Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    06. Rujan 2019. 07:26

KK_29.03

peggy95

Raštika bas mi je drago zbog tebe ❤ sretno u pronalasku novog posla 😁
    Ajoj niste jedine koje zelite bebu i zbog porodiljnog, ja sam svojim klijentima govorila prosle godine da mi ih je dosta i da ih necu vise gledat uskoro jer planiram trudnocu… a ono 🖕
    I danas mi je jedna zena rekla da sam spremna za porodiljni 🤣
    Evo muz i ja se sad suzdrzavamo malo od keksanja, cekamo pik pa da me upikne 🤣 🤞

Ja sinoć kažem mužu- a da probamo još neku novu pozu? A on me na kauč okrene na leđa, digne noge u zrak, tako upikne i ostavi me tako dubeći na glavi skoro, sa nogama u zraku i kaže- eto ti sad stoj tako 😂😂

😂😂😂😂😂😂 Javi ako upali!! 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

06. Rujan 2019. 07:31

Rita88

Reni sve ce biti ok, mislim da je kod svih trudnica strah na neki nacin prisutan, pogotovo kod osoba koje su imale spontani, ja mislim da cu ja biti na iglama kad ostanem trudna tako da te razumijem, ali sve ce to biti super. 😘
    Malina vidjet cemo, nisam nesto optimisticna al ok idemo dalje, jedva cekam da mi javis svoj plus ubrzo. Kad ces test radit?
    Malla samo pozitiva, do nove godine svi na forumu ostajemo trudne nema vise zajeb.. cije 😁

Mozda kupim u DM danas pa cu se strpit do sutra jutra, budem vidjela hoce li danas biti iscjetka. Uzasno je bio minimalan jucer, da se nisam obrisala bijelim papirom ne bi ni skuzila. 36,8 jutros, ali jako lose spavam.. negdje sam procitala da test moze biti pozitivan 2-3 dana nakon spottinga. Malo sam uzbudjena sad vec!

Rita88
    06. Rujan 2019. 07:49

malina08

Rita88

Reni sve ce biti ok, mislim da je kod svih trudnica strah na neki nacin prisutan, pogotovo kod osoba koje su imale spontani, ja mislim da cu ja biti na iglama kad ostanem trudna tako da te razumijem, ali sve ce to biti super. 😘
    Malina vidjet cemo, nisam nesto optimisticna al ok idemo dalje, jedva cekam da mi javis svoj plus ubrzo. Kad ces test radit?
    Malla samo pozitiva, do nove godine svi na forumu ostajemo trudne nema vise zajeb.. cije 😁

Mozda kupim u DM danas pa cu se strpit do sutra jutra, budem vidjela hoce li danas biti iscjetka. Uzasno je bio minimalan jucer, da se nisam obrisala bijelim papirom ne bi ni skuzila. 36,8 jutros, ali jako lose spavam.. negdje sam procitala da test moze biti pozitivan 2-3 dana nakon spottinga. Malo sam uzbudjena sad vec!

drzim fige, vjerujem da je to to, strpi se bar do nedjelje pa napravi test 😊 meni je danas na 25 dc 36.9 temp je opet porasla 🤷‍♀️ cice me nista ne bole, inace me uvijek bole pred mengu, ovaj put ih bas ne osjecam, jedino je to sto sam zivcana ko i inace u pms 😁

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

KK_29.03
    06. Rujan 2019. 07:49

Mikixy

KK_29.03

peggy95

Raštika bas mi je drago zbog tebe ❤ sretno u pronalasku novog posla 😁
    Ajoj niste jedine koje zelite bebu i zbog porodiljnog, ja sam svojim klijentima govorila prosle godine da mi ih je dosta i da ih necu vise gledat uskoro jer planiram trudnocu… a ono 🖕
    I danas mi je jedna zena rekla da sam spremna za porodiljni 🤣
    Evo muz i ja se sad suzdrzavamo malo od keksanja, cekamo pik pa da me upikne 🤣 🤞

Ja sinoć kažem mužu- a da probamo još neku novu pozu? A on me na kauč okrene na leđa, digne noge u zrak, tako upikne i ostavi me tako dubeći na glavi skoro, sa nogama u zraku i kaže- eto ti sad stoj tako 😂😂

😂😂😂😂😂😂 Javi ako upali!!

Hahhahha ako uspije uploadat ću video 😂😂

06. Rujan 2019. 09:36

Rita88

malina08

Rita88

drzim fige, vjerujem da je to to, strpi se bar do nedjelje pa napravi test 😊 meni je danas na 25 dc 36.9 temp je opet porasla 🤷‍♀️ cice me nista ne bole, inace me uvijek bole pred mengu, ovaj put ih bas ne osjecam, jedino je to sto sam zivcana ko i inace u pms 😁

Opa!!to je fakat jako fina temp!! Drzim fige!! A vidjet cu hocu li izdrzati do nedjelje, ima tih kineza za pipi ko u prici 😂

Rita88
    06. Rujan 2019. 10:21

malina08

Rita88

malina08

Rita88

Opa!!to je fakat jako fina temp!! Drzim fige!! A vidjet cu hocu li izdrzati do nedjelje, ima tih kineza za pipi ko u prici 😂

ajd onda sutra ujutro napravi 😂😂

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sneguljica1
    06. Rujan 2019. 10:55

Drzim fige svima koji su u iscekivanju..ja skontah da ja pms nemam 😂😂😂😂 ovaj mjesec kad znam da ne moze biti nesto,niti su grudi otecene, niti glavobolja, nisam ni naduta, jedan dan krcalo po stomaku i to je to...a u mjesecima kad sam ocekivala svaki moguci simptom T sam imala, cak i mucninu..a od T tih mjeseci nista...bem ti psihu 😝😝😝😝😍

Bosco
    06. Rujan 2019. 10:57

Ja nis ne kuzim, smeckasti iscjedak 2 dana na gacicama, sad pak bijeli cijelo jutro. Vec 2 dana se osjecam kao da cu se razboljet a nista. Samo da ovaj mjesec, ak vec mora, da menga dode na vrijeme, a ne opet uz pomoc tableta 😔

Amy2019
    06. Rujan 2019. 11:16

Pozdrav curke :D ,Nova sam na ovoj temi Ukljucujem se I Ja u zelji za bebom... Zapravo drugoj po redu :D Naime, imam sincica, za manje od mjesec mu je godina. Pa me zanima da li ima neka koja takodjer planira trudnocu sa jednom bebom kraj sebe, ili Sam jedina? Osjecam se Luda sto vec brze zelim drugo. Ali, stvari stoje ovako. Sa prvom bebom Sam jedva zatrudnila, 13 mjesec je uspjelo, toliko razocarenja, plakanja, ocaja, pa ne zelim da gubim vrijeme I zelim vec drugo. Mislim da sa drugom necu lako zatrduniti pa Evo prvi je mjesec kako sam pokusala. Prije dva Dana mi je bila ovulacija, a prije cetiri Dana imali smo odnos. Nadam se da su spermici docekali jajasce I uspjesno ga oplodili 😂 Ako ima koja da vec ima jednu bebu/dijete, neka se javi da znam :D srecno svima, zelim vam da sto prije dobijete sto zelite 😊

06. Rujan 2019. 12:24

_Petra_

Ja nis ne kuzim, smeckasti iscjedak 2 dana na gacicama, sad pak bijeli cijelo jutro. Vec 2 dana se osjecam kao da cu se razboljet a nista. Samo da ovaj mjesec, ak vec mora, da menga dode na vrijeme, a ne opet uz pomoc tableta 😔

Koji ti je dan ciklusa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.