭
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Zene drage, nije me bilo neko vrijeme... Vidim da ima novih plusica pa cestitam svima od srca! 🥰 Ostali nemojte gubiti nadu, najbolje tek dolazi 🙏🏻
Mi smo pokrili ovaj mjesec plodne dane, M ne treba doci iduceg vikenda pa cemo vidjeti. U meduvremenu smo saznali da muz ima varikokelu, sad cekamo pregled urologa.
Pitanje za sve vas koje radite na bebici - ponasate li se kao da ste vec trudne u smislu prehrane, ne konzumiranja odredenih namirnica i recimo koristenja brufena i slicno?
Baby P 03/21 💙
Pitanje za mame, da li je koja dojila a ostala trudna? Moje dijete ima dvije godine. I doji jos za uspavljivanje i po noći, više kao utjeha. Svakako želim prekinuti, jer je mi je dosta nocnih akcija. No, odlucili smo se za još jednu bebicu. I akcija je u tijeku 🙉 Menstruacije su redovite.
👩33g
👨42g
👦4g
Unaaa cestitam od ♥!!!!! Prekrasna vijest !!! Sretna sam zbog tebe…krenuli su plusici i u nasoj grupi!🙏
Meni je vjestica stigla ranom zorom,vrlo obilna i bolnija nego inace inace,isplakala sam se i sad idemo dalje u nove pobjede 😭
Hvalaa!
Ajooooj...Samo jako dalje,izdrzi i u nove pobjede pozitivno!♥️
Unaaa cestitam od ♥!!!!! Prekrasna vijest !!! Sretna sam zbog tebe…krenuli su plusici i u nasoj grupi!🙏
Watson009 glavu gore . Znam koji je osjecaj vidjeti vjesticu. Samo sebe pitas kako kao da je to nesto neobicno sto dode
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Pitanje za mame, da li je koja dojila a ostala trudna? Moje dijete ima dvije godine. I doji jos za uspavljivanje i po noći, više kao utjeha. Svakako želim prekinuti, jer je mi je dosta nocnih akcija. No, odlucili smo se za još jednu bebicu. I akcija je u tijeku 🙉 Menstruacije su redovite.
Meni je dr u medicu rekao da u zadnje vrijeme su mu dosle dosta zena koje su rodile i doje i ostale trudne a da nisu znale
Curkee plusic jeee!! Ne mogu vjerovat, tako da cu sutra jos jednom piskit hhha jer danas radim cijeli dan😭
Ajmeeeeeee
Una22 cetitam😁🥰
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Dobro je,muz mi je kupio bocu aperola pa cemo vcrs zalijeciti rane i krenuti u novi ciklus ♥🙌
Sretno svima u trazenju sjena/plusica 💖
Una koliko vi dugo pokusavate ? Nisam uspjela naci tvoj opis
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji