Raštika bas mi je drago zbog tebe ❤ sretno u pronalasku novog posla 😁
Ajoj niste jedine koje zelite bebu i zbog porodiljnog, ja sam svojim klijentima govorila prosle godine da mi ih je dosta i da ih necu vise gledat uskoro jer planiram trudnocu… a ono 🖕
I danas mi je jedna zena rekla da sam spremna za porodiljni 🤣
Evo muz i ja se sad suzdrzavamo malo od keksanja, cekamo pik pa da me upikne 🤣 🤞
Ja sinoć kažem mužu- a da probamo još neku novu pozu? A on me na kauč okrene na leđa, digne noge u zrak, tako upikne i ostavi me tako dubeći na glavi skoro, sa nogama u zraku i kaže- eto ti sad stoj tako 😂😂
Hahahahahahahahahaha i moj je meni jednom drzao noge u zraku i kaze ajde nek ti se slijeva sto dublje 🤣🤣 eno ga jadan cvili kad ce vise ta ovulacija 🤣
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
jelenajelena
Drago mi je da si me se sjetila, super sam evo hvala Bogu, na moru smo..pijemo uzivamo odamo, reko hajde da udjem ovdje da vidim sto ima kod vas. Kako si ti? ❤️
Nikad. Nezz dal si vec negdje procitala, al prosli mjesec nisam dobila od stresa.. Tako da mi je ciklus trajao 65 dana i procurola uz pomoc Proreda tableta..
Ja nis ne kuzim, smeckasti iscjedak 2 dana na gacicama, sad pak bijeli cijelo jutro. Vec 2 dana se osjecam kao da cu se razboljet a nista. Samo da ovaj mjesec, ak vec mora, da menga dode na vrijeme, a ne opet uz pomoc tableta 😔
Možda opet zeza, možda je vrijeme za testić, a možda su u šumi 😂
Najbolje napravi ujutro neki raniji test, ako nije trudnoća, a ne dođe ti za par dana, predlažem da odmah ideš kod ginek na pregled i da ti možda opet da proveru ili preporuči šta dalje, a i ona ti može reći dali vidi da će stići menga ili neće još skoro
Mislim da samo zeza xD
Ovo bi mi bio treci put da pijem Proredu i iskreno, dosta mi je. Em se debljam od nje, em nije ni to konacno rješenje.
Mislim da samo zeza xD
Ovo bi mi bio treci put da pijem Proredu i iskreno, dosta mi je. Em se debljam od nje, em nije ni to konacno rješenje.
Jesi vadila hormone sve, jel ustanovljeno zbog čega tako zeza, mora bit neki razlog.
Mislim da samo zeza xD
Jesi vadila hormone sve, jel ustanovljeno zbog čega tako zeza, mora bit neki razlog.
Nisam, zadnji put je rekao zbog stresa, prije toga da je zbog kontracepcijskih tableta ( da se tijelo navikava jos). I kao ak se jos jednom desi da idemo na poticaj ovulacije. Ovo mi jos ni ne kasni, inace dode nakon nekih 38 dana, ma to sve ludo. Nedavno sam dobila nakon 18 dana, pa je sve propisao kontracepcijskim. Vrijeme je da odem drzavnom opet.
Mislim da samo zeza xD
Nisam, zadnji put je rekao zbog stresa, prije toga da je zbog kontracepcijskih tableta ( da se tijelo navikava jos). I kao ak se jos jednom desi da idemo na poticaj ovulacije. Ovo mi jos ni ne kasni, inace dode nakon nekih 38 dana, ma to sve ludo. Nedavno sam dobila nakon 18 dana, pa je sve propisao kontracepcijskim. Vrijeme je da odem drzavnom opet.
Gle, stresa imamo svi, mislim da nije bezazleno da tako šeta sa tako velikin rasponom. Svakako bi preporučila da odeš na pregled, neka ti izvade sve hormone, nije dobro ni proveru stalno piti
Sortiraj odgovore
Najstariji