Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    13. Svibanj 2020. 21:17

Drage zenice, mi pokusavamo skoro 2 godine. Pijem terapiju za stitnjacu (vec je mjesecima ok). Ovaj mj popila Klomifen, 8. dc otisla na uzv, gin rekao da vec imam 2 velike folikule na oba jajnika, dobila 9. dc stopericu, 10. dc bila ovulacija. Propisao mi gin magnezij, vitamine, progesteron i evo vec od 14. dc umor, stalno idem piskiti, osjetim slabe grceve. Jel bi to mogla biti trudnoca ili je rano za bilo kakve simptome?? 

• Valeera
    13. Svibanj 2020. 21:36

Mrvicu rano, ali granično, moglo bi biti 👏🤞

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

miska
    13. Svibanj 2020. 22:30

Valeera

Mrvicu rano, ali granično, moglo bi biti 👏🤞

Kontam od tih silnih hormona ili sve poludilo u tijelu ili je pocetak trudnoce. 🙏  Ugl, cekam dva tjedna za napraviti test i nadam se +. 😊

Tinchy_07
    14. Svibanj 2020. 07:12

Raštika

Pozdrav svim curama🙋🏽‍♀️ ja sam stara forumasica, vucaram se vec dvije godibe bezuspjesno po forumu. Ko me se sjeca super ko ne a jebi ga 😂😂😂😂
    Citam vas tu i tamo, ne pisem jer mi je bas nekako dopizdilo. Ispricavam se ako cu nekoga uvrijediti sa svojim upadanjem ko padobranac al moram se osvrnuti na kds, to je jace od mene😂😂😂😂 ako se ne mozes nositi sa prosloscu partnera onda trazis partnera bez proslosti. Ako ne zelis muskarca s djetoteom druge zene onda trazis muskarca bez djeteta. Oprosti, ali iscitavam jako puno nepotrebne drame. Ovo nije natjecanje ali tebi ocito je. Jer jed om je njemu uspjelo s jednom zenom, sad mora i a drugom. A sto se tice komentara njegovog djeteta… Nije mi jasno u kakvoj ai to vezi da vi ne mozete popricat a djetetom? Ili barem njegov tata. Ja dajem zakljuciti iz svega da tom djetetu nisu bas objasnjene stvari neke u zivotu. Nemoj se ljutit al jako sam osjetljiva na nepotrebna kukanja pa sam se morala javiti. A ti ces s tim razmisljanjem sjebat samo sebe a onda vjerojatno i tu vezu.
    Pozdrav zene moje, ima li koga od stare ekipe ovdje? Nadam se da su se preselile na ljepsi dio foruma. 😉🤞❤️❤️❤️❤️

Rastika sjecam te se jos kad  bila na ovoj temi, nisam se preselila na ljepsi dio foruma, ja sam na temi mi koje se dugo trudimo. Svrati ponekad da cujemo sta ima s tobom. Zaboravila sam tocno sta je sve bilo, zadnje se sjecam da si bila razapeta na sve strane. Mama ti je bolje? Nadam se da ste svi dobro 🙏 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tinchy_07
    14. Svibanj 2020. 07:30

Drage cure ja dosla vidjet ako sta ima novog, zao mi je da nema plusica, nadam se da bude uskoro 🙏 
    Ja sad vise tipkam na mi koje se dugo trudimo, ali citam vas i u iscekivanju sam s vama.
    Valera i 5% je sansa. Nemam iskustva po tom pitanju, pa neznam sta bi rekla, ali moram priznat da citajuci unazad vidim koliko si stalozena i divim se na tome jer treba bit tako,da ne pregoris.
    Nadam se pozitivnom ishodu, ali ako i ne bude ovaj ciklus, bit ce. Od srca ti to zelim i vjerujem da hoce. 
    Zao mi je zbog negativne atmosfere par postova unazad, tu smo sve osjetljive, ali KDS mislim da te nitko nije napao. Svi smo drugaciji. Da moj dragi ima dijete ja bi bila presretna i bar malu prazninu u srcu bi mi ispunilo i uzivala bi u tome, igrala se s njim i bilo bi kao moje, ne vjerujem da bi mi tesko padalo, bas suprotno, sav taj put pokusavanja bi mi bio laksi. 
    Ali kazem nismo svi isti, i ne trebamo bit. Neznam tvoju situaciju i ne sudim, samo gledam iz svoje perspektive. Ne umanjujem tugu jer bole i prvi neuspjesi, mozda cak i vise prvi mjeseci pokusavanja, nego recimo sad 4 godine, jer s vremenom oguglas. Ok, nekad bude tesko i tones, ali u pocetku mislis desi se puno njih slucajno i meni ce iz prve, druge i onda definitivno da boli kad postanes svjestan da to nije lak put.
    Glavu gore cure, nakon padanja, obrisite koljena i trcite za svojom bebom

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

watson009
    14. Svibanj 2020. 09:57

miska

Drage zenice, mi pokusavamo skoro 2 godine. Pijem terapiju za stitnjacu (vec je mjesecima ok). Ovaj mj popila Klomifen, 8. dc otisla na uzv, gin rekao da vec imam 2 velike folikule na oba jajnika, dobila 9. dc stopericu, 10. dc bila ovulacija. Propisao mi gin magnezij, vitamine, progesteron i evo vec od 14. dc umor, stalno idem piskiti, osjetim slabe grceve. Jel bi to mogla biti trudnoca ili je rano za bilo kakve simptome??

miska pozdrav! Nadam se da ces nakon toliko dugo vremena napokon ovaj mjesec ugledati plusic!!! Moje mišljenje je da je prerano za simptome,za 2 tjedna ces sigurno znati...cekati cemo s tobom.
    Sretno 👆🙏♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• more2309
    14. Svibanj 2020. 13:54

miska

Dobro dosla 🙂, drzim fige da to budu simptomi trudnoce 🙏🙏🙏. Da li je prerano za simptome, ne znam, jedino sto sam shvatila kroz pokusavanje i kroz price cura koje su ostale trudne, da pravila nema i da je sve moguce 😊🙂....

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

14. Svibanj 2020. 13:56

Pozdrav svima, 

Nova sam na forumu. Citala sam vasa iskustva i misljenja i dosla sam na ideju da se uclanim i postavim jedno pitanje. Naime, zadnja menstruacija je bila 23.04., ciklusi su na 28-30 dana, najcesce 28. dana. Pratila sam plodne dane, koji su poceli 03.05., ovulaciju sam imala 07.05. i osjetila sam je. 12.05. sam osjetila neke blage grceve, na kalendaru je pisalo moguca implatacija. Nisam imala krvarenje. Interesuje me da li mogu uraditi test na trudnocu prije ocekivane menstruacije? Jako sam nestrpljiva, nadam se da cu vidjeti plusic. 😊

• Valeera
    14. Svibanj 2020. 15:17

Poučena svojim iskustvom, testirala bih se minimalno 3-4 dana nakon što mi kasni, a možda čak i 10. 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

14. Svibanj 2020. 15:22

Hvala na odgovoru Valeera. 😊
    Pokusacu da se strpim koliko je moguce. 
    Interesuje me da li ti grcevi koje sam osjetila 12.05. mogu biti implatacijski? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.