Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Lipanj 2020. 23:02

Ajme Uzbuđena sam kao da sam ja pravila test ili ću pravit javite se sutraaaaa 
    Držim fige da vam plusici zasjaje 😍😍

• una22
    06. Lipanj 2020. 05:59

Curkee plusic jeee!! Ne mogu vjerovat, tako da cu sutra jos jednom piskit hhha jer danas radim cijeli dan😭
    Ajmeeeeeee

watson009
    06. Lipanj 2020. 08:03

Unaaa cestitam od ♥!!!!! Prekrasna vijest !!! Sretna sam zbog tebe...krenuli su plusici i u nasoj grupi!🙏

Meni je vjestica stigla ranom zorom,vrlo obilna i bolnija nego inace inace,isplakala sam se i sad idemo dalje u nove pobjede 😭 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

pupetta
    06. Lipanj 2020. 08:44

Zene drage, nije me bilo neko vrijeme... Vidim da ima novih plusica pa cestitam svima od srca! 🥰 Ostali nemojte gubiti nadu, najbolje tek dolazi 🙏🏻
    Mi smo pokrili ovaj mjesec plodne dane, M ne treba doci iduceg vikenda pa cemo vidjeti. U meduvremenu smo saznali da muz ima varikokelu, sad cekamo pregled urologa.

Pitanje za sve vas koje radite na bebici - ponasate li se kao da ste vec trudne u smislu prehrane, ne konzumiranja odredenih namirnica i recimo koristenja brufena i slicno? 

Baby P 03/21 💙

simba
    06. Lipanj 2020. 09:04

Pitanje za mame, da li je koja dojila a ostala trudna? Moje dijete ima dvije godine. I doji jos za uspavljivanje i po noći, više kao utjeha. Svakako želim prekinuti, jer je mi je dosta nocnih akcija. No, odlucili smo se za još jednu bebicu. I akcija je u tijeku 🙉 Menstruacije su redovite. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

• una22
    06. Lipanj 2020. 10:08

watson009

Unaaa cestitam od ♥!!!!! Prekrasna vijest !!! Sretna sam zbog tebe…krenuli su plusici i u nasoj grupi!🙏

Meni je vjestica stigla ranom zorom,vrlo obilna i bolnija nego inace inace,isplakala sam se i sad idemo dalje u nove pobjede 😭

Hvalaa!
    Ajooooj...Samo jako dalje,izdrzi i u nove pobjede pozitivno!♥️

nina23
    06. Lipanj 2020. 10:09

watson009

Unaaa cestitam od ♥!!!!! Prekrasna vijest !!! Sretna sam zbog tebe…krenuli su plusici i u nasoj grupi!🙏

Watson009 glavu gore . Znam koji je osjecaj vidjeti vjesticu. Samo sebe pitas kako kao da je to nesto neobicno sto dode

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• una22
    06. Lipanj 2020. 10:09

simba

Pitanje za mame, da li je koja dojila a ostala trudna? Moje dijete ima dvije godine. I doji jos za uspavljivanje i po noći, više kao utjeha. Svakako želim prekinuti, jer je mi je dosta nocnih akcija. No, odlucili smo se za još jednu bebicu. I akcija je u tijeku 🙉 Menstruacije su redovite.

Meni je dr u medicu rekao da u zadnje vrijeme su mu dosle dosta zena koje su rodile i doje i ostale trudne a da nisu znale

nina23
    06. Lipanj 2020. 10:11

una22

Curkee plusic jeee!! Ne mogu vjerovat, tako da cu sutra jos jednom piskit hhha jer danas radim cijeli dan😭
    Ajmeeeeeee

Una22 cetitam😁🥰

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

watson009
    06. Lipanj 2020. 11:28

Dobro je,muz mi je kupio bocu aperola pa cemo vcrs zalijeciti rane i krenuti u novi ciklus ♥🙌
    Sretno svima u trazenju sjena/plusica 💖
    Una koliko vi dugo pokusavate ? Nisam uspjela naci tvoj opis

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.