Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    02. Svibanj 2020. 07:18

Valeera

LeLa2807

Valeera

watson009

Valeera

Hvala vam cure! Naravno još nije ništa potvrđeno kao 100% i ne znam kako se to i kada dogodilo da je trudnoća takva znanost. Nekad su žene u polju pamuka rađale…ovo jesi, nisi, čekaj, pa onda opet čekaj itd…pa to je stvarno psihički grozno. A opet želiš si to više od svega 🙏 ja nam svima želim da bude dobro i da svi imamo bebice u sljedećoj godini.

Ja vjerujem u tvoje malo cudo, ova tvoja prica je nevjerojatna barem za sada 🙏♥
    Svi cekamo ponedjeljak s tobom….
    Imas ikakve simptome ?
    Iscjedak ? Bilo sto ?

Ništa, ali s vremena na vrijeme imam pritisak u donjem dijelu trbuha ili čak probadajuću bol.

Tako je i meni, drzim ti fige od srca! 💞💞

Lela, i tebe probada, mene s vremena na vrijeme baš jako probode

Da, probode me jajnik iz kojeg je bila ovulacija. Osjetim i grčeve pred M. Ne bude kroz cijeli dan, vec popodne/predvecer. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Valeera
    02. Svibanj 2020. 08:11

LeLa2807 i ti si 5 tjedana! Jesi bila na UZV ili vaditi Betu? 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

LeLa2807
    02. Svibanj 2020. 09:06

Valeera

Nisam nista, naručena sa 6+5, 14.5. pa sta Bog da. Nisam htjela vaditi betu jer prravilno duplanje nije garancija da sve bude u redu. Pitala sam dr rekla je da se to vise ne radi nego da se ultrazvučno provjerava jel se cuje srčana reakcija i odgovaraju li mjere ploda. 
    Meni isto nije svejedno, nedao Bog VM ili nes. Ali prepustila sam se do tog pregleda cu maksimalno uzivati... Pokusaj i ti tako. Vidis da te beta kostala stresa, daj Boze sve u redu da ti bude. 
    Zasto si ti vadila betu? Htjela si sama ili

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Valeera
    02. Svibanj 2020. 09:11

LeLa2807

Valeera

Nisam nista, naručena sa 6+5, 14.5. pa sta Bog da. Nisam htjela vaditi betu jer prravilno duplanje nije garancija da sve bude u redu. Pitala sam dr rekla je da se to vise ne radi nego da se ultrazvučno provjerava jel se cuje srčana reakcija i odgovaraju li mjere ploda.
    Meni isto nije svejedno, nedao Bog VM ili nes. Ali prepustila sam se do tog pregleda cu maksimalno uzivati… Pokusaj i ti tako. Vidis da te beta kostala stresa, daj Boze sve u redu da ti bude.

Zato što sam osjetila da nešto nije u redu. Ne znam kako bi ti to opisala, i zato što mi ponovljeni test (Clear Blue digital) nije pokazivao trudnoću. Ali eto, beta je bila definitivna. I ja sam naručena 13.5.na novi UZV

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

LeLa2807
    02. Svibanj 2020. 09:14

Valeera

LeLa2807

Valeera

Meni isto nije svejedno, nedao Bog VM ili nes. Ali prepustila sam se do tog pregleda cu maksimalno uzivati… Pokusaj i ti tako. Vidis da te beta kostala stresa, daj Boze sve u redu da ti bude.

Zato što sam osjetila da nešto nije u redu. Ne znam kako bi ti to opisala, i zato što mi ponovljeni test (Clear Blue digital) nije pokazivao trudnoću. Ali eto, beta je bila definitivna. I ja sam naručena 13.5.na novi UZV

Aha kuzim. Ja sam radila na 12 dpo test i CB mi je tad pokazivao 2/3 tj to je dosta. Pa mislim da ipak nije bila O 13.4 nego ranije. Ja nisam pratila trakicama samo po app kao. Vidjet cu sta ce dr reci. Beta raste to je super, sad samo pozitivna budi. Jos je rano nisu ti ni mogli nista vidjeti tek u ovom tjednu krece nesto. Bit ce sve dobro. Cuvaj se i misli sto pozitivnije i meni dodje strah, al tjeram te misli od sebe. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

malamarelica
    02. Svibanj 2020. 09:33

Bas je lijepo citati ovakve price. Cure, zelim vam sve najbolje i da nas usrecujete s ovakvim pozitivnim pricama. Ja malo guglala (naravno) kako dovesti hormone u ravnotezu i naisla sam na maca prah. Koliko sam skuzila to nije ona macina trava nego taj neki maka prah iz perua. I ne budi mi tesko, narucila s terra organice. Ovo mi je prvi preparat da sam uzela. Jel tko od vas koristio ili znate nest o tome?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Jagoda101
    02. Svibanj 2020. 10:52

malamarelica

Bas je lijepo citati ovakve price. Cure, zelim vam sve najbolje i da nas usrecujete s ovakvim pozitivnim pricama. Ja malo guglala (naravno) kako dovesti hormone u ravnotezu i naisla sam na maca prah. Koliko sam skuzila to nije ona macina trava nego taj neki maka prah iz perua. I ne budi mi tesko, narucila s terra organice. Ovo mi je prvi preparat da sam uzela. Jel tko od vas koristio ili znate nest o tome?

Ja sam kupila prije tjedan dana maca prah u mulleru, od tada pijem ju svako jutro! jednu zlicicu pomjesas sa sokom, smothijem, jogurtom s cim zelis...moram ti odma rec da je okus stvarno odvratan al isplati se. Maca prah je dobra za plodnost zene i muskarca te uravnotezuje hormone, daje vise energije itd. Za sada se osjecam nekako bolje i imam vise energije od kad ju pijem sad jel placebo ucinak...ne znam, al cu svakako nastaviti s macom nije na odmet 😊

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

LeLa2807
    02. Svibanj 2020. 10:57

Vodite računa da maca prah nije dobar kod zena sa viskom estrogena (dobroćudne izrasline na dojkama, miomi)... Isto kao i nocurak. Sretno. 😻

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

watson009
    02. Svibanj 2020. 13:13

Meni je dns cca 10.dan nakon O i bradavice me bole za poluditi,cak mi i grudnjak smeta,to mi inace samo pred mengu bude tako.
    Nezz dal je to kakav znak,ne zelim se voditi takvim simptomima no vidjet cemo kroz 10ak dana 🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

LeLa2807
    02. Svibanj 2020. 13:16

watson009

Meni je dns cca 10.dan nakon O i bradavice me bole za poluditi,cak mi i grudnjak smeta,to mi inace samo pred mengu bude tako.
    Nezz dal je to kakav znak,ne zelim se voditi takvim simptomima no vidjet cemo kroz 10ak dana 🙏

Ako ti je 10DPO sutra mozes poceti sa testovima... :) sretno :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.