Valeera hvala ti,znas da si mi pomogla,ako si to sve koristila onda nema razloga da maca prah i folna od 400 ne bi isli zajedno 😊 U 15h smo s tobom u mislima!!!! Da nam posaljes malo pozitive 💜👆
Ej, ja pijem bas isto sto i ti. Solgar od 400 i macu. A sta se ne smije ona nakon ovulacije? Znam da se ne smije macina trava, marulja, al ovo nije to. Mislim pise da trudnice ne smiju koristiti, ali opet... Joj, onda do kraja ciklusa vise necu piti. Uglavnom, ja sam ovaj tjedan popila i 2 case vina i zapalila uz to cigareta jer eto... bila je prigoda, al fakat se necu sekirati. Jos mi je gore kad pazim na svaku sitnicu, ono nokte ne lakiram, jedem zdravo, umjereno vjezbam, sve po pravilia i onda dodje menga. Maaa...
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ko kaže da ne želim muškarca sa dijetetom? Vjerojatno nisi u vezi da muškarcem koji ima dijete od prije pa ne znaš kako i šta tko od nas proživljava…prvenstveno dijete koje nije ni za što krivo, koje je još relativno malo za obajsniti neke stvari, koje je razvučeno na sve strane, drugo taj muškarac koji mora nastaviti živjeti nakon što je opečen misliti na to dijete i pokušati krenuti dalje, a ne znaš ni kako je meni u cijeloj toj situaciji. To što sa se požalila ne moram biti napadnuta niti od tebe niti od jedne tu cure. Svaka od nas ima svoju životnu priču.
Koliko vidim dijete je dovoljno zrelo da shvati da si ti tatina cura i samim time se tom djetetu moze objasniti sve. Nisu klinci glupi, kontaju oni vise nego sto mi mislimo.
Non stop vrtis istu tuznu pricu koju zavrsavas rijecima: svaka od nas ima svoju pricu. Ima, da. Ali mislim da ti imas stav da je to tvoja prica najteza.
Ljudi prozivljavaju i gore stvari od neprihvacanja partnerovog djeteta pa ne rade dramu. I prezive.
Ponavljam, vi bi svi prvo trebali sjesti i djetetu objasniti. Ak nisi spremna na ruzne komentare klinaca kak mislis prezivit pubertet tog iatog djeteta ili jednog dana vaseg vlastitog? Moj savjet je vadi glavu iz pijeska, mani se kukanja i drame i poduzmi nesto ako mislis ostat u toj vezi. To dijete ima oca pa nek sjedne i lijepo o objasni ko je ko u toj novoj zajednici. Mislis da je saml tebi tesko? Pitas li se kako je tom djetetu koje je ocito izgubljeno u svemu. Zamisli lsebe u njegovoj situaciji.
Dobro si joj rekla Raštika, ja kad vidim njezin komentar (KDS) slabo mi dođe.Ne znam tko je u cijeloj priči dijete.
I to je zivot 😉😂😂😂 a vidi ti tvog odbrojavanja u potpisu. Aaaaaa ludilo! Ja i zaboravila na to. 😂😂😂
Haha, zaboravim i ja tocno koji je dan iako je tek početak. Prvih pet dana me držalo da pratim.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Oprostite što sam vas uznemirila. Nadam se da niti jedna neće imati loš dan da se izjada jer očito eto ako se izjadaš nastane ovo.
Kds, nitko ti ne zeli lose. Dapace, pokusavamo ti otvorit oci. Pomoci. Nije pomoc ak ti zakukas a mi svi krenemo jooooj jadna ti. To je odmoc. Ne pomoc. Ja kad mi je tesko i jadam se nekome onda se jadam jer zelim olaksat dusu samim time sto izgovaram na glas ono sto me muci i ocekujem realan savjet od druge strane. Da sam ti isla niz dlaku i govorila ti ajme kak ti je tesko onda bi ti bila okej. Al bi te ukopala jos vise jer bi dobila samo potrvdu crnih misli. Jedno je izjadat se da bi ti bilo lakse a drugo je vrtit non stop istu tuznu plocu i odbijati cuti suprotno misljenje.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
KDS, svakako razumijemo da ti je teško, ali ni malo tough love nije na odmet. Dakle, opušteno, smireno i polako i doći će, jer (jučer sam ti napisala), ako ti je sada tako kako će biti kad dođu možda gore stvari u životu. Polagano i ispočetka. @Raštika, ja ne znam ni kakvo je to dijete ni ta majka, niti kakve njih 3-4 imaju odnos i dogovore vezano za odgoj tog djeteta pa ja ne bih savjetovala da KDS ide bilo što raditi po tom pitanju, a ni drukati svog muža/dečka jer može napraviti gore.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Valeera hvala ti,znas da si mi pomogla,ako si to sve koristila onda nema razloga da maca prah i folna od 400 ne bi isli zajedno 😊 U 15h smo s tobom u mislima!!!! Da nam posaljes malo pozitive 💜👆
Ja bi na tvom mjestu i dalje pitala. Na svim sajtovima piše - jagode, može nema problema za trudnice, moj doktor veli - ni pod razno, samo voće koje se guli, zbog pesticida.
Ma Valeera istina,da,opreza nikada dosta.!
Cure moze mala pomoc...
Sada sam imala jako cudnu situaciju,posto mi je M uranila 3 dana ranije od ocekivanoga i danas mi je dakle 3.dan ciklusa imala sam na wc papiru nakon mokrenja ugruske krvi koje jos nisam vidjela pa sam se malo uplasila. Dakle komadici su tvrdi,cvrsti i velicine graska,bilo ih je 5-6kom...
M je svjeza,roze,smede,crvene boje...ovakve ugruske jos nisam vidjela.😵
Dal vam se to ikada dogodilo za vrijeme M ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cure moze mala pomoc…
Sada sam imala jako cudnu situaciju,posto mi je M uranila 3 dana ranije od ocekivanoga i danas mi je dakle 3.dan ciklusa imala sam na wc papiru nakon mokrenja ugruske krvi koje jos nisam vidjela pa sam se malo uplasila. Dakle komadici su tvrdi,cvrsti i velicine graska,bilo ih je 5-6kom…
M je svjeza,roze,smede,crvene boje…ovakve ugruske jos nisam vidjela.😵
Meni se to događalo nakon neke blage upale mjehura, a možda je biokemijska, a može biti i stres što mi se najčešće događalo.
Cure moze mala pomoc…
Sada sam imala jako cudnu situaciju,posto mi je M uranila 3 dana ranije od ocekivanoga i danas mi je dakle 3.dan ciklusa imala sam na wc papiru nakon mokrenja ugruske krvi koje jos nisam vidjela pa sam se malo uplasila. Dakle komadici su tvrdi,cvrsti i velicine graska,bilo ih je 5-6kom…
Meni se to događalo nakon neke blage upale mjehura, a možda je biokemijska, a može biti i stres što mi se najčešće događalo.
Cure moze mala pomoc…
Hvala ti 🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cure moze mala pomoc…
Da li inače imaš ugruške? Meni su gotovo u svakom ciklusu u onim danima kad je najjače krvarenje, nisu tvrdi, ali ih bude i isto su otprilike takve veličine (neki manji neki veći).
Evo drage djevojke, ja sam danas 6+6 embriju ni traga, gastacijski povećan na 7 mm vidi se zumanćana ta vreća ili kako se već zove i neke bijele stanice koje bi mogle biti embrio. Daju mi 5% šanse, pregled za 10 dana opet.
Sortiraj odgovore
Najstariji